Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Mire e kane Italianet, se shkatruan Juventusin kote, tash ska kush ti eprfaqesoj ato ne ligen Evropjane.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ja do zevendesoje Mainz, Hannover96, Hoffenhaim, Nyremberg: Romen, Lazion, Napolin, Milan, Juventus ose Inter.

Do fitoje me shume shikueshmeri dhe do ofrojne futboll me te bukur. Do kenaqet Platini. Do me pelqente sikur te zevendesonte Nyrembergu Juventusin dhe te shikoja cdo deklaronte Plati.

Ai sistem pikesh eshte maskarade. I bie si te barazosh dollarin me lekun me zor, se ja do qejfi psh Sali Berishes ose Edi Rames, apo Ridvan Bodes ose Arben Malajt
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Urime Gjermanve per kete arritje.

Mendoj se po kthehet tradita e humbur e futbollit Gjerman.

Shpresoj ta mbajne per nje dekade sa me me te gjat kte pozicjon

qe kane.

Bravo!
    ”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Po me ca do e mbajne mo, me Hanovera e Nuremberga? Apo me Mainz e me St.Pauli. Futbolli Gjerman eshte katastrofe, shume me katastrofe se ai Italian.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Shaqiri #11 Maska e The.ReaL
    Anëtarësuar
    01-06-2006
    Vendndodhja
    Corleone....
    Postime
    2,707
    MaDaBeR , liga gjermane me gjithe respekt eshte shum me lart ne te gjitha aspektet se liga e Italisë.

Kam menduar qe Napoli do te arrinte diqka ne Eurpoa League mirpo edhe deshtuan si duket per t`ju marr titullin juve ne ligë
    SPECIAL ONE

RAUL # 7

Barcelona
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    n'KS !
    Postime
    741
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Po me ca do e mbajne mo, me Hanovera e Nuremberga? Apo me Mainz e me St.Pauli. Futbolli Gjerman eshte katastrofe, shume me katastrofe se ai Italian.
    Sbesoj qe ka futboll ma katastrof se ai italian .

i/e regjistruar Maska e fattlumi
    Anëtarësuar
    03-01-2010
    Postime
    3,412
    Pepinot nuk luajne futboll,merren me baste.Ani kur po permendet Juventusi,qe merr tituj me loje te trukuara,sigurisht gjysmen e titujve i ka te marra me kurdisje te lojeve,pasiqe dihet se çdo i treti italian eshte simpatizues i tij.

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Eshte turp qe te kete 4 skuadra Gjermane.Jo per ndonje gje por aty vetem BAYERN ja vlen se te tjerat jane per ibret .Por nga ana tjeter mire ja bene Italjaneve se keto vitet e fundit jane Cop -Cop .Qe kur ra ambasadori Italjan ne europe (Mialni)nuk ka pare dite te bardhe Italia(Vec Interin vjet)

i/e regjistruar Maska e denimsn
    Anëtarësuar
    25-10-2008
    Postime
    199
    E ka meritu Gjermania me plot merit.
    Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,

Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet

Alessandro Del Piero Maska e Juventus
    Anëtarësuar
    11-09-2005
    Vendndodhja
    Aty ku Shqiptaret po vuajne.
    Postime
    1,500
    Citim Postuar më parë nga Vjosa Lexo Postimin
    Eshte turp qe te kete 4 skuadra Gjermane.Jo per ndonje gje por aty vetem BAYERN ja vlen se te tjerat jane per ibret .Por nga ana tjeter mire ja bene Italjaneve se keto vitet e fundit jane Cop -Cop .Qe kur ra ambasadori Italjan ne europe (Mialni)nuk ka pare dite te bardhe Italia(Vec Interin vjet)
    hahah e ke dhi punen kejt.

Kendej thua qe Gjermania ka vetem Bayern dhe cka i duhet 4 vende, me poshte shkruan qe Italia paska kinse vetem Milan, dhe duhet te kete 4 klube ne champions.

Vetem Milan nuk bene asgje fare, Italia gjithnje ka pasur edhe Juven sidomos vitet e fundit, por politika e prishur e Berluskonit dhe Moratit, e bene qe futbolli ne Itali te humbase vleren.
    Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •