Mire e kane Italianet, se shkatruan Juventusin kote, tash ska kush ti eprfaqesoj ato ne ligen Evropjane.
Mire e kane Italianet, se shkatruan Juventusin kote, tash ska kush ti eprfaqesoj ato ne ligen Evropjane.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Ja do zevendesoje Mainz, Hannover96, Hoffenhaim, Nyremberg: Romen, Lazion, Napolin, Milan, Juventus ose Inter.
Do fitoje me shume shikueshmeri dhe do ofrojne futboll me te bukur. Do kenaqet Platini. Do me pelqente sikur te zevendesonte Nyrembergu Juventusin dhe te shikoja cdo deklaronte Plati.
Ai sistem pikesh eshte maskarade. I bie si te barazosh dollarin me lekun me zor, se ja do qejfi psh Sali Berishes ose Edi Rames, apo Ridvan Bodes ose Arben Malajt![]()
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Urime Gjermanve per kete arritje.
Mendoj se po kthehet tradita e humbur e futbollit Gjerman.
Shpresoj ta mbajne per nje dekade sa me me te gjat kte pozicjon
qe kane.
Bravo!
”Ti, Shqipëri, Më Jep Nder, Më Jep Emrin Shqiptar”
Po me ca do e mbajne mo, me Hanovera e Nuremberga? Apo me Mainz e me St.Pauli. Futbolli Gjerman eshte katastrofe, shume me katastrofe se ai Italian.
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
MaDaBeR , liga gjermane me gjithe respekt eshte shum me lart ne te gjitha aspektet se liga e Italisë.
Kam menduar qe Napoli do te arrinte diqka ne Eurpoa League mirpo edhe deshtuan si duket per t`ju marr titullin juve ne ligë![]()
SPECIAL ONE
RAUL # 7
Pepinot nuk luajne futboll,merren me baste.Ani kur po permendet Juventusi,qe merr tituj me loje te trukuara,sigurisht gjysmen e titujve i ka te marra me kurdisje te lojeve,pasiqe dihet se çdo i treti italian eshte simpatizues i tij.
Eshte turp qe te kete 4 skuadra Gjermane.Jo per ndonje gje por aty vetem BAYERN ja vlen se te tjerat jane per ibret .Por nga ana tjeter mire ja bene Italjaneve se keto vitet e fundit jane Cop -Cop .Qe kur ra ambasadori Italjan ne europe (Mialni)nuk ka pare dite te bardhe Italia(Vec Interin vjet)
E ka meritu Gjermania me plot merit.
Pendimi nuk vlen..at'her kur zemra thehet ,
Le kafazin qel..po zogu mo nuk kthehet
hahah e ke dhi punen kejt.
Kendej thua qe Gjermania ka vetem Bayern dhe cka i duhet 4 vende, me poshte shkruan qe Italia paska kinse vetem Milan, dhe duhet te kete 4 klube ne champions.
Vetem Milan nuk bene asgje fare, Italia gjithnje ka pasur edhe Juven sidomos vitet e fundit, por politika e prishur e Berluskonit dhe Moratit, e bene qe futbolli ne Itali te humbase vleren.
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Krijoni Kontakt