Close

Rezultati i Sondazhit: A beri maksimumin Shqiperia per Kosoven ne 99 ?

Votues
50. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Nuk ka bere asgje

5 10.00%
  • Ka bere pak

4 8.00%
  • Ka bere shume

20 40.00%
  • Mund te bente dhe me teper

21 42.00%
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 86
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    mos u hap shum bithesh mi ganimete.

ju hante palla ju kur ne nuk kishim buke me hanger?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    ganimet, deri para viteve 99 sa mendon se ishte e lidhur Kosova me pjesen tjeter te Shqiperise? Flas nga ana politike/ekonomike/sociale pra ne te gjitha sferat e marrdhenieve?

Jane ca aspekte qe po lihen menjane me duket. Jo se kjo justifikon barbarine e ndonjerit gjate periudhes qe u desh te linit shtepiat e te largoheshit nga tokat tuaja...

Pyetje tjeter, nese do ndodhte e kunderta, si mendon se do shkonin gjerat?
    Shqiptaret e Kosoves i ka mbajt gjall ideali per bashkim kombetar.Ket e them per faktin se e njof mir historikun e levizjeve ne Kosov per bashkim kombetar.
    Jon qindra e mija te rinj qe jo vetem qe kerkuan pamvasin e Kosoves pore edhe ne gjykatat e regjimit serb e kan then hapur se po qe nevoja edhe do flijoheshin per bashkim kombetar.
    Pra a nuk esht lendim shpirtror per ata njerz qe u zhgenjyn nga pa perkujdesja shtetrore e drejtsis dhe pushtetit ne shqiperi dhe neglizhenca ndaj halleve te shqiptarve nga kosova.
    Sesht vendi ne Fsh te zgjatem vetem me peripetit qe kom kaluar ne ministri rreth ksaj qeshtje qe po dialogojm,pikrisht ishte qeshtja ne nji rast qe une isha viktim vetem se isha kosovar.

se kosovaret kan respekt per vllezrit e tyre shqiptar vle te permendet se as nji makin e shqiptarve nuk esht grabit dhe perveq nji qytetari qe esht plagosur qe ndodhi afer nji perleshje rastsisht.Pergjithsisht mendoi se nga kosova largohen me deshiren per tu rikther prap.

Une sprejudikoj se si do rridhnin ngjarjet ne rast te kundert sepse edhe ne Prishtin nji pjes e mir te ikurve gjat luftes nuk i kan ofruar streh pa e dhen lekun.
    Pore une ktu sdu te bej krahasime ,dua me shum te fokusohemi tek shkaqet qe sollen ate verbri te e atyre qe edhe me shum .,shum kosovarve ua shtuan dhembjen edhe ashtu te madhe nga shkau.
    Te mos harrojm faktin se pikrisht kosovaret per te valvitur flamuri i Kastriotit qe te valoj edhe ne kte pjes te tokes arbrore moren burgje edhe me nga 20 vite...dhe ket se beren vetem per familjet e tyre po per ter shqiptaret,prandaj esht dashur me shum respekt ndaj kosovarve ,e them ngase mendoi e kan merituar nji perkdhelje vllazrore ,se kisha fjalen per hotele me 5 yje qe dikush mund te kerkonte .

me te mira.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ganimet : 26-09-2011 mė 17:31

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    mos u hap shum bithesh mi ganimete.

ju hante palla ju kur ne nuk kishim buke me hanger?
    Lere mer se ju kishit drithra per derrrat e fermave ne Librazhd,ne Laq,ne Puke ,ne Voskopoj lezh e kudo.Lere se Partia e qelikosur rreth shokut Elver ushqent Ameriken latine dhe ter Afriken e ju thoni skishim buk,leri mos e turpro veten dhe partin.
    Te pakten shoku Elver na mbante me shpresa ndersa ju edhe ato shpresa i vrat.Siq po e vret edhe Ti mer qe skie kultur per te debatuar.
    Kishim njerzit tan ne Fush kruj edhe gjat regjimit te shokut te Maos ,ku Babai im i ndjer i pat vizituar disa her dhe mundohej ti ndihmonte ,,C faj u kishim ne qe kishit doganjeret serb qe nuk u lejonte te kishit edhe nji oporat fotografik ose nji televizor apo frigorifer ne familjet tuja ose nji unaz prej ari.
    drague desha te pergjigjem sikur nji shqiptari se me kto pytje te shkurta ke merituar nji pergjigje te shkurter pore nuk ma lejon ndergjegjeja se jom shqiptar.
    Jo mer Drago jon qeshtje qe nuk zgjidhen prej majes se Tomorit.

Citim Postuar mė parė nga ganimet Lexo Postimin
    Shqiptaret e Kosoves i ka mbajt gjall ideali per bashkim kombetar.Ket e them per faktin se e njof mir historikun e levizjeve ne Kosov per bashkim kombetar.
    Jon qindra e mija te rinj qe jo vetem qe kerkuan pamvasin e Kosoves pore edhe ne gjykatat e regjimit serb e kan then hapur se po qe nevoja edhe do flijoheshin per bashkim kombetar.
    Pra a nuk esht lendim shpirtror per ata njerz qe u zhgenjyn nga pa perkujdesja shtetrore e drejtsis dhe pushtetit ne shqiperi dhe neglizhenca ndaj halleve te shqiptarve nga kosova.
    Sesht vendi ne Fsh te zgjatem vetem me peripetit qe kom kaluar ne ministri rreth ksaj qeshtje qe po dialogojm,pikrisht ishte qeshtja ne nji rast qe une isha viktim vetem se isha kosovar.

se kosovaret kan respekt per vllezrit e tyre shqiptar vle te permendet se as nji makin e shqiptarve nuk esht grabit dhe perveq nji qytetari qe esht plagosur qe ndodhi afer nji perleshje rastsisht.Pergjithsisht mendoi se nga kosova largohen me deshiren per tu rikther prap.

Une sprejudikoj se si do rridhnin ngjarjet ne rast te kundert sepse edhe ne Prishtin nji pjes e mir te ikurve gjat luftes nuk i kan ofruar streh pa e dhen lekun.
    Pore une ktu sdu te bej krahasime ,dua me shum te fokusohemi tek shkaqet qe sollen ate verbri te e atyre qe edhe me shum .,shum kosovarve ua shtuan dhembjen edhe ashtu te madhe nga shkau.
    Te mos harrojm faktin se pikrisht kosovaret per te valvitur flamuri i Kastriotit qe te valoj edhe ne kte pjes te tokes arbrore moren burgje edhe me nga 20 vite...dhe ket se beren vetem per familjet e tyre po per ter shqiptaret,prandaj esht dashur me shum respekt ndaj kosovarve ,e them ngase mendoi e kan merituar nji perkdhelje vllazrore ,se kisha fjalen per hotele me 5 yje qe dikush mund te kerkonte .

me te mira.
    Mbase nuk me kuptove ose i anashkalove pikat e mia.
    Doja te dija se sa lidhje kishin me njeri tjetrin dhe jo sa dashuri kishin Shqiptaret e Kosoves te bashkoheshin me Shqiperine. Nuk e di a po me kupton.
    Une jam mese i sigurte se shumica e popullit ne Shqiperi nuk e ka patur te qarte situaten tuaj dhe mungesa e hyrje-daljes midis nesh nuk ka ndihmuar.

Persa i perket pyetjes se dyte ideja ishte se dhe ne ate rast do kishte pakenaqsi, e padiskutueshme. Ama duke patur faktet ne rastin e 99 mund te themi apo te kemi nje ide pak a shume te qarte, por ne rolet e kunderta nuk dihet.

Nejse se jane muhabete te gjata dhe fundja seicili ka idete dhe eksperiencat e veta. Une jo me larg se kete gusht isha ne Kosove per vizite te miqte qe pritem ne 99.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Citim Postuar mė parė nga Bamba Lexo Postimin
    Mbase nuk me kuptove ose i anashkalove pikat e mia.
    Doja te dija se sa lidhje kishin me njeri tjetrin dhe jo sa dashuri kishin Shqiptaret e Kosoves te bashkoheshin me Shqiperine. Nuk e di a po me kupton.
    Une jam mese i sigurte se shumica e popullit ne Shqiperi nuk e ka patur te qarte situaten tuaj dhe mungesa e hyrje-daljes midis nesh nuk ka ndihmuar.

Persa i perket pyetjes se dyte ideja ishte se dhe ne ate rast do kishte pakenaqsi, e padiskutueshme. Ama duke patur faktet ne rastin e 99 mund te themi apo te kemi nje ide pak a shume te qarte, por ne rolet e kunderta nuk dihet.

Nejse se jane muhabete te gjata dhe fundja seicili ka idete dhe eksperiencat e veta. Une jo me larg se kete gusht isha ne Kosove per vizite te miqte qe pritem ne 99.
    Po e kuptoj se ne cilin rrafsh deshiro te behet debati ,por une besoi se sishte arsyja ajo qe lartsia me njeri tjetrin aq sa ne shqiptaret ne te dy anet e kufirit per te mos e kuptuar hallin qe kishin shum kosovar.Muzika serbe me volum deri ne qiell a sishte kjo nji ngacmim per te keq qe kom hasur jo rrall te ma vraj tipmanin e veshit por edhe lendim ne shpirt dhe te me bej te me vij keq per ato ftyra te paftyra.Apo ishin shoket e forumistes son qe sjell ne fsh, muzik te Dragana Mirkoviqit.
    Per mua ishte e pa llogjikshme kure ne mes te Fierit nji far Dragua i leshonte muzikes deri ne qiell.kom pyt nga kurreshtja pse kjo muzik dhe shpesh kom mar pergjigjen se Dragua esht serb dhe secili ka te drejt te degji muzik.Ne nji rast i bera vrejtje Dragos se esht pak e tepert por me mundi Dragua se shqiptaret ju ben krah .I thash mer Drago te kisha rref per Zotin qe te beja me te dhen uje me lug qaji por po kom frik prej shqiptarve se qenkan band...mafia siciliae
    pregoooooooooooooooooooooooo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Neve vetem buk e krip na ka mbet,ne kohen kur te tjeret bejn mrekullira ne fushat e teknologjis,nese ti je i knaqur me ate qe vllau vllaut ja ka hap dyert ne kohen kur kercnohej per zhdukje ok,por une nuk e njof ndihm nese popullit te shqiperis ja hap dyert ne kohra te veshtira nuk eshte ndihm por oblig per mendimin tim.
    Shqiperia eshte fajtore numer nje per ndrjen e kombit ne 5 shtete,sigurisht qe kur thyhet qerrja rrug gjen mjaft pastaj, por eshte nje e vertet qe shqiperia luante vallen, ashtu siq armiqet tan i binin daulles.
    tani ne mund te gjejm edhe qime ne mjalt, por une mendoi qe me shum ka perfitu shqiperia nga kosova se sa kosova nga shqiperia,duke luajt nje politik nderkombetar ngreh e mos keput.
    Kurse politika e enverit ndaj kosoves ishte katastrofale per kombin,sepse ai ishte produkt i komunizmit jugosllav,dhe si i till nuk kishte si ta donte kosoven
    besa teknologji s'kena pas, po buk e kryp po e at kemi dhan per vllaznit tane e nuk jemi ndal me mendu c'ka asht kjo, ndihme e obligim, na t'popullit s'merrna shume me filozofi. Une s'mbaj mend tjeter gja vec solidaritet e mbeshtetje ne maksimum prej nesh duke e dit mir c'ka ishin duke perjetu. Ka prej atyne qe kan pas andrralla e s'kan ngel te knaqun por nuk mundet krejt njerzit me kan njisoj, ato perfitues kan qen pakica.

besa edhe qeveria e asaj kohe s'di cka mund te kish ba ma shume si nuk je i knaqun? Un s'di pse Shqiperia asht fajtore numer nje per ndarjen e kombit ne 5 shtete; Shqiperia asht nda ne 5 shtete kunder vullnetit te saj me vendim te konferences se ambasadoreve ne Londer e konferencave tjera kur dihet se kur u shpall pavaresia me 1912 te gjitha trevat shqiptare ishin nen ket shtet te pavarun, Shqiperi!

JUDO Maska e Gogi
    Anėtarėsuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,669
    Nese kish me pas ndonje moderator ne forum menjhere do duhej mbyll kjo teme. Si mund te diskutohet se a e ndihmoj shqiperia popullin e shqiptar te Kosoves, edhe nese eshte fjala per shtetin shqiptar po ashtu per popullin kjo pune nuk diskutohet. Vertet me preken ndjenjat kur lexon shkrime qe shqiperia nuk paska bere maksimumin per popullin shumice te Kosoves.

Kjo qe diskutohet eshte e njejt sikur ai sondazhi se cili na cenka heroi me i madh i kombit tone.
    “Kush ėshtė prej jush pa mėkat, le ta gjuajė i pari gurin nė tė!”

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Goqi pajtohem me ju....kjo teme vertet duhet te mbyllet.

Pse nuk thua me mire qe duhet te fshihen postimet provokative dhe jashte teme ?

Mendoj qe kjo teme eshte e Qelluar dhe duhet debatohet ne menyre te rregullt.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •