sala ja fut pordhes kot
shqiperia 1 euro,shqiperia superfuqi energjitike,shqiperia bace me ullinje,shqiperia pyll me arra dhe lajdhi ,shqiperia turistike etj etj dhe si perfundim shqiperia kosh i plehrave te italise dhe evropes
sala ja fut pordhes kot
shqiperia 1 euro,shqiperia superfuqi energjitike,shqiperia bace me ullinje,shqiperia pyll me arra dhe lajdhi ,shqiperia turistike etj etj dhe si perfundim shqiperia kosh i plehrave te italise dhe evropes
Nuk te kerkova emra individesh dhe histori personale, por te kerkova emrin e kompanise, teknollogjine e "deklasifikuar" ushtarake dhe çmimin "modest", si dhe kushtet qe kerkonte kompania amerikane.
Faktet ndryshojne nga llafet. Ti si "profesor" duhet t'i dish keto elemente "kardinale" te debatit konstruktiv perendimore.
Te kishte halla tope i thoni xhaje ...
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
me fal se jam e pa informuar, ka ne shqiperi inceneritor per djegjen e plehrave?? une i kam pare te digjen rruges??
apo ka impiante te tjera teknologjike per djegjen e tyre dhe perfitimin ne energji?? Me fal, por nuk e di kete gje, dhe marr si te mirthene qe dersia u aprovua ligji mbi importin eplehrave nga jashte duhet qe "strukturat" duhet te jene gati.
shume kompani nordike i bene offerte napolit, por kur pane qe plehrat qe shkonin jashte italise ishin me toksike nga sa deklarohej i kthyen mbrapsht, ne jemi ne gjendje??
Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!
kjo vizite e sales me ben nje cike merak, kush e degjon kur te kthehet, java 7 e ai 8 here do a flasi se sa shume i thane boteroret dhe sa shume e mburren shqiperine......
ndihme..........
Lumturia nuk eshte te besh c'do gje qe do, por te duash c'do gje qe ben!!
Epo dihet qe plehrat do te digjen atje ku eshte koshi i plehrave, pa gjejeni pak se kush eshte bere kosh plehrash qe pas 90 s
o kalores i lirise ( kujdes me ket emer se ka per te bo sala armik )
po mire me ...ty te ka dhen sala ndonje post ministri apo je kaq naiv ??????
ca ka per te gezuar qe po te mbushin me plehra ??????
e po te ishte kaq fitim prurese le te marri italia plehrat tona e mos ti djegim ne mes te qyteteve
Krijoni Kontakt