Close
Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 111
    Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Dhe ja ku vjen pikerisht kokrra e gomarit qe une e kam pershkru me larte. lol

Me avash pak, se te tregoj une ty jaranine me shkije, idiot!

Se a ka kontribuar diapora apo jo... une e di shume mire, per faktin e thjeshte se nuk ekziston familje ne Kosove, Shqiperi, Iliride, Malesi e Lugine qe nuk e kane dike te familjes (se paku, familjes se gjere) jasht!

Une nuk e hodha poshte kontributin e gjertanishem, por une po flas per situaten aktuale. Nuk mundesh ti qe jeton te arushat e bardha te jesh me shume ne dijeni per situaten aktuale me mire se une, qe jetoj ketu. Une e di me mire se cka eshte mire e cka eshte keq per Kosoven sepse ajo me prek mua drejtperdrejt, se une jetoj me ato halle. Ti qe i percjell lajmet e RTK-se, KTV-se, TOP Chanel e qe lexon/shet pallavra neper internete, nese nuk jeton ketu, nuk mund te jesh as perfaersisht i informuar dhe nuk mund t'i perjetosh situatat me mire se ne ketu.

Paradoksi i madh, per te cilin po flas une, eshte se disa nga ju tentoni te beheni me katolik se vet Papa. E mbani vijen e ashper, pasoja e se ciles nuk ia keni idene me te vogel se ku mund te na dergoj. Qytetari i Kosoves ka nevoje per buke, per shkollim, per mireqenie, per liberalizim te vizave, per pranim te sportit ne federatat nderkombetare, per integrim, per strehe mbi koke, per dinjitet etj....e jo per folklorizma e patriotizma te internetit!

Momentalisht ekziston vetem nje rruge e vetme per daljen nga kjo situate dhe per permiresim te jetes se qytetarit, e ajo eshte bashkepunimi i ngushte me SHBA-te dhe vendet e fuqishme te BE-se. Cdo rruge tjeter, momentalisht, eshte mos falenderim...por edhe vetevrasje kolektive.

Vazhdo vazhdo e shkruaj dhe shprazu me mllefin tende ,ofendo sa te duash, se asnje shqipetare si ne diaspore gjithashtu ne atedhe nuk e kane dashur luften ,pore lufta ishte e domesdoshme. Me shume pasoja ,pore kaloi edhe ajo , inshalla nuk ju vjene rradha qe te filloni nje lufte tjeter se nuk i digjet Nastradinit ,per c'do vjete shtepia .

C'fare faji ju ka juve diaspora ?? Jeni korruptuare deri ne fyte ,jeni kriminalizuare deri ne ekstrem ,jeni be hajna pa kufi ,gjakun e deshmoreve e keni be bisnes , ju ka kapluare xhelozia inati e pa logjikshme ,me njeri tjetrin , mendoni se c'do banore shqipeare duhet te behet milioner pa pune. Demokracine dhe institucionet e shtetit i keni shendruare ne "klane dhe fise si ne Samoli . Kjo vazhdon si ne Shqiperi , Kosove ,dhe ne Maqedoni . Mendoni ju se Amerika dhe Evropa do ti haje me gurabijat e politikaneve shqipefolesa ??!!!! Kure asnjehere .

S'ka per te humbur kohe Amerika, dhe evropa, me ju ,te jeni te sigurte .

Ishalla kure nuk do te ndodhe lufte ne ate vende , pore kesaj radhe edhe po te kete lufte , luften do ta keni si dhurate nga amerika, dhe evropa ,pa deshiren e shqipetareve apo serbeve. Nuk durojne evropianet dhe amerikanet sistem Samolie ne mes te evropes ,sepse shqipetari flete per demokraci, dhe vepron si ne Samoli.

50 vite punuane gjermanet nate e dite deri sa arriten te bashkojne kombin e tyre .
    Shqipetaret per 50 vite si qe kane filluare. shqiptarizmin do ta bejne muhalla klane te ballkanit .Nje muhalle e Hashim Thacit , nje muhalle e Sali Berishes , Nje muhalle e Ali Ahmetit , nje muhalle e Menduh Thacit ,etj.etj. Keto muhalla shume shpejte do te bejne lufte ndermjet veti (lufte klanesh dhe fisesh si ne Samoli).

Po mos te ishte amerika dhe evropa, kjo lufte e klaneve te shqipefolesave kishte filluare qe mbas lufte , pore fale amerikes dhe evropes shpetuame .

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Anti-pro-anti,pasi nuk keni asgje me VV-jen pse po i mbroni pra?
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin

Vazhdo vazhdo e shkruaj dhe shprazu me mllefin tende ,ofendo sa te duash, se asnje shqipetare si ne diaspore gjithashtu ne atedhe nuk e kane dashur luften ,pore lufta ishte e domesdoshme. Me shume pasoja ,pore kaloi edhe ajo , inshalla nuk ju vjene rradha qe te filloni nje lufte tjeter se nuk i digjet Nastradinit ,per c'do vjete shtepia .

C'fare faji ju ka juve diaspora ?? Jeni korruptuare deri ne fyte ,jeni kriminalizuare deri ne ekstrem ,jeni be hajna pa kufi ,gjakun e deshmoreve e keni be bisnes , ju ka kapluare xhelozia inati e pa logjikshme ,me njeri tjetrin , mendoni se c'do banore shqipeare duhet te behet milioner pa pune. Demokracine dhe institucionet e shtetit i keni shendruare ne "klane dhe fise si ne Samoli . Kjo vazhdon si ne Shqiperi , Kosove ,dhe ne Maqedoni . Mendoni ju se Amerika dhe Evropa do ti haje me gurabijat e politikaneve shqipefolesa ??!!!! Kure asnjehere .

S'ka per te humbur kohe Amerika, dhe evropa, me ju ,te jeni te sigurte .

Ishalla kure nuk do te ndodhe lufte ne ate vende , pore kesaj radhe edhe po te kete lufte , luften do ta keni si dhurate nga amerika, dhe evropa ,pa deshiren e shqipetareve apo serbeve. Nuk durojne evropianet dhe amerikanet sistem Samolie ne mes te evropes ,sepse shqipetari flete per demokraci, dhe vepron si ne Samoli.

50 vite punuane gjermanet nate e dite deri sa arriten te bashkojne kombin e tyre .
    Shqipetaret per 50 vite si qe kane filluare. shqiptarizmin do ta bejne muhalla klane te ballkanit .Nje muhalle e Hashim Thacit , nje muhalle e Sali Berishes , Nje muhalle e Ali Ahmetit , nje muhalle e Menduh Thacit ,etj.etj. Keto muhalla shume shpejte do te bejne lufte ndermjet veti (lufte klanesh dhe fisesh si ne Samoli).

Po mos te ishte amerika dhe evropa, kjo lufte e klaneve te shqipefolesave kishte filluare qe mbas lufte , pore fale amerikes dhe evropes shpetuame .
    Ato dy fjele qe bera me te kuqe,a na i skjaron pak,se nuk i kuptova!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Anti-pro-anti,pasi nuk keni asgje me VV-jen pse po i mbroni pra?
    Une shprehi vetem mendime te mia.
    Eshte e pashmangshme qe ato perputhen me mendimet e ndonje personi apo parti te caktuar politike.

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Pse Nete a sdo me luftu ti a?

E kam mendu dhe strategjine: do ta perdorim ate te japonezeve gjate luftes se dyte boterore. Shkonin nenshkruheshin se pari, e merrnin avionin dhe me te e drejte e ne anije, booooom strategji kamikaze. Merre me mend me Ameriken kane luftu dhe po mos ta perdorte bomben atomike, Amerika kurre skish mujt me fitu.

E lere me ne ni Serbi te lodhte. Se pari i kisha perdor si kamikaze disa berrlloga qe sna duhen, me teledirigjues i kisha aktivizu e mandej nese kishte pase nevoje dhe ne pse jo per atdhe, a ka vdekje me te bukur

Na e kishin ngrit mandej naj permendore aty te Nene Tereza ;p
    Po moj u bashkangjitem,qat teledirigjuesin ma kishe jap mua..hahaha

E di sa kame qesh,qe ja kishe jap floket ne dore asaj shkine,une e kam ne mendje njefare Sllobodanken sikur te me jepej mundesia te ia shkul floket asaj,se edhe ashtu vetem dy tri kime i ka pase...

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga Nete Lexo Postimin
    Po moj u bashkangjitem,qat teledirigjuesin ma kishe jap mua..hahaha

E di sa kame qesh,qe ja kishe jap floket ne dore asaj shkine,une e kam ne mendje njefare Sllobodanken sikur te me jepej mundesia te ia shkul floket asaj,se edhe ashtu vetem dy tri kime i ka pase...
    Hajde mi se ke Sllobodanka kendej sa te duash,veq i kan ndryshua emrat pasi kan ik nga partia e Slobodanit

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Ato dy fjele qe bera me te kuqe,a na i skjaron pak,se nuk i kuptova!
    Samolia ,eshte nje shtete invalide ne Afriken lindore , me lufte qytetare te mbrendshme te klaneve dhe fiseve . Sistemi shoqerore ne kete shtete eshte sistem i klaneve dhe fiseve .

Ne Maqedoni qe nga viti 1991 , behet nje lufte e klaneve dhe fiseve ,grupeve ,se kushe nga keto grupe do te lepije sahanat e shkijeve me shume . Pra sistemi shoqerore i shqipefolesave ne Maqedoni ,ndryshon nga Samolia vetem se samolesezet jetojne ne afrike ,kurse sahanelepiresit shqipefolesat jetojne ne ballkane evrope .

Ky sistem i klaneve dhe fiseve per fate te keqe mbas komunizmit ka ekzistuare ne Shqiperi dhe vazhdon te ekzistoje .

Ne Kosove ,mbas mbarimit te luftes ne vitin 1999 , nje pjese e madhe e luftetareve u vrane mbas shpine me tradheti ,po nga keto fise e klane grupe , pore fale amerikes dhe evropes , qe filloi ti ndjeke kriminelet dhe shpetuame .

Muhallat Lagjet :

Muhalla shqipetare quhen tokat e ndara te shqipetareve qe i kishin ndare okupatoret me ndihmen e tradhetareve shqipetare.

Keto muhalla aktualishte jane shendruare ne privatizim te politikaneve shqipefolesa . Tetova si qytet eshte i ndare ne dy pjese .

Me siguri se ne c'do qytet shqipetare ekzistojne keto ndarje te klaneve .muhallave

1) Nje pjese e qytetit (pronare ) eshte e klanit te Menduhit ,dhe pjesa tjeter eshte e klanit te Ali Ahmetit .

Ku ka dallim Tetova nga nje qytet ei Samolise .???

Ku ka dallim sistemi i sahanelepiresve shqipefolesave nga ai sistemi i Samolise ??

Ne Shkupe maqedonet kane vendosur rregulla dhe s'guzon kushe qe te ju prishe qetesine, kurse ne ato vende ku udheheqin shqipetaret eshte tollovi sllamadi e shqipefolesave tradhetarev te popullit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga TetovaMas : 20-09-2011 më 08:40

Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Citim Postuar më parë nga TetovaMas Lexo Postimin
    Samolia ,eshte nje shtete invalide ne Afriken lindore , me lufte qytetare te mbrendshme te klaneve dhe fiseve . Sistemi shoqerore ne kete shtete eshte sistem i klaneve dhe fiseve .

Ne Maqedoni qe nga viti 1991 , behet nje lufte e klaneve dhe fiseve ,grupeve ,se kushe nga keto grupe do te lepije sahanat e shkijeve me shume . Pra sistemi shoqerore i shqipefolesave ne Maqedoni ,ndryshon nga Samolia vetem se samolesez jetojne ne afrike ,kurse sahanelepiresit shqipefolesat jetojne ne ballkane evrope .

Ky sistem i klaneve dhe fiseve per fate te keqe mbas komunizmit ka ekzistuare ne Shqiperi dhe vazhdon te ekzistoje .

Ne Kosove ,mbas mbarimit te luftes ne vitin 1999 , nje pjese e madhe e luftetareve u vrane mbas shpine me tradheti ,po nga keto fise e klane grupe , pore fale amerikes dhe evropes , qe filloi ti ndjeke dhe shpetuame .
    E kuptova kete,behet fjele per Somalin,jo Samolia,po kjo tjetra a mund te jet Lagja ose si e quajn ,,mahalla''se ,,muhalla''nuk kisha degjua!?

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Hajde mi se ke Sllobodanka kendej sa te duash,veq i kan ndryshua emrat pasi kan ik nga partia e Slobodanit
    Jo ajo sigurishte eshte ne Beograd,se ka qene mjeke,si vampire ama,e te tillet skane guxuar te bejn vend askund,perveq Beogradit..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    +1

100% e sakte!

Ky eshte paradoksi me i madh me te cilin une qeshi me ze. lol

Asnjeri prej 'patriotave' te forumeve dhe internetit qe mbeshtjellen neper kembe nuk banojne ne Kosove, Shqiperi apo ne ndonjeren prej trevave shqiptare!
    Flasin/shkruajn nga SHBA, Skandinavi, Cyrrih, Bruxel, Hamburg e Kanade, me veshka te mbeshtjellura mire e mire...edhe mundohen me na tregu neve qe i prekim gjerat me dore cdo dite te Zotit se cka eshte mire e cka eshte keq

Lum Kosova per ambasadat/cajtoret qe i ka se perndryshe do t'na kishte marre lumi. lol

Sa per temen - KETO JANE PALLAVRA TE SHKIJEVE...
    Jo pse frikesohen prej NATOs, FSK-se, PK-se apo EULEX-it...por nuk kan b.... me ardhe e me u ballafaqu me Vetvendosjen . lol

Spo ma lejon forumi me te dhane reputacion...... ama hak e ke ba fort.

Hajt de kalo ne PDK- te premtoj se kam me ba fushate per ty edhe n'facebook edhe n'msn edhe n'yahoo edhe permes telefonit.... hahahahahaha....
    Edhe ate hic skam me te lype me ma gjete nje pune kur tbahesh i madh...... Edhe ashtu jemi te dy kunder korrupsionit.

Jo qe e kam gajlen tande qe ste ofrojne tjerat parti poste me te larta se PDK po si adhuruese e PDK-se do te kisha pase deshire qe kjo parti te kishte kuadro si ti. Mundesisht te jene te gjithe keshtu..
    Ik se te levdova ner sy...........

Sa per temen, ndryshe smund ta shpjegoje pos qe ai rezervisti e ka pa anderr veten tu luftu me UCK-ne ,e ka kape fare ankthi, i ka hy frika npalce e kane kape halucinacionet e keta te Helsinkit i besojne. Qeverise se Serbise i ka hupe ruga noborr e vec kqyre me lshu nje top rrene. Per fat te keq disa ketu e marrin per te vertete.....
    Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 20-09-2011 më 10:04
    AUTOCHTHONOUS

Faqja 7 prej 12 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •