Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 181
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mire, neve na pelqen kjo gje, sidomos kur behet fjale per SUPERIORITET, po lind pyetja- ku, ne cfare, apo per cfare jane shqiptaret, superior ndaj rracave te tjera? lol
    Ne asgje te dukshme, te prekshme ose te falur.

Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Si mund te kesh argument bazuar ne antropologji?
    E kupton qe nga cilimi po behesh foshnje fare?
    Prap me llafe boshe ti?

Ps: E cuditshme qe me paskeni save shkrimet e lashta te miat.
    Nqs kam nostalgji ndaj veten une , me duhet te ju kerkoj ndihme juve 24/7 virtual freaks te forumit.
    E çfarë ka të çuditshme këtu ? Thjesht kam lexuar para një muaji atë temë, madje edhe kam bërë koment në shenjë habie nga ai idiotllik "fetar" aty, por ja që u fshi. Siç po të thoja, kur lexoj një temë, kam një fuqi kujtese që e mbaj mend atë që lexoj, kjo ka të bëjë me stërvitjen e trurit - që i kam bërë që kur kam "thyer" kokën mbi libra, dhe tani jam mësuar të mbaj mend në çdo gjë që lexoj, qoftë edhe një temë këtu tashmë. Por një njeri si ti me ndjenjë inferioriteti të theksuar, nuk ka si kupton dikë që ka një super kujtesë. Ky postimi më ka pasë rënë në sy, dhe e gjeta sonte menjëherë.

Sa e kishe kafkën ti ?
    Hajt tani, gjumi gjumi...

P.S: S'kam probleme virtuale, por s'para toleroj injorancën që më fyen një komb të tërë, se fundja për këtë forum nuk më bëhet vonë hiç, por më indinjon ulja që mundohesh ti me shokë, t'i bëni kombit që i përkas.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Smth_Poetic Lexo Postimin
    Ti siper je bere me e keqe se ato plakat e keqija edhe me vjen keq per kete gje. Ste ka hije asnje shkrim qe ben.
    Ti me gjithe ata mysybetet te cilet fryhen prej ketij shkrimi shume-shekullor edhe papritur e gjejne veten ne podrumet e superioritetit.
    Edhe pls ,mos vijo me ndonje koment tjeter te tipit ''sa di une .....ta dish ti ......sa une te jesh.....di cdo gje ne maje te gishtave'' e blah blah blah.
    Jeni bere si ciliminj kopshti , ti,hyllien&co .
    Nuk fitohet inteligjenca me oratori sofiste , forget about it .

Javan.

Cfare dreqin vlen ajo gazeta qe na solle ti me siper?
    Asnjeri ste akuzoi e ka thene apo se ka thene virchow kete gje.
    Problemi eshte se asnjeri sdo tja dije me per studimet kafkore apo antropologjike ne kohet moderne.
    Kaq e veshtire eshte per ta kuptuar kete gje?
    Eshte dicka qe s'vlen me , kapish?
    Pse kerkon medoemos te besosh ne dicka qe ti vet e di se eshte imagjinate?
    Ne ate moment qe njeriu kerkon te arrije majat me paraqitjet fizike te tijat , ai person eshte devoluar e jo evoluar . Nqs besoni ne te tilla marrina , ta dini se ju keni devoluar si specie.
    Shoku, pse citon kur nuk kupton asnje postim te vetem? Di gje si ekstraktohet DNA nga te vdekurit mijevjecare me pare? Ata nuk kane as mish as sekrecione. Po se si ndertohen skeletet e te rriturve mbi ato te te miturve dhe te ketyre mbi baze te DNA e di? Po si evoluon kafka nga vertebrat e di; dhe pse nje kafke si keto qe kane Shqiptaret nuk del mbi vertebren me te larte te Aziatikut? Po qe studimet antropologjike jane baze e atyre qelizore e di?

Jo, sigurisht. Prandaj te lutem mos me shpenzo kohen duke me cituar. Pervec ne se keni ndonje propozim konkret qe nuk po arrij ta kap, nuk di se cfare argumenti sjellin fotot e majmuneve qe postoni.

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    jam kurioz te di si e perkthen ti south-eastern europe

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin

Mbase keta inteligjentet e dine se si shpjegohet DNA europiane e dinastise se Tutankamuneve, nderkohe qe vetem 1% eshte e perbashket me 'bashkekombasit' egjiptiane te sotem.

Keta do kene evoluar nga lepujt e Persise.
    ah intelixhente dhe tutankamuni na qenkerka shqiptar

jo vetem tutankamuni por as egjiptianet e tij te lashte nuk ndajne te njejten ADN me keta te sotmit, per shkak te arabizimit te egjiptit, ce s'thua tine na zbulove ameriken

por kjo nuk e ben automatikisht shqiptar dhe as europian.

bukur, tutankamuni bir incesti, duhet te mburremi ne fakt

ja shih (antropologjikisht) ca surrati ka patur tutankamuni

Mask of Tutankhamun's mummy
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 02:55

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Mire, neve na pelqen kjo gje, sidomos kur behet fjale per SUPERIORITET, po lind pyetja- ku, ne cfare, apo per cfare jane shqiptaret, superior ndaj rracave te tjera? Sic duket gjate kohes se evolumit, superioriteti ndryshoi per keq. lol
    jemi superior ne shkence(shumica e kokave te shkences ne bote jane shqiptare), teknologji, jemi superiore ne ekonomi, jemi superiore ushtarakisht, kulturalisht dhe isht isht isht, s'beson ti

i kemi dhene ne te shkuaren botes dhe shume perandore,pape, vezire, qe jua kane futur shqiptareve sa krahu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 03:00

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Nuk ka racizëm, janë grupacione me prapavijë politike dhe kaq. Përvec Bossi-it konfliktet e tjera janë konflikte krahinore, dhe janë të motivuara nga lëvizjet që kanë karakterizuar Italinë gjithmonë nga Jugu i varfër në veriun industrial, duke qënë se Amerikani nuk jep më shtetësira në mas për Europianët Perëndimor pas ndërrimit të politikave të emigracionit në vitet 1960. Por të thashë që nuk lexon, je një injorant kalibri. Pa shkollë je, injorant, përderisa Europiani të ka shkelur me këmbë. Nuk ke minimalisht intelektin ti qëndrosh përballë e ti thuash cka je, sepse as vetë nuk e di cka je. Prandaj të thashë për të kryer nder, ik në Afrikë se atje do ndihesh suprem.

Nesje temën e prishe një herë, por ska gjë, temë është. Sa gjëra keni menderosur ju këto vite, kjo është hic, asgjë krahasuar me shkatërrimin që fuqia juaj e injorancës si ortek i është vërsulur atij populli dhe atij vëndi, e na shkruani brockulla këtu kush është racist, e kush është superior e ku është shqiptari.
    do jete mire si fillim ti nderrohet titulli ! nga europes te ndryshohet ne europes juglindore.

vazhdo, je i lire te gjesh armiq te partise dhe te popullit,
    po nuk na the ca kontributi ke dhene ti neper tema, se vetem shkrime bajate kam lexuar nga ty, ne fakt as qe marr mundimin te lexoj me shume se dy rrjeshta nga cfar shkruan. kete radhe bera perjashtim meqe me ke cituar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 03:26

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin

jo vetem tutankamuni por as egjiptianet e tij te lashte nuk ndajne te njejten ADN me keta te sotmit, per shkak te arabizimit te egjiptit, ce s'thua tine na zbulove ameriken

http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=135

Arabet nuk ishin majmune afrikane? Vetem Europianet paskan qene.
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 19-09-2011 më 07:13

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Maqellarjot,
    Si u be ajo tema e gjuhes shqipe qe na premtove kur erdhe ne fillim ne forum?

Ps, me falni qe dola pak nga tema.
    Eshte ne perfundim e siper.

Gezohem qe tregon Interes

Dikush mbaka mend ato qe shkruaj une, ne fund te fundit.

Kam qene i preokupuar me disa "gjera" te tjera qe i takonte prioriteti. Besoj se do te jete gati brenda kesaj jave.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Kanina
    Anëtarësuar
    14-10-2010
    Postime
    542
    Citim Postuar më parë nga brandon* Lexo Postimin

saper tutankamonin me shoket e tij faraon te tjere eshte vertetuar me shkenc dhe kete radhe jo me antropologji(meqe kjo seshte e besueshme) por me gjenetik me ane te ADN se elita drejtuese e egjyptit nuk ka qene egjyptiane por rrac e bardhe europiane. me sa mbaj mend une thuhej se behej fjale per europian jugor me shume nuk flitej per saktesira te tjera. ska pak kohe qe eshte bere i ditur ky detaj ne mos gaboj tani kane qene studime zvicerane.
    dhe saper fjalen faraon dikush ka thene se kuptimi del vetem ne shqip fara-on pra fara jone. sepse mbreterit e egjyptit kane qene te fares te rraces tone. kete se them une se thone shqiptare por studjues te huaj qe skane lidhje me shqiptaret e kane thene vetem sepse keshtu u dolen rezultatet nga studimet e tyre. ndoshta mund ta kene dhe gabim se perjashtojme por ne si jo shume ekspert qe jemi mbase do ishte mire te pakten ti diskutonim keto teori dhe jo ti hedhim poshte apriori. sepse ka njerez qe per te dale ne keto rezultate kane punuar nje jete te tere robert d'angeli(francez ka punuar 30 vjet per te nxjere studimin e tij te titulluar enigma) giusepe katapano(italian ka punuar 40 vjete per te perfunduar studimin e tij te titulluar "thot parlava albanese" etj etj etj etj etj ke sa te duash.

saper ate surratin qe na ke nxjere aty nese se di nuk eshte surrati i tij por eshte maska qe i vendoset siper mbi sarkofag dhe ato maska ate forem kane pasur pak a shume te gjitha. nese e ke vendosur aty per humor ateher po te them se nuk eshte shume e logjikshme te kundershtosh teori shkencore me budalallqe. fytyren e tij te vertet nuk mund ta njohi njeri sepse mumja e tij eshte katandisur shume keqe nga koha e gjate dhe eshte thare sa qe smund te na japi ndonej ide mbi fytyren e tij. sic e dhe vete mund ta imagjinosh
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 19-09-2011 më 10:28

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •