Prap me llafe boshe ti?
E çfarë ka të çuditshme këtu ? Thjesht kam lexuar para një muaji atë temë, madje edhe kam bërë koment në shenjë habie nga ai idiotllik "fetar" aty, por ja që u fshi. Siç po të thoja, kur lexoj një temë, kam një fuqi kujtese që e mbaj mend atë që lexoj, kjo ka të bëjë me stërvitjen e trurit - që i kam bërë që kur kam "thyer" kokën mbi libra, dhe tani jam mësuar të mbaj mend në çdo gjë që lexoj, qoftë edhe një temë këtu tashmë. Por një njeri si ti me ndjenjë inferioriteti të theksuar, nuk ka si kupton dikë që ka një super kujtesë. Ky postimi më ka pasë rënë në sy, dhe e gjeta sonte menjëherë.Ps: E cuditshme qe me paskeni save shkrimet e lashta te miat.
Nqs kam nostalgji ndaj veten une , me duhet te ju kerkoj ndihme juve 24/7 virtual freaks te forumit.
Sa e kishe kafkën ti ?
Hajt tani, gjumi gjumi...
P.S: S'kam probleme virtuale, por s'para toleroj injorancën që më fyen një komb të tërë, se fundja për këtë forum nuk më bëhet vonë hiç, por më indinjon ulja që mundohesh ti me shokë, t'i bëni kombit që i përkas.
Shoku, pse citon kur nuk kupton asnje postim te vetem? Di gje si ekstraktohet DNA nga te vdekurit mijevjecare me pare? Ata nuk kane as mish as sekrecione. Po se si ndertohen skeletet e te rriturve mbi ato te te miturve dhe te ketyre mbi baze te DNA e di? Po si evoluon kafka nga vertebrat e di; dhe pse nje kafke si keto qe kane Shqiptaret nuk del mbi vertebren me te larte te Aziatikut? Po qe studimet antropologjike jane baze e atyre qelizore e di?
Jo, sigurisht. Prandaj te lutem mos me shpenzo kohen duke me cituar. Pervec ne se keni ndonje propozim konkret qe nuk po arrij ta kap, nuk di se cfare argumenti sjellin fotot e majmuneve qe postoni.
jam kurioz te di si e perkthen ti south-eastern europe![]()
ah intelixhentedhe tutankamuni na qenkerka shqiptar
jo vetem tutankamuni por as egjiptianet e tij te lashte nuk ndajne te njejten ADN me keta te sotmit, per shkak te arabizimit te egjiptit, ce s'thua tine na zbulove ameriken
por kjo nuk e ben automatikisht shqiptar dhe as europian.
bukur, tutankamuni bir incesti, duhet te mburremi ne fakt
ja shih (antropologjikisht) ca surrati ka patur tutankamuni
Mask of Tutankhamun's mummy
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 02:55
jemi superior ne shkence(shumica e kokave te shkences ne bote jane shqiptare), teknologji, jemi superiore ne ekonomi, jemi superiore ushtarakisht, kulturalisht dhe isht isht isht, s'beson ti
i kemi dhene ne te shkuaren botes dhe shume perandore,pape, vezire, qe jua kane futur shqiptareve sa krahu.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 03:00
do jete mire si fillim ti nderrohet titulli ! nga europes te ndryshohet ne europes juglindore.
vazhdo, je i lire te gjesh armiq te partise dhe te popullit,
po nuk na the ca kontributi ke dhene ti neper tema, se vetem shkrime bajate kam lexuar nga ty, ne fakt as qe marr mundimin te lexoj me shume se dy rrjeshta nga cfar shkruan. kete radhe bera perjashtim meqe me ke cituar.
Ndryshuar për herë të fundit nga land : 19-09-2011 më 03:26
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=135
Arabet nuk ishin majmune afrikane? Vetem Europianet paskan qene.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 19-09-2011 më 07:13
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
saper tutankamonin me shoket e tij faraon te tjere eshte vertetuar me shkenc dhe kete radhe jo me antropologji(meqe kjo seshte e besueshme) por me gjenetik me ane te ADN se elita drejtuese e egjyptit nuk ka qene egjyptiane por rrac e bardhe europiane. me sa mbaj mend une thuhej se behej fjale per europian jugor me shume nuk flitej per saktesira te tjera. ska pak kohe qe eshte bere i ditur ky detaj ne mos gaboj tani kane qene studime zvicerane.
dhe saper fjalen faraon dikush ka thene se kuptimi del vetem ne shqip fara-on pra fara jone. sepse mbreterit e egjyptit kane qene te fares te rraces tone. kete se them une se thone shqiptare por studjues te huaj qe skane lidhje me shqiptaret e kane thene vetem sepse keshtu u dolen rezultatet nga studimet e tyre. ndoshta mund ta kene dhe gabim se perjashtojme por ne si jo shume ekspert qe jemi mbase do ishte mire te pakten ti diskutonim keto teori dhe jo ti hedhim poshte apriori. sepse ka njerez qe per te dale ne keto rezultate kane punuar nje jete te tere robert d'angeli(francez ka punuar 30 vjet per te nxjere studimin e tij te titulluar enigma) giusepe katapano(italian ka punuar 40 vjete per te perfunduar studimin e tij te titulluar "thot parlava albanese" etj etj etj etj etj ke sa te duash.
saper ate surratin qe na ke nxjere aty nese se di nuk eshte surrati i tij por eshte maska qe i vendoset siper mbi sarkofag dhe ato maska ate forem kane pasur pak a shume te gjitha. nese e ke vendosur aty per humor ateher po te them se nuk eshte shume e logjikshme te kundershtosh teori shkencore me budalallqe. fytyren e tij te vertet nuk mund ta njohi njeri sepse mumja e tij eshte katandisur shume keqe nga koha e gjate dhe eshte thare sa qe smund te na japi ndonej ide mbi fytyren e tij. sic e dhe vete mund ta imagjinosh![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Kanina : 19-09-2011 më 10:28
Krijoni Kontakt