ne fakt nuk e njoh banin, lexova vetem shkrimin hyres te temes, dhe nga ky shkrim nuk kam si ti di pikpamjet e banit. kerkoj ndjese nese e teprova.
ne fakt nuk e njoh banin, lexova vetem shkrimin hyres te temes, dhe nga ky shkrim nuk kam si ti di pikpamjet e banit. kerkoj ndjese nese e teprova.
Ka caktuar dėnimin sheriatik (hadthin) pėr atė qė pi alko'ol
Nga i Dėrguari pėr shkak tė pirjes sė alko'olit ka zbatuar dėnimin e goditjes me thupra palme dhe me kėpucė,kurse Ebu Bekri godiste me 40 tė rėna.
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
Nese e lexoni keto dy shkrime niher i denojne por ne parajes ju lejohet pirja e Alko'olit shiqoni ketu me poshte
Kurani - Es Safat Suretu 37 dhe El Insan Suretu 76.
Nė Xhennete edhe burime tė pafundme tė verės: Tė devotshmit do tė pinė nga njė burim vere qė rrjedh pafundėsisht, e cila ėshtė e pėrzier me ujė kafuri (Su 76:5-6). Do tė jetė verė e bardhė qė nuk do tė intoksikojė ata nė kopshtin e haresė
Sēarmatosem sa tjetė jeta!
nese komenton dicka e ben kete se te intereson dhe jo e kunderta......
Verejtja qe une bera kish te bente me temen se nuk e ka vendin ne Toleranca fetare, duke u nisur vetem nga titulli se me thene te drejten nuk e kam me shume qejf te lexoj perdite te njejtat pallavra.
Tani qe e lexova me vemendje te kerkoj ndjese per sa shkrova me pare......respekte
Ma mire me u pi e me u be budall krejt,s'e me lexua budallalleqe!![]()
Bani nuk i takon fese islame sepse beson se ka profet, te derguar dhe lajmetar tjeter pas Muhammedit a.s. i cili eshte RESULI dhe PROFETI i fundit ne besimin e te gjithe muslimaneve qe 1400 vite.
Injorojeni kete femohues sepse vetem propagande anti-fetare din me ba asgje tjeter!
Cdo RESUL eshte edhe NEBIJ sipas te gjithe muslimaneve.
Andaj kur thote Allahu per Muhamedin se ka qene "NEBIJI I FUNDIT" d.m.th. se pas tij ska as NEBIJ as RESUL, sepse cdo RESUL eshte NEBIJ.
Mos ja varni veshin ketij, se i takon nje sekti jomusliman!
HADITH SAHIH NGA EBU DAVUDI;
Ebu Davudi (38:4467) Profeti tha, "nėse do tė pijnė verė, fshikullojini(me kamxhik) ata,
pėrsėri nėse do tė pijnė atė, fshikullojini ata .
Pėrsėri nėse do tė pijnė, t'i vritni ata.
" Por nė hadithin me numer (38:4469)thuhet; ata morėn tre fshikellime me kamxhik paralajmėruese para se tė vriten nė rastin e katėrt.
PRA SIPAS HADITHIT ME LART :
KUSH PI PIJE ALKOLIKE PER HERE TE KATERT , DUHET TE VRITET (SIPAS ISLAMIT)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bani : 15-09-2011 mė 04:19
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
Krijoni Kontakt