Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 13 prej 13
    Gone!
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Larg nga ketu!
    Postime
    2,871
    Nataliteti tek shqiptaret ne Maqedoni asht shume i vogel ne krahasim me viset tjera shqiptare. P.sh. ne fund te viteve te 90, gjate luftes ne Kosove, ne ate kohe ne Maqedoni kishin kryesisht 2 femije, maksimumi qe kam pare 3, qe nuk ka ndodh tek shqiptaret tjere, sidomos ata qe jane te perqendruar ne viset rurale. Kushtet ekonomike ne te cilat jetonin ata ne ate kohe dhe tani, nuk i veren tek ata qe merren me tjeret.

Por eshte e vertete qe disave jau kisha ndalu riprodhimin se po na e ndyejne kombin dhe po e qelbin ere. Po merruni me veten o analfabeta te shkrete, se jeni askushi dhe po jetoni neper ghetto-t e botes, te detyruar, te percmuar, e te perdhosur, shpirt e trup te sakatosur.

E kam nje cike te halles, qe osht martuar ne Angli, shqiptar sigurisht, po ajo ka kollapsu nga merzia, qashtu dhe ju jeni me defekte! I ka dy femije, dine shqip, po si hidheroheshin ja nisnin :"hajde po shkojme ne London, te shpija jone"

Hajde me te mira!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 11-09-2011 më 07:11

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Rina_87 Lexo Postimin
    Nataliteti tek shqiptaret ne Maqedoni asht shume i vogel ne krahasim me viset tjera shqiptare. P.sh. ne fund te viteve te 90, gjate luftes ne Kosove, ne ate kohe ne Maqedoni kishin kryesisht 2 femije, maksimumi qe kam pare 3, qe nuk ka ndodh tek shqiptaret tjere, sidomos ata qe jane te perqendruar ne viset rurale. Kushtet ekonomike ne te cilat jetonin ata ne ate kohe dhe tani, nuk i veren tek ata qe merren me tjeret.

Por eshte e vertete qe disave jau kisha ndalu riprodhimin se po na e ndyejne kombin dhe po e qelbin ere. Po merruni me veten o analfabeta te shkrete, se jeni askushi dhe po jetoni neper ghetto-t e botes, te detyruar, te percmuar, e te perdhosur, shpirt e trup te sakatosur.

E kam nje cike te halles, qe osht martuar ne Angli, shqiptar sigurisht, po ajo ka kollapsu nga merzia, qashtu dhe ju jeni me defekte! I ka dy femije, dine shqip, po si hidheroheshin ja nisnin :"hajde po shkojme ne London, te shpija jone"

Hajde me te mira!
    Komenti i juaj eshte injorante , sepse po qe se i behet nje analize me thelle komentit te juaj , gjithe permbatja eshte se juve ju behet qejfi qe shqipetaret e shkrete na jetojkan ne ghetto te botes ,femijet Londonin e paskan shtepi.

I kujte ishte gjithe ky faje qe 400,000 shqipetare te Maqedonise ,e leshuane vendelindjen dhe tashe jetojne ne ghetto te botes ???

I kujte eshte faji qe femijet e lindur jashte atedheut ,Londonin e quajne shtepi ???

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Gordon Freeman Lexo Postimin
    jo politikanet nuk jan analfabet por njerezit atje ne maqedoni qe dita dites bejne me shume se 10 femije ,shtohen si minje

Politikanet shqipefolesa jane fajtore kryesore, jo vetem per analfabetizmin e Maqedoni , pore faji i tyre mbetet per c'do gje qe shqipetaret po stagnojne ne te drejtat e tyre.

Shqipetaret ne Maqedoni nuk shtohen si mijnte , pore ata kane nje natalitet qe i pershtatet gjithe statistikave te evropes .

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •