Close
Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 169
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    Apapapa, sa shume fakte na paske sjell ketu, si zakonisht ne te gjitha postimet tjera, prej ne momentin kur the se ne e adhurojm Muhamedin e pash se me kend kam pune.

Te lutem nderoje veten dhe behu pak vet-kritik.
    Nuk ka nevoje per shume fakte, mjafton vetem 1: nuk ka mysliman qe te recitoje deshmine(shehadetin) e Allahut, pa permendur emrin e Muhamedit!! Ky eshte fakti qe per mua provon se myslimanet jane idhujtare te Muhamedit dhe se duke bashkangjitur emrin e tij me ate te Allahut, faktikisht e kane barazuar me te!!!! Meqe ti nderhyre ne debatin qe pata me refet, pyetjen po ta ridrejtoj ty: A je ne gjendje ti ta recitosh deshmine pa permendur emrin e Muhamedit dhe pse??!!!
    Le te diskutojme rreth kesaj dhe vetem kesaj pike me njerezi dhe pa ofenduar njeri-tjetrin, kuptohet vetem nese ke "kohe"!!!
    Jarigas

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Po pra, po une u mundova nje here vetem, edhe ate ne forumin ateist, mirepo sa e marin vesh se kane te bejn me nje teolog menjeher "u hin frika ne bark" hahahahaha. Jane mesuar me llafe kafenesh keta badihavaxhijt qe skan pune me te mencur ne jeten e tyre!!!
    Kjo eshte per muze , ateistave ju hy frika ne bark nga nje hoxhe ??

Ata sju frikohen zotit e le mo hoxhes lol

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Ashtu pra jarigas, shume bukur ky tone i yti shume me pelqen, ne kete menyre inteligjente mund te debatohen dhe diskutohen gjerat.

Te informoj se tash me bajram jemi dhe shkojm e vijm me mysafiret, mirepo padyshim se ne kete menyre mundet te debatohet me ty per aq sa do te kem mundesi.

Se pari me trego se cilin "besim, ide, religjion" je duke e perfaqesuar, sepse une nuk jam naiv e te lejoj qe ti mua te me vendosh ne gjygj pa tu kunderpregjigj dhe treguar mangesite e religjionet tend.

Pra keshtu, ai fakti yt nuk eshte fakte, sepse deshmia eshte se Muhammedi eshte profet, e jo Zot apo i barabarte me Zotin.

Jo si krishteret te cilet deshmojn se ka Zot, bir te Zotit dhe grua te zotit.

Keshtu pra shkurt e shqip e kam qef une!

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin

Pershendetje nga nje "kaur"
    qeveriablu, me lejo ta perfundoj me jarigasin tani. ok?

te faleminderit shume.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga Milkway Lexo Postimin
    Kjo eshte per muze , ateistave ju hy frika ne bark nga nje hoxhe ??

Ata sju frikohen zotit e le mo hoxhes lol
    Nje thenie islamike: "Ai qe nuk i frikesohet Zotit ju frikesohet te gjitheve, ndersa ai qe i frikesohet Zotit nuk i frikesohet askujt pos Tij."

Nese nuk frikesoheni ateher pse i fshini postimet dhe thoni ne do ta debatojm kete ne menyren ateiste sepse religjiozet e dim se cka besojn??

Sidoqofte me lejo ta perfundoj me jarigasin, te tjereve nuk do t'ju drejtohem prej tash e tutje.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Ashtu pra jarigas, shume bukur ky tone i yti shume me pelqen, ne kete menyre inteligjente mund te debatohen dhe diskutohen gjerat.

Te informoj se tash me bajram jemi dhe shkojm e vijm me mysafiret, mirepo padyshim se ne kete menyre mundet te debatohet me ty per aq sa do te kem mundesi.

Se pari me trego se cilin "besim, ide, religjion" je duke e perfaqesuar, sepse une nuk jam naiv e te lejoj qe ti mua te me vendosh ne gjygj pa tu kunderpregjigj dhe treguar mangesite e religjionet tend.

Pra keshtu, ai fakti yt nuk eshte fakte, sepse deshmia eshte se Muhammedi eshte profet, e jo Zot apo i barabarte me Zotin.

Hoxha nuk ka fakte pėr tė mbrojtur até qė beson!!!.... dhe pėrdorė moton: Mbrojtja mė e mirė ėshtė kundėrsulmi!!! ABSURDITET..... Ti si teolog qė po e quan veten duhet qė tė argumentosh me fakte, sepse duhet qė tė kesh njohuri rreth kėsaj ēėshtje dhe jo tė mundohesh qė faktet mbrojtėse ti gjesh nė religjionin tjetėr duke u munduar qė tė gjesh mangėsitė e atij apo kėtij religjioni sa pėr tė mbrojtur besimin tėnd.
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Nje thenie islamike: "Ai qe nuk i frikesohet Zotit ju frikesohet te gjitheve, ndersa ai qe i frikesohet Zotit nuk i frikesohet askujt pos Tij."

Nese nuk frikesoheni ateher pse i fshini postimet dhe thoni ne do ta debatojm kete ne menyren ateiste sepse religjiozet e dim se cka besojn??

Sidoqofte me lejo ta perfundoj me jarigasin, te tjereve nuk do t'ju drejtohem prej tash e tutje.
    Njelloj si ju islamikat "qe po ju frigojshi" ateistave e agnostikeve kur ja fshini postimet tek nenforumi musliman .

Sa per kuriozitet se ti je i ri ketu , nenforumi ateist eshte me i liri per shprehje .

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Po pra, siē e the edhe vete, per te bere nje debat te mire, duhet qe bashkebiseduesi:
    1. te jete i asaj lemie, smund te debatoj matematicienti me mekanikun e veturave.

2. te kete kulture debati, duke mos u ikur pyetjeve si gjarper dhe duke shkruar vete ai shkurte dhe qarte jo duke e mbushur nje faqe me foto, video, ku ta di une cka e ne kete menyre humbet cdo gje qe deshirohet te arrihet.

3. Duke e caktuar piken e debatit, nuk mund te debatohen 100 pika ne nje teme, po e caktojm temen dhe debatojm.

Atehere ti don te biesh ndesh me rregullin e trete qe thote se nuk duhet te debatohen 100 pika!!!
    Sidoqofte, nuk ka fare rendesi perkatesia ime fetare, ne nje kohe qe te provosh se nje tjeter eshte kriminel, nuk mund te te shfajesoje asnjehere ty si kriminel, apo jo??!!

Ketu po bie ndesh me piken e dyte dhe po i iken pyetjes qe te bera dhe per me teper po pohon diēka qe bie ndesh me logjiken!!
    Une te thashe se eshte fakt qe myslimanet nuk recitojne deshmine e perkatesise ne Islam pa permendur emrin e Muhamedit bashke me ate te Allahut, ndersa ti pergjigjesh se nuk eshte fakt!!!

Po hap nje pike debati tjeter pa iu pergjigjur akoma asaj qe kemi hapur??
    Epo a nuk the vete se duhet te kesh kulture debati??!!
    La te sqarojme perpara piken e idhullit Muhamed e pastaj ketu me ke per ēfaredo lloj teme qe te duash!!!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga jarigas : 01-09-2011 mė 12:27
    Jarigas

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga yllbardh Lexo Postimin
    Hoxha nuk ka fakte pėr tė mbrojtur até qė beson!!!.... dhe pėrdorė moton: Mbrojtja mė e mirė ėshtė kundėrsulmi!!! ABSURDITET..... Ti si teolog qė po e quan veten duhet qė tė argumentosh me fakte, sepse duhet qė tė kesh njohuri rreth kėsaj ēėshtje dhe jo tė mundohesh qė faktet mbrojtėse ti gjesh nė religjionin tjetėr duke u munduar qė tė gjesh mangėsitė e atij apo kėtij religjioni sa pėr tė mbrojtur besimin tėnd.
    Hahahaha. po lereni more njeriun te flet se tash vetem jemi duke u nxehe.

Ska absurditet ketu i nderuar. Keto jane rregullat e debatit. Duhet te tregosh dhe duhet te pranosh edhe ti pyetje.

Fakti eshte ky: DESHMIA THOTE SE MUHAMEDI ESHTE I DERGUAR I ZOTIT.

Duhet vetem kryenec i madh te jesh ose injorant i madh e te thuash se ky eshte barazim me Zotin.

Dhe thash lereni jerigasin sepse skam kohe me krejt forumin te mirem.

Kur ta perfundoj me ate le te hype ne RING i dyti e i treti e keshtu me rradhe.

Alter ego Moderatus Maska e yllbardh
    Anėtarėsuar
    18-08-2007
    Vendndodhja
    as vetė se di.... :)
    Postime
    808
    Hahahaha. po lereni more njeriun te flet se tash vetem jemi duke u nxehe.

Ska absurditet ketu i nderuar. Keto jane rregullat e debatit. Duhet te tregosh dhe duhet te pranosh edhe ti pyetje.

Fakti eshte ky: DESHMIA THOTE SE MUHAMEDI ESHTE I DERGUAR I ZOTIT.

Duhet vetem kryenec i madh te jesh ose injorant i madh e te thuash se ky eshte barazim me Zotin.

Dhe thash lereni jerigasin sepse skam kohe me krejt forumin te mirem.

Kur ta perfundoj me ate le te hype ne RING i dyti e i treti e keshtu me rradhe.
    Unė nuk them as njėrėn apo tjetrėn por ky qėndrimi juaj si i njė injoranti tė paditur qė e quan veten teolog mė habiti pa masė. Kalofshi mirė me debatin e juaj se qė nga kėtu po e shohė rezultatin. Debat pa pėrmbajtje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga yllbardh : 01-09-2011 mė 12:33
    Shqiptari qė derdhė gjak shqiptari nuk meriton tė quhet shqiptarė

Faqja 8 prej 17 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •