Close
Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 169
    fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anėtarėsuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    qeveriablu: ju faleminderit per mendimin tuaj, mirepo une nuk kam kohe te humbi me cdo njeri, nese dikush deshiron te bej debat te mirefillte ne cdo vend ne bote duhet qe:

1. te jete i asaj lemie, smund te debatoj matematicienti me mekanikun e veturave.

2. te kete kulture debati, duke mos u ikur pyetjeve si gjarper dhe duke shkruar vete ai shkurte dhe qarte jo duke e mbushur nje faqe me foto, video, ku ta di une cka e ne kete menyre humbet cdo gje qe deshirohet te arrihet.

3. Duke e caktuar piken e debatit, nuk mund te debatohen 100 pika ne nje teme, po e caktojm temen dhe debatojm.
    Me fal o Lami info qe po nderhyj por te thuash qe matematicieni nuk ka se cfare te diskutoj, debatoj me mekanikun ............... epo kjo ska b.ythe te rrije o ti zoti LAM.
    Nuk po e zgjas me teper se e shoh qe nuk ke kohe..............

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    O Baba Hoxhe ,ketu mund te debatosh e jo te nenforumi Musliman sepse atje jeni te uniformuar te tere nuk lejoni mendimin ndryshe....cdo postim ndryshe fshihet,nuk e lejoni as Bani te postoj.Mandej tregoheni se jeni mendjehapur ! Nuk jeni ju asgje me shume se diktatoret ndersa shtireni se perhapni te verteten,miresine dhe dashurine....pih
    Nuk diskutohet as edhe ketu sepse po kundershtove dicka,gjeja me e mire qe mund te te gjeje perjashtohesh dy jave kurse me e keqja te perjashtojne nga forumi pergjithmone,ketu nuk eshte cdo gje mjalte e qumsht

Thirr ne rruge te Zotit! Maska e IslamInfo
    Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Jo,jo....Islami nuk eshte siē don ti apo shqiptaret, por siē duan harapet muhamedane, idhujtaret e Muhamedit dhe perfituesit nga vendet e shenjta islame!!! Me qorresine tuaj, harapet mund te vene ē'rregull qe te duan....a ia ke bere ndonjehere pyetjen vetes se si e thoshte shehadetin profeti yt i dashur??!!! Zgjohu grigje.......
    Ai qe deshmon per diēka, do te thote se eshte deshmitar me fakte(nese nuk eshte i rreme), prandaj une qe s'ia kam pare kurre bysyretin Muhamedit e qe per me teper Allahu s'me ka thene gje per sa i perket atij, nuk mund te deshmoj per nje genjeshter!!!
    Kurse ju deshmoni se Muhamedi ishte profet!!!!
    Kujt i deshmoni, Allahut apo harapeve??!!!
    Apapapa, sa shume fakte na paske sjell ketu, si zakonisht ne te gjitha postimet tjera, prej ne momentin kur the se ne e adhurojm Muhamedin e pash se me kend kam pune.

Te lutem nderoje veten dhe behu pak vet-kritik.

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga jeton72 Lexo Postimin
    Nuk diskutohet as edhe ketu sepse po kundershtove dicka,gjeja me e mire qe mund te te gjeje perjashtohesh dy jave kurse me e keqja te perjashtojne nga forumi pergjithmone,ketu nuk eshte cdo gje mjalte e qumsht
    Po pra, po une u mundova nje here vetem, edhe ate ne forumin ateist, mirepo sa e marin vesh se kane te bejn me nje teolog menjeher "u hin frika ne bark" hahahahaha. Jane mesuar me llafe kafenesh keta badihavaxhijt qe skan pune me te mencur ne jeten e tyre!!!

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    Kesaj teme mund edhe ti thuash ndryshe , AMUND FUTBOLLISTET TE LUAJNE FUTBOLL ME 4 GOLA .... akoma disa nuk e kane kuptuar se cdo gje ka regulla ,norma dhe ligje .
    Tani cohet nje tjeter dhe i kujtohet dhe ben pyetje , A MUND QE NJE MAJMUN TE BEHET LUAN ??' une them po ,kur mungon luani atehere automatikisht majmuni e ze vendin e tij

Anėtarėsuar
    09-08-2011
    Vendndodhja
    Ne token e Allahut!
    Postime
    1,457
    Citim Postuar mė parė nga prenceedi Lexo Postimin
    Me fal o Lami info qe po nderhyj por te thuash qe matematicieni nuk ka se cfare te diskutoj, debatoj me mekanikun ............... epo kjo ska b.ythe te rrije o ti zoti LAM.
    Nuk po e zgjas me teper se e shoh qe nuk ke kohe..............
    O i nderuar, njeriu ne baze te disa gjerave e sheh se me kend ka pune, ti si nje qenie njerezore me vetrespekt pak me te madh nuk do ta leje ate foto ofenduese dhe "femijerore" per ta paraqitur personalitetin tend. Sidoqofte pa prekje, mirepo kam deshire te bidedoj me njerez serioz qe me te vertete kane deshire te mesojn dicka te re.

A nese mendon se ti mund te debatosh me secilin ateher vazhdo mendo ashtu, mirepo kjo ne "boten e vertete" nuk qendron.

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Eshte e vertete se ne forumin musliman, po nuk shfaqe ide te njejta me te tjeret, perjashtohesh dhe fyhesh menjehere, gje qe nuk ndodh ne forumet tjera, posaqerisht tek ai i tolerances fetare.

Tek toleranca fetare vetem nese e tepron me fjale fyese ndaj te tjereve, ateher ndodh te perjashtohesh, dhe per kete ky forum meriton cdo lavdate.

Tek forumi musliman, jam perjashtuar disa here vetem pse kam treguar mendim ndryshe ndaj moderatorit, edhe pse asnje fjale fyese nuk kam perdorur ndaj askujt. Une vet jam musliman, por e verteta duhet te thuhet, dhe e ndjej veten te turperuar per ate forum, kur shoh se kush udheheq me forumin musliman dhe menyren se si e udheheqe.

ja kalofshi mire...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    Pse ti master mendon se ate qe flet ti eshte e verteta hahahah.

Islam pa LA ILAHE ILALLAH MUHAMED RESULALLAH nuk ka kete duhet te ngulish ne koke ti edhe gjithe te tjeret, ky eshte celsi i besimit ne islam siukr qe eshte celsi ne pentagram te muzikes , e ke te qarte ,tani qe ti don te imponosh te tjereve mendimin ndryshe nga RASHEED KHALIFA e deri tek ti dhe Bani eshte ceshtje tjeter

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga IslamInfo Lexo Postimin
    qeveriablu: ju faleminderit per mendimin tuaj, mirepo une nuk kam kohe te humbi me cdo njeri, nese dikush deshiron te bej debat te mirefillte ne cdo vend ne bote duhet qe:

1. te jete i asaj lemie, smund te debatoj matematicienti me mekanikun e veturave.

2. te kete kulture debati, duke mos u ikur pyetjeve si gjarper dhe duke shkruar vete ai shkurte dhe qarte jo duke e mbushur nje faqe me foto, video, ku ta di une cka e ne kete menyre humbet cdo gje qe deshirohet te arrihet.

3. Duke e caktuar piken e debatit, nuk mund te debatohen 100 pika ne nje teme, po e caktojm temen dhe debatojm.
    Mire,Islaminfo ...kam lexuar postimet e tua dhe me keqarrdhje them qe ato jane te ngurta,pa kreativitet,argumentim i ceket.Ndersa sa i perket kultures se debatit te kam ndjekur qe ne fillim sepse doja te dija me shume nga nje teolog Islam per kete religjion por e din cbere TI ne postimin e 18 fillove te fyesh bashkebiseduesit e fyerja eshte mungese argumenti....
    Lerme mua ja e ke Jarigas si person me me pervoje ne kete fushe dhe njohes i mire i religjionit dhe vazhdo debatin me te ...por qysh tani te them se do humbesh ndaj Jarigas.
    Ja nje pike ku mund te shprehesh njohurite tuaja e te mos shperdahemi ne 100 pika, konform temes -Pse na duhen rite per tju lutur Zotit kur mundemi vete ta bejme ate ....ju drejtohemi Zotit me mendje dhe zemer te paster dhe ne gjuhen qe duam ne ,e jo ne gjuhen arabe dhe ritualet e pershkruara nga Muhamedi.Nuk na duhen rituale dhe sekser per tu lutur mjafton zemra dhe perkushtimi i sinqerte dhe Zoti do pranoje lutjet tona....

Pershendetje nga nje "kaur"
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i nėnshtruar Maska e master2006
    Anėtarėsuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinė
    Postime
    1,238
    Citim Postuar mė parė nga jeton72 Lexo Postimin
    Pse ti master mendon se ate qe flet ti eshte e verteta hahahah.

Islam pa LA ILAHE ILALLAH MUHAMED RESULALLAH nuk ka kete duhet te ngulish ne koke ti edhe gjithe te tjeret, ky eshte celsi i besimit ne islam siukr qe eshte celsi ne pentagram te muzikes , e ke te qarte ,tani qe ti don te imponosh te tjereve mendimin ndryshe nga RASHEED KHALIFA e deri tek ti dhe Bani eshte ceshtje tjeter
    Po, pikerisht une mendoj se ajo cfar them eshte e verteta, por kurr nuk kam then te me besosh ne kete pohim. Forumi eshte krijuar per te diskutuar mes vete, per te debatuar, e jo per te shtyer me dhune njerezit te besojne apo mosbesojne dicka.

Mua ne forumin musliman me eshte thene se ne kete forum duhet te kesh mendim te njejt me te tjeret, ne menyre qe te jesh pjese e debateve (vet moderatori e ka thene kete), ateher per cfar vlerash mund te flitet per ate forum?

Cdo forum duhet te jete i hapur per mendime te ndryshme, perderisa ato nuk demtojne nje person apo komunitet te caktuar, kuptove? Dhe kete vlere nuk e gjene ne forumin musliman, fatkeqsisht

Faqja 7 prej 17 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •