Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 53 prej 104 FillimFillim ... 343515253545563103 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 1037
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    28-08-2011
    Postime
    38
    Marveshja Turko -Jugosllave kishte nje gje te perbashket ,ne ate kohe edhe turqit edhe jugosllavet perfshi ketu edhe shqiptaret e Jugosllavise ishin komuniste ,pos per cudi .. i gjithe teritori i ish Jugosllavise gati edhe Serbia po nderon nga sistemi komunist,ca shqiptare qe na terhiqen si demokrate dhe pro evropjan perfshi edhe disa antare te forumit akoma kane ngele besnik ndaj komunizmit titist,,, per fat te keq

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga jeton72 Lexo Postimin
    Marveshja Turko -Jugosllave kishte nje gje te perbashket ,ne ate kohe edhe turqit edhe jugosllavet perfshi ketu edhe shqiptaret e Jugosllavise ishin komuniste ,pos per cudi .. i gjithe teritori i ish Jugosllavise gati edhe Serbia po nderon nga sistemi komunist,ca shqiptare qe na terhiqen si demokrate dhe pro evropjan perfshi edhe disa antare te forumit akoma kane ngele besnik ndaj komunizmit titist,,, per fat te keq
    Cilet jan ata forumist ceki nofkat
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Ti ke pohuar dicka, ti duhet ta argumentosh dhe vertetosh.
    Perndryshe pohimi mbetet i pavertetuar.

Pershendetje
    pra edhe nje her, shko te google shtyp wekileaks dhe hulumto ne te dhe i ke te gjitha dokumente zyrtare te departamentit te shtetit SHBA dhe aty i gjen te gjitha, e perseris disa nga ato dokumente kan qen edhe ne forum por nuk pom kujtohet ne cilen tem ndoshta ende qendrojn nuk di.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Une mendoj se ketu kemi nje nofk si gjemo me shume nofka, nuk ka mundesi qe te jene 16 % PRO ndryshimit, nuk e besoj...lusim moderatoret ti kontrollojne edeh njehere ata parsona qe kan dy tri apo me shumë nofka tjera...e theme se kam dyshim, kaq !
    ku u kape per mu mor vlla

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    shifet qart se disa koleg ketu ne forum nuk kan problem turkun dhe as problem se a hiqet gjergj kastrioti nga historia apo jo, problem kan me islamin kta i pengon fakti se sot ne kosov e shqiptari shumica absolute jan musliman, per ironi te faktit kjo nuk i bengon madje shum krishter duke filluar nga miku jon amerika britania franca gjermani etj kurse neve shqipeve po na pengon qudi me ne morr vlla,

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    Pse Shqiperia s'i pranoj keta shqiptar ?! E sikur te mos i kishte pranuar Turqia, si do kishte me qen sot fati i atyre shqiptareve ?
    Dote qenderojne ne Trojet e veta stergjyshore Fashizemi Turke ka pature ndjes ndaj shkinis per te ja zegjeruar teritoret serbis per zevoglimin e popullit shqiptare dhe per ti sunduar ma kollaj dhe per t' turqizuar ma shpejt sikur sod .Mehmet i dyte para se te vdes pate thane nje fjal se edhe nese nuk mundem t'i mbajem tokat e Arrnautve i kemi vu themelet dhe xhamijat dhe kemi lane faren tone ne ato vende per ti rujtur xhamija dhe ''hamamet'' banjet publike me Emertimin Turke .Peseçind vjet pase tij,ministri i jashtem turke tha po te njejten fjal .Nese askunde mos me existura turku ne Kosove e kemi themelin e turqizmit te lashte Osman duke e koltivuar shqipfolsat edhe ma me nje besnikri ma te forte se vet turqit. !!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 01-09-2011 më 12:19

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    shifet qart se disa koleg ketu ne forum nuk kan problem turkun dhe as problem se a hiqet gjergj kastrioti nga historia apo jo, problem kan me islamin kta i pengon fakti se sot ne kosov e shqiptari shumica absolute jan musliman, per ironi te faktit kjo nuk i bengon madje shum krishter duke filluar nga miku jon amerika britania franca gjermani etj kurse neve shqipeve po na pengon qudi me ne morr vlla,
    Ore ti, myslimane jane dhe shumica qe flet ketu me ty. Po s'te kemi faj ne qe ti ke ikur per lesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ore ti, myslimane jane dhe shumica qe flet ketu me ty. Po s'te kemi faj ne qe ti ke ikur per lesh.
    ju keni probleme te verteta or zoteri, ju nuk keni problem me mua por me shumicen shqiptare, nuk e kupto aaa, per lesh ik ti se u qmendet nga ky fakt se shqiptaria ka perqafuar islamin, dhe jo turkun as arabet, ky fakt po ju qmend

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    ju keni probleme te verteta or zoteri, ju nuk keni problem me mua por me shumicen shqiptare, nuk e kupto aaa, per lesh ik ti se u qmendet nga ky fakt se shqiptaria ka perqafuar islamin, dhe jo turkun as arabet, ky fakt po ju qmend
    Ej belah ishalla te jesh ne moshe te vogel se ke ende kohe per tu pjekur.
    Historia shihen ne syrin e historise
    Shkenca ne syrin e shkences
    Letersia ne syrin e letersise
    Feja ne syrin e fese
    etj

Nuk behet pershesh te fusesh fene gjithandej ne histori. Prandaj thashe ti ke ik per lesh se po ben nje pershesh te madh pa pike lidhje. Mos ki merak se e kam pare vete me syte e mij cfare problemesh kam me shumicen shqiptare s'eshte nevoja te flasesh ti per shumicen, flit me mire ne vetin e pare.

Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Po qkemi fituar nga ky islam ore gjem kur ne tere Kosoven niveli i arsimit ne pergjithesi vetem 9 vite shkollim kurse ne vendet e EU niveli arsimore eshte 20 vite

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •