Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 54 prej 104 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 531 deri 540 prej 1037
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    pra edhe nje her, shko te google shtyp wekileaks dhe hulumto ne te dhe i ke te gjitha dokumente zyrtare te departamentit te shtetit SHBA dhe aty i gjen te gjitha, e perseris disa nga ato dokumente kan qen edhe ne forum por nuk pom kujtohet ne cilen tem ndoshta ende qendrojn nuk di.
    Jo, jo...
    Ai qe pohon dicka duhet ti sjelle provat e pretenduara mbi pohimin.
    Deri st te ndodhe kjo pohimi mbetet vetem fjale boshe apo i papvertete.

Pershendetje

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Jo, jo...

Pershendetje
    po cka provash pret prej gjems or shoq

po gjema sdi as me shkru as em lexu

a nuk e shef si thot ni historian frances ni anglez ni italian ni film qe ka pa per skenderbeun wikileshi e derrc verrc

a sillet ka sillet e ne ni bir halje bje ke islami.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anëtarësuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Nuk mund te besoj qe 17 veta kane votuar PO.
    Meqe e duan kaq shume Turqine te zhduken atje.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Jo, jo...

Pershendetje
    mir po e zem si te pavertet u kry. po te kthehemi tek tema, ne shqiptaret kemi interes qe arkivat turke te hapen dhe ti qesim disa deshim ato qe na duhen dhe na bejn pun neve shqiptareve ti marrum te tjerat ti lem aty ku jan, pra nese jan shfaq dyshime te ndryshme ne historin ton me hapjen e dosjeve do hiqen dyshimet ndoshta asgja e re nuk del por dula apo sdul gja e re dyshimet ama do hiqen, ky ke edhe thelbi i shkrimeve te mia

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    un nuk ka votuar as per as kunder per arsye se si eshte ber pyetja nuk eshte korrekte, pra historia nuk duhet te ndryshohet se po kerkojka turku, por te shiqohet per dyshimet qe jan dal ne drit koheve te fundit ka te verteta diqka nga to apo jo, nese jo ateher kto dyshime do hiqen etj etj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Po qkemi fituar nga ky islam ore gjem kur ne tere Kosoven niveli i arsimit ne pergjithesi vetem 9 vite shkollim kurse ne vendet e EU niveli arsimore eshte 20 vite
    po plotesishte dakord me ju per arsimin ne madje jemi ne gjendje edhe me te keqe edhe keto 9vite qe kemi nje pjes i kan marr me hater ose me para, mpor islami nuk eshte pengesa per arsimim kjo me duket e tepert me ja lan fajin islamit, ne ishm te okupuar okupator pas okupatori nga bizanti tek romaket osmanet serbet, dhe as nje her nuk kemi qen te okupuar nga islami, islami eshte fe nuk ta ndalon arsiminin perkundrazi

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    po plotesishte dakord me ju per arsimin ne madje jemi ne gjendje edhe me te keqe edhe keto 9vite qe kemi nje pjes i kan marr me hater ose me para, mpor islami nuk eshte pengesa per arsimim kjo me duket e tepert me ja lan fajin islamit, ne ishm te okupuar okupator pas okupatori nga bizanti tek romaket osmanet serbet, dhe as nje her nuk kemi qen te okupuar nga islami, islami eshte fe nuk ta ndalon arsiminin perkundrazi
    Themelimi i shkollave në trojet shqiptare gjatë mesjetës u bë me nismën e urdhrave kishtarë, sidomos të urdhrit dominikan, si dhe të administratës komunale e princërore të qyteteve të njohura. Një aktivitet i këtillë filloi së pari në Ulqin rreth vitit 1258, në Kotorr më 1266, në Durrës më 1278, në Shkodër më 1345 dhe në Tivar nga gjysma e dytë e shek. XIV.
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga s0ni Lexo Postimin
    Ore ti, myslimane jane dhe shumica qe flet ketu me ty. Po s'te kemi faj ne qe ti ke ikur per lesh.
    oj ti
    shumica qe flet ketu jane shqiptar! Ne mos qofsh ti shqiptar ndodh se ke gabuar forumne...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Baptist : 02-09-2011 më 09:58
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    oj ti
    shumica qe flet ketu jane shqiptar! Ne mos qofsh ti shqiptar kput qafen se ke gabuar forumne...
    Pa kput qafen + 1
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    shifet qart se disa koleg ketu ne forum nuk kan problem turkun dhe as problem se a hiqet gjergj kastrioti nga historia apo jo, problem kan me islamin kta i pengon fakti se sot ne kosov e shqiptari shumica absolute jan musliman, per ironi te faktit kjo nuk i bengon madje shum krishter duke filluar nga miku jon amerika britania franca gjermani etj kurse neve shqipeve po na pengon qudi me ne morr vlla,
    o ti xhema analfabet nuk eshte gjeme po xhemajl gjeme eshte vetem nese thierresh ne emrin gjimshit
    per cilat shumica absolute po flet ti. po kujte i kerset per fene e turkut ne mesin e atyre qe quajne veten shqiptar e qe per dallim jane ajo shumica absolute per te cilen po kujton se flet.
    boll ma se e shkyeve gurmazin.
    nese e ke fjalen per ate fondin qe ka ndare millosheviqi qe ne vitet 90 dhe me te cilat beogradi edhe sot e kesaj dite finanson terrorizmin ne kosove e ke gabim se te shiturit e kane emrin te shitur, dhe te shiturit mund te stershiten ne cdo kohe dhe dite per nje tjeter qe u jep me shume.
    Shqiptaret kurre nuk kane pranuar islamin - nenshtrimin
    nese kane pranuar fene e kane pranuar se s'kishin care, por dhe per ta mbajtur s'e kane mbajtur kurre, perpos festave qe ne i kemi ne qef e qe nuk kane asnje vlere fetare hiq.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Faqja 54 prej 104 FillimFillim ... 444525354555664 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •