Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 32 prej 104 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 1037
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Konferenca Islamike do t'na njohe si teresi atehere kur t'i kete perfaqesuesit tamam muslimane, e jo servile te perendimit.
    Meqenese perfaqesuesit e sotem te shteteve islame jane servile te perendimit,pse atehere nuk e pranojn pavaresine e Kosoves kur shtetet perendimore te gjith kane pranuar pavaresine.Mendoj ,servili ben ate qe i thote zotriu i yt,a.Ti cilesove servile shtetet e sotme Islame .

He, te deshtoi .Kontradikt ne pak rreshta.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Me sa duket nuk qenkeshe aq e thjeshte ne Kosove pasi zery yt po del permbi ate te akademikeve te historise ne Prishtine qe jene kryekeput ne kundershtim me kete vendim politik.

Kam ndjekur postimet e tuaj mjaftueshem per te ditur se je Thaciste dhe person i politizuar ne ate nivel, sa je gati te besh cdo gje per te ruajtur poziten politike te kenaqeshme qe te ka dhene klasa aktuale ne pushte ne Kosove, znj. Ardiana Luzha.
    Zeri im, dhe shume zera te tjere te tille jane zera te popullit. Per akademiket ne Prishtine ne mase te madhe kam respekt, i kam edhe profesore, por mendimet nuk na kanalizohen gjithmone njejte.

Po Thacistja ca perfaqeson? Po kjo znj. Ardiana Luzha kush na qenka se me habite?
    Qe do te thote?
    Do te thote sille ka te sillesh pjese e saj kemi qene. S'te del ndryshe.

P.s. ika, kalofshi mire ju ne diskutim, se mua me erdhi koha e iftarit
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kandy* : 27-08-2011 më 12:40
    I feel Kosovereign!

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Dhe per kete duhet te ndryshojme HISTORINE??????
    Ncuk do zbresim skenderbeun nga kali dhe do hypim sulltan Mehmetin , si shenje perulje per ofendimet qe i kemi bere gjat pushtimi osman .

Kandy sikur te kishe gjysmen e foces qe ke me mbeshtet kete kerkes pacavure , per historin tende (shqipetare ) do ishte nje mrekulli :-)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Izadora : 27-08-2011 më 12:43
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Do te thote sille ka te sillesh pjese e saj kemi qene. S'te del ndryshe.
    Sic kane qene edhe nja 20 popuj te tjere, Servia dhe Greqia mes tyre. Nuk po shikoj keta te ndryshojne historine. Cfare lloj logjike e semure eshte kjo, Luzha?
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-08-2011 më 12:46

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Turqia tani eshte ne poziten me te forte qe nga renia e Hilafetit, kurse Greqia eshte ne krizen me te thelle. Duhet t'i kemi parasysh keto gjona kur na ofrohet nje miqesi, qe ta kuptojme sinqeritetin e miqesise.

Pastaj Greqia con mesazhe fyese cdo dite ne adrese te shqiptareve, Turqia kurre s'e ka bere nje gje te tille.
    Eshte fakt i pamohueshem se Turqia e ka ndihmuar Kosoven nga viti '99 e ketej, por problemi eshte se ndihma paska qene me prapavije, e pa sinqerte!

Turqia po e shfrytezon momentin me delikat neper te cilin po kalon Kosova per te bere nje kerekese te tille!
    Them momenti me delikat sepse Turqia i mban ne dore disa njohje shume te rendesishme te vendeve me shumice muslimane qe nuk e kane njohur akoma Kosoven. Ne kete menyre shume kurverore mundohet qe t'i mbeshtes shqiptaret me shpatulla per muri, duke i detyru qe te ndryshojne historine ne kembim te njohjeve dhe perkrahjes se metejshme te saj.

Vetem per sinqeritet mos me fol, te lutem!

p.s. ti je muslimane por nuk je turqelike...a duhet patjeter qe te behesh avokate e secilit popull vetem per shkak te perkatisese se njejte fetare?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 27-08-2011 më 12:46

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Te njejten kerkese Turqia i beri edhe Greqise,por Karamanlisi atehere i ishte pergjigjur
    '' Historia eshte histori dhe si e tille nuk pranon ''regullime ose ndreqje,, pasi historia nuk eshte Roman qe ta ndryshosh kur dhe si te doje shkrimtari,sepse ne histori shkrimtari jane vete ndodhite

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Meqenese perfaqesuesit e sotem te shteteve islame jane servile te perendimit,pse atehere nuk e pranojn pavaresine e Kosoves kur shtetet perendimore te gjith kane pranuar pavaresine.Mendoj ,servili ben ate qe i thote zotriu i yt,a.Ti cilesove servile shtetet e sotme Islame .

He, te deshtoi .Kontradikt ne pak rreshta.
    Nuk ka mundesi te flitet per "shtetet islame". Sepse jane pjeserisht shume te ndryshme.
    Jo vetem "shtetet islame", por as shtetet arabe nuk ishin dhe nuk jane cdo here te bashkuara as per qeshtjen e Palestines.
    Perendimi as vete nuk e ka njohur Kosoven ne bllok, prandaj edhe nuk ka as moralin te kerkoj nga te tjeret ta bejne te kunderten. Njohja e Kosoves nga te gjitha shtetet nuk eshte nder intereset kryesore te perendimit ne mardhenjet e tyre me shtetet tjera.

Pershendetje

QEVERIA Maska e policia911
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Vendndodhja
    new york
    Postime
    167
    po duhet duhet te bejm historin rroft Turqia radikalet shqiptar jan me te miret
    mundesisht te heqim edhe emrin shqiptar ??? ta bejm Arnaut

yt plehera tradhtar turl/arab shqip folsa
    RROFTE SHQIPERIA

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    "Sikur mos te kishte patur pushtime turko- mongole nuk do te kishte egzistuar Skenderbeu !

PO ! 16.67%= Sikur mos te ishin keta 16% kunder kujt ne do kishim luftua ?

JO ! 83.33%= Sikur edhe ne do ju bashkangjitemi kesaj pakices, ku do kishim perfundua ?
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 27-08-2011 më 15:36
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Kandy sikur te kishe gjysmen e foces qe ke me mbeshtet kete kerkes pacavure , per historin tende (shqipetare ) do ishte nje mrekulli :-)
    Pikerisht per mbrojtje te historise shqiptare kam folur deri me tani.
    I feel Kosovereign!

Faqja 32 prej 104 FillimFillim ... 2230313233344282 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •