Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 31 prej 104 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 1037
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Greqine edhe sot e kemi armike, s'ka deshmuar kurre miqesi, andaj dhe s'i beson njeri. S'krahasohet Turqia me Greqine.
    Ata miqësi po kërkojnë si Turku, duke të fajësuar ty se e paraqet shtetin Grek armik.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Jo ore. Po pse ato rrangallat qe ju rishkruan librin e historise juve ne Maqedoni, cfare jane ata? Apo jane 'Maqedone'? Jo vetem i late t'ja u menderosin kopertinen por edhe te gjithe faqet nje e nga nje!
    Per ruajtjen e gjithckaje shqiptare ne Maqedoni, u takon shqiptareve te Maqedonise.
    Une nje studente e thjeshte nga Kosova mendon qe do t'shkoja t'i pengoja atje akademiket maqedonas?

He? C'do te thuash me "Shqiptaret ishin ne kuader te Perandorise"?

Qe shqiptaret kishin lindur nden perandorine Osmane, dhe se kjo perandori ishte aty qe nga fillimi i jetes ne Toke?

Apo qe historia jote e njerezimit fillon ne mesjete? Kete nuk e thote Kurani.

Apo qe ne ishim Turq dhe pushtuam Serbet dhe Greket qe jetonin ne Ilirik?
    Ishin ne struktura udheheqese.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ata miqësi po kërkojnë si Turku, duke të fajësuar ty se e paraqet shtetin Grek armik.
    Turqia tani eshte ne poziten me te forte qe nga renia e Hilafetit, kurse Greqia eshte ne krizen me te thelle. Duhet t'i kemi parasysh keto gjona kur na ofrohet nje miqesi, qe ta kuptojme sinqeritetin e miqesise.

Pastaj Greqia con mesazhe fyese cdo dite ne adrese te shqiptareve, Turqia kurre s'e ka bere nje gje te tille.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Turqia tani eshte ne poziten me te forte qe nga renia e Hilafetit, kurse Greqia eshte ne krizen me te thelle. Duhet t'i kemi parasysh keto gjona kur na ofrohet nje miqesi, qe ta kuptojme sinqeritetin e miqesise.

Pastaj Greqia con mesazhe fyese cdo dite ne adrese te shqiptareve, Turqia kurre s'e ka bere nje gje te tille.
    Dhe per kete duhet te ndryshojme HISTORINE??????

sa do ta vejm bats qe esht maqo

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Kermilli Lexo Postimin
    Dhe per kete duhet te ndryshojme HISTORINE??????
    Jo, jo, shikoje mire kronologjine e diskutimit, qe ta kuptosh drejt per cfare ishte fjala.
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Po ti qenke i sqaruar. Gomarit duhet t'i pellasesh, me qe ai kupton vetem gomarisht. Qe gomari di te punoje ne leme, te vere edhe kaseten, etj. per kete nuk kisha dyshim.

Ajo qe te sqarova ne Shqip dhe po ta them gomarisht kesaj radhe, eshte se edhe ajo qe citove ti eshte nje palacollek Sllav nga historia e Internacionales Komuniste te Shqiperise e ndertuar mbi dokumente te falsifikuara. Origjinalet jane shpene ne Rusi nga Shkodra. Dhe ti je zedhenesi jo sllav, por gomar per punen e sllavit.
    Un vazhdoj te mos kuptoj pellitjen tende , po citoj Historine e Shqiperise , ndersa ti del ne mbrojte te krimeve anzhuino - Papo - franko-latine.

Ja pra cka esht historia. E quan palacolek Sllav , nje shkrim historik sipas te cilit Sllavet fituan toka shqiptare , fal dashamirsis se anzhuineve.

Nese dhe ti ke paknaqsi per Historine Shqiptare , dhe e quan Histori e Internacionales Komuniste , ateher pse Davutogllu po gurezohet per shkak se tha Historia e shqiptarve sduhet te jet historia qe e ka shkrujt Enveri dhe Tito ?

Historia sdo te ndryshohet , sesht qellimi i historise per te ber politike , por ne te vertet disa permes historise bejn politike.

Ndryshojn historine kur duhet te tregohet miqesia me Vatikanin , por ndryshohet edhe kur duhet te ofenduar shqiptaret musliman.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Per ruajtjen e gjithckaje shqiptare ne Maqedoni, u takon shqiptareve te Maqedonise.
    Une nje studente e thjeshte nga Kosova mendon qe do t'shkoja t'i pengoja atje akademiket maqedonas?

wow kandi qenke femer?
    po mendoja qe e shumta je gay me kte nick pederastesh!
    trego drejt lol ta kan futur shum ata mongolet e anadollit?
    une ve bast qe je mongole prizreni.
    hajd njeher tek une te te shqiptarizoj per 3 ore.
    pa shaka!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Me sa duket nuk qenkeshe aq e thjeshte ne Kosove pasi zeri yt po del permbi ate te akademikeve te historise ne Prishtine qe jene kryekeput ne kundershtim me kete vendim politik.

Kam ndjekur postimet e tuaj mjaftueshem per te ditur se je Thaciste dhe person i politizuar ne ate nivel, sa je gati te besh cdo gje per te ruajtur poziten politike te kenaqeshme qe te ka dhene klasa aktuale ne pushtet ne Kosove, znj. Ardiana Luzha.

Qe do te thote?
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-08-2011 më 12:58

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Un vazhdoj te mos kuptoj pellitjen tende , po citoj Historine e Shqiperise , ndersa ti del ne mbrojte te krimeve anzhuino - Papo - franko-latine.

Ja pra cka esht historia. E quan palacolek Sllav , nje shkrim historik sipas te cilit Sllavet fituan toka shqiptare , fal dashamirsis se anzhuineve.

Nese dhe ti ke paknaqsi per Historine Shqiptare , dhe e quan Histori e Internacionales Komuniste , ateher pse Davutogllu po gurezohet per shkak se tha Historia e shqiptarve sduhet te jet historia qe e ka shkrujt Enveri dhe Tito ?

Historia sdo te ndryshohet , sesht qellimi i historise per te ber politike , por ne te vertet disa permes historise bejn politike.

Ndryshojn historine kur duhet te tregohet miqesia me Vatikanin , por ndryshohet edhe kur duhet te ofenduar shqiptaret musliman.
    Te kerkoj ndjese, nuk i njoh mire gjuhet hajvanishte.

E vetmja gje qe kuptova dhe per te cilen kam 1 ore qe shkruaj eshte ajo qe ke shkruar ti dhe nuk e kupton.

Faqja 31 prej 104 FillimFillim ... 2129303132334181 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •