Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 30 prej 104 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1037
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    keto jan pollavra zoteri qka po thua ti, po kishat shqiptare u serbizuan por ato nuk ishin ortodoxe kosovar ortodox nuk ka pas kur, por qe kishat katolike shqiptare u serbizuan kjo nuk do koment por mos ti shesum men evropes me ket teori se edhe ata jan merzit nga kto teori qe as vet ne nuk i besojm, pra tash kemi nis mu shit me krishter se papa ani ju kemi ba bajat botes krishtere duke ndertu ne qdo qytet e fshat bust te nanes tereze kinse edhe ne jemi si ajo , madje kto buste ne krye te javes mushen me glaca te qafkav e gullubav dhe as kush nuk i pastron, pollavra, dhe edini qka TURKIA ESHTE E FUNDIT QE ESHTE DUKE KERKUAR NDRYSHIMIN E HISTORIS ket ndryshim e ka kerkuar edhe evropa nepermjet udheheqersit te departamentin te arsimin ne kuader te UNMIKut qe ishte nje austriak nuk pom kujtohet emri per momentin me arsyetim se ka ofendime dhe urretje te pa nevojshme dhe raciste then me drejt, NE SHQIPTARET JEMI POPULL BUJAR DHE NUK KEMI NEVOJ TE NDJELLIM RRACIZEM URRETJE NDAJ AS NJE KOMBI por interesat tona duhet ti mbrojm por me dijoni menquri urtesi dhe ne fun me barut
    Hajte bacite se t'i separi nuk e dine se cila eshte prapavija e kesaj politike Turko-Serbe per ket ndryshim te historise ti nuk shef as pertej Hundes tende
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 27-08-2011 më 12:03
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    A prape une flas me vete, vetem se nga pjesa tjeter e trupi vie ky mendim (i artikuluar ne te njejten koke normal).

Qe t'ua gjej pergjigjen atyre ceshtjeve qe ke ngritur, une jam shume e interesuar ta shoh se cfare do t'shillnin komisionet nga te dyja anet, andaj dhe e pres me padurim rezultatin. Vetem se shpresoj te jete me regulla strikte, dhe ta paraqes realitetin ne teresi.
    Një kërkesë e tillë u bë nga Greqia, ti cfarë pozicioni mban rreth kërkesës Greke për të rishikuar konfliktin Cam dhe historinë e Epirit(që shkon deri në Krujë) ?

PS: Un nuk merrem me konsensus, ajo është loja e preferuar e politikanëve hermafroditë globalist, kur dhe ti dashje padashje ose qorrazi bënke pjesë mesaduket.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Nga Tajvani, po ti nga je?
    Ashtu e keni quajtuar Maqedonine keto dite? Nuk gabon shume.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Aaaa. Dmth qe Nuk kishte Osmane por Shqiptare qe vetequheshin Osmane. Qe nga del se Turqia eshte Shqiptare dhe qe nga del se ne dhe Turqit jemi nje gjak.

Tashi na mbetet vetem te marrim komisionet dhe te hedhim ne votim historine. Mos harro te therrasesh edhe Ruset per vezhdues.
    Ruset minimum mijera kilometra larg duhet te qendrojne, se mos na i ndysin kapertinat e librave historike.

Shqiptaret ishin ne kuader te Perandorise dhe po pate fakte ta demantosh, bujrum, kesajde jemi.
    I feel Kosovereign!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nga Tajvani, po ti nga je?
    dhe ben propagande mongolesh?

per ate animalsin, une kam qene ne athine per qejf te pakten mbi 20 here, dhe i shihja ata jevgjit greke nga lart poshte.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    22-08-2009
    Postime
    389
    Ndryshimi i HISTORISE sone perkundrejt Turqise ,me duket nje gje absurde,pasi eshte njesoj
    si te vije nje KRIMINEL te te VRASE DHE TE TE THERRE GJITHE familjen dhe gjithe fare e fisin ,dhe kur ti ta deklarosh ate njeri KRIMINEL ai te kthehet dhe te te thote se ndihet i fyer nga deklarata qe ke bere per ate dhe duhet te ndryshosh deklaraten pasi eshte shume fyese

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Një kërkesë e tillë u bë nga Greqia, ti cfarë pozicioni mban rreth kërkesës Greke për të rishikuar konfliktin Cam dhe historinë e Epirit(që shkon deri në Krujë) ?

PS: Un nuk merrem me konsensus, ajo është loja e preferuar e politikanëve hermafroditë globalist, kur dhe ti dashje padashje ose qorrazi bënke pjesë mesaduket.
    Greqine edhe sot e kemi armike, s'ka deshmuar kurre miqesi, andaj dhe s'i beson njeri. S'krahasohet Turqia me Greqine.
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Ashtu e keni quajtuar Maqedonine keto dite? Nuk gabon shume.
    Kush, une a...?
    I feel Kosovereign!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga ubermensch- Lexo Postimin
    dhe ben propagande mongolesh?
    Qe de, c'ka s'po degjojke njeri.
    I feel Kosovereign!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Ruset minimum mijera kilometra larg duhet te qendrojne, se mos na i ndysin kapertina e librave historike..
    Jo ore. Po pse ato rrangallat sllavo mongole qe ju rishkruan librin e historise juve ne Maqedoni, cfare jane ata? Apo jane 'Maqedone'? Jo vetem i late t'ja u menderosin kopertinen por edhe te gjithe faqet e librit nje e nga nje!

Shqiptaret ishin ne kuader te Perandorise dhe po pate fakte ta demantosh, bujrum, kesajde jemi
    He? C'do te thuash me "Shqiptaret ishin ne kuader te Perandorise"?

Qe shqiptaret kishin lindur nden perandorine Osmane, dhe se kjo perandori ishte aty qe nga fillimi i jetes ne Toke?

Apo qe historia jote e njerezimit fillon ne mesjete? Kete nuk e thote Kurani.

Apo qe ne ishim Turq dhe pushtuam Serbet dhe Greket qe jetonin ne Ilirik?
    Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-08-2011 më 12:12

Faqja 30 prej 104 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •