Eshte perseritur disa here qe po kerkohet pastrim, e jo ndryshim te historise.
Asnje te mire te vetme nuk e paraqet historia gjate sundimit osman, ndersa ne vete ishim te perfshire shume thelle ne te, dhe kishim poste aq te larta. Pse?
Pse e pranuam kete Perandori me mire se cdo tjeter?
Pse u kycem ne te kaq me vrull e vullnet per ta zgjeruar edhe me tej?
Pse s'e bene te njejten gje edhe popujt fqnije?
Se mos me del ndonje roman tashti, por poenta eshte se pse shqiptaret hoqen me se tepermi dhe ne te njejten kohe kontribuan me se tepermi per kete perandori?
I feel Kosovereign!
Po pikrishte ky eshte proplemi se po te ishte niveli Kombetare i Naim Turkut ai dote reagonte me ndonej deklerat per media por nuk e beri sepse dote kundershtonte at thenjen e vet KEMI GJAK TE PERZIRE ME TURKO-MAGJUPISTANIN .Po te kishin ne kryetar si duhet ky Naim Turku dote kishte dhene llogari per thenjet qe i ka lansuar dhe i ka fyare 7 milijon shqiptare per Sadrapet osmanli
S’çarmatosem sa t’jetë jeta!
Ti flet me vete më duket, ky hyr në film. A je në terezi a si ? Përfshirja jote fillon mbasi Krujës ju ndërrua katër herë gjaku pas rënies dhe vdekjes së Skënderbeut. Pjesa tjetër që ti pretendon, pasqyrohet mirë mos ki merak, madje aq mirë sa është e stisur të na nxjerrë ne si komandantët e Perandorisë, edhe pse Sulltani ka qenë gjithmonë mik i ngushtë i Bullgarëve, Grekëve dhe Sllavëve që i la shkollim, gjuhë e cdo gjë tjetër. Ty të la vec koburen për t'ja pas ballit shoshoqit në ngatërresat e pafund të hakmarrjeve që sollën ata, dhe që më pas me shumë zell historia shqiptare e Enverit ja atribuoi në aktin më të madh antiidentitet, Kanunit.
Un nuk di komb të ketë lulëzuar pas vrasjes dhe ikjes së Elitës. Ti di ? Më jep një shembull.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Aaaa. Dmth qe Nuk kishte Osmane por Shqiptare qe vetequheshin Osmane. Qe nga del se Turqia eshte Shqiptare dhe qe nga del se ne dhe Turqit jemi nje gjak.
Tashi na mbetet vetem te marrim komisionet dhe te hedhim ne votim historine. Mos harro te therrasesh edhe Ruset per vezhdues.
A prape une flas me vete, vetem se nga pjesa tjeter e trupi vie ky mendim (i artikuluar ne te njejten koke normal).
Qe t'ua gjej pergjigjen atyre ceshtjeve qe ke ngritur, une jam shume e interesuar ta shoh se cfare do t'shillnin komisionet nga te dyja anet, andaj dhe e pres me padurim rezultatin. Vetem se shpresoj te jete me regulla strikte, dhe ta paraqes realitetin ne teresi.
I feel Kosovereign!
Krijoni Kontakt