Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet të korrigjohet historia shqiptare, sipas kërkesave të Republikës së Turqisë?

Votues
291. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • PO

55 18.90%
  • JO

236 81.10%
Faqja 29 prej 104 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 1037
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Në fakt janë Grekët ti sllavofil.
    greket jan me te gjate se shqiptaret. pergjigju pse shqiptaret jane me te shkrutrit ne ballkan, ka nje arsye shume te tjeshte pse jan

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Nuk po them asgjë, por sic ta dëshmova më parë, nga porti i durrsit tek shkollat që janë hapur, tek njerëzit që po shkollohen në Turqi marrëdhëniet janë xham. Cfarë do ky person që fut xixat këtë duhet të më shpjegosh ti mua përderisa deri tani marrëdhëniet kanë qënë shumë normale. Do që të më bindësh ti mua që Turku nuk qe pushtues ? Por ti edhe po e ndryshove historinë ti mua nuk më bind dot sepse ajo është një e pavërtetë historike. Do të më bindësh që më mirë që na pushtoi Turku se sa Serbi ? Kjo prap nuk pi ujë se është e bazuar në supozime dhe në një rrenë historike se ne ishim bishti i Ballkanit në ato kohëra, kur është krejt e kundërta përderisa Skënderbeu po përgatitej të kurorëzohej si Perandor dhe të rimerrshim mbrapsht fronin e Bizantit.

Atëherë cfarë po arrihet nga kjo marrëveshje përvec një helenizim më solid të 25% të territorit Shqiptar në jug, dhe një konflikt i mëtejshëm fetar në Shkodër e malësi të madhe ? Pse or vlla, a ta ka thënë Pashko Vasa, fundia as i krishter nuk qe e unë e ndjek parimin e tij, pse fusni xixat ? Cfarë keni ?
    Eshte perseritur disa here qe po kerkohet pastrim, e jo ndryshim te historise.
    Asnje te mire te vetme nuk e paraqet historia gjate sundimit osman, ndersa ne vete ishim te perfshire shume thelle ne te, dhe kishim poste aq te larta. Pse?
    Pse e pranuam kete Perandori me mire se cdo tjeter?
    Pse u kycem ne te kaq me vrull e vullnet per ta zgjeruar edhe me tej?
    Pse s'e bene te njejten gje edhe popujt fqnije?
    Se mos me del ndonje roman tashti, por poenta eshte se pse shqiptaret hoqen me se tepermi dhe ne te njejten kohe kontribuan me se tepermi per kete perandori?
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga Kreksi Lexo Postimin
    Mirë, po Kosova eshte shtet dhe ka nje Presidenet, pse ky Naim Ternava e luajka rolin e Kryetarit te kosoves apo te Vizirit te Stamollit ?

Lirishtë mund te shkoje e te largohet dor per dore me te derguarine Stamollit, pasi ky thote se ne jemi eprzier me gjakë TURK ? ..po ç'jane keto marrina ore, apo demokracia i ka lejua njerzit deri en kete pike sa qe kane humbur vlerat kombetare, diku eshte problemi...

SA ME PARE T ETHEJE QAFEN EDHE KY NAIM TURKU !
    Po pikrishte ky eshte proplemi se po te ishte niveli Kombetare i Naim Turkut ai dote reagonte me ndonej deklerat per media por nuk e beri sepse dote kundershtonte at thenjen e vet KEMI GJAK TE PERZIRE ME TURKO-MAGJUPISTANIN .Po te kishin ne kryetar si duhet ky Naim Turku dote kishte dhene llogari per thenjet qe i ka lansuar dhe i ka fyare 7 milijon shqiptare per Sadrapet osmanli
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga javan Lexo Postimin
    Ore, ne se pranoj ndonjehere te merrem me ndonje qe i mungon ndonje derrase, nuk kam ne plan te merrem me te ketillet qe u mungon tere tavani.

A kane bere lufte Shqiptaret kunder Turqve? Po ose Jo?

Lere Zotin menjane. Nuk kerkoi Zoti te rishkruash historine tende se po eshte Zot ai e di jo vetem historine e kombeve por edhe tenden.. Turku po. Pervec po te kesh ngaterruar edhe ate realitet.

PS. Po u pergjigje me hartime, vazhdo flit me veten.
    Shqiptaret kunder shqiptareve, sepse Osmanlinjt s'perfaqesoheshin vetem nga turqit, por pervec te tjereve edhe nga shqiptaret.

p.s. e fslini mire ofendishten ju te gjithe. Aferim, sa te mencur.
    I feel Kosovereign!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Eshte perseritur disa here qe po kerkohet pastrim, e jo ndryshim te historise.
    Asnje te mire te vetme nuk e paraqet historia gjate sundimit osman, ndersa ne vete ishim te perfshire shume thelle ne te, dhe kishim poste aq te larta. Pse?
    Pse e pranuam kete Perandori me mire se cdo tjeter?
    Pse u kycem ne te kaq me vrull e vullnet per ta zgjeruar edhe me tej?
    Pse s'e bene te njejten gje edhe popujt fqnije?
    Se mos me del ndonje roman tashti, por poenta eshte se pse shqiptaret hoqen me se tepermi dhe ne te njejten kohe kontribuan me se tepermi per kete perandori?
    Ti flet me vete më duket, ky hyr në film. A je në terezi a si ? Përfshirja jote fillon mbasi Krujës ju ndërrua katër herë gjaku pas rënies dhe vdekjes së Skënderbeut. Pjesa tjetër që ti pretendon, pasqyrohet mirë mos ki merak, madje aq mirë sa është e stisur të na nxjerrë ne si komandantët e Perandorisë, edhe pse Sulltani ka qenë gjithmonë mik i ngushtë i Bullgarëve, Grekëve dhe Sllavëve që i la shkollim, gjuhë e cdo gjë tjetër. Ty të la vec koburen për t'ja pas ballit shoshoqit në ngatërresat e pafund të hakmarrjeve që sollën ata, dhe që më pas me shumë zell historia shqiptare e Enverit ja atribuoi në aktin më të madh antiidentitet, Kanunit.

Un nuk di komb të ketë lulëzuar pas vrasjes dhe ikjes së Elitës. Ti di ? Më jep një shembull.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga AskTheAnimals Lexo Postimin
    greket jan me te gjate se shqiptaret. pergjigju pse shqiptaret jane me te shkrutrit ne ballkan, ka nje arsye shume te tjeshte pse jan
    Ka edhe nje arsye me te thjeshte se pse hiqesh sikur je geg.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga ubermensch- Lexo Postimin
    o kandy kot per kuriozitet, nga je ti?
    Nga Tajvani, po ti nga je?
    I feel Kosovereign!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    keto jan pollavra zoteri qka po thua ti, po kishat shqiptare u serbizuan por ato nuk ishin ortodoxe kosovar ortodox nuk ka pas kur, por qe kishat katolike shqiptare u serbizuan kjo nuk do koment por mos ti shesum men evropes me ket teori se edhe ata jan merzit nga kto teori qe as vet ne nuk i besojm, pra tash kemi nis mu shit me krishter se papa ani ju kemi ba bajat botes krishtere duke ndertu ne qdo qytet e fshat bust te nanes tereze kinse edhe ne jemi si ajo , madje kto buste ne krye te javes mushen me glaca te qafkav e gullubav dhe as kush nuk i pastron, pollavra, dhe edini qka TURKIA ESHTE E FUNDIT QE ESHTE DUKE KERKUAR NDRYSHIMIN E HISTORIS ket ndryshim e ka kerkuar edhe evropa nepermjet udheheqersit te departamentin te arsimin ne kuader te UNMIKut qe ishte nje austriak nuk pom kujtohet emri per momentin me arsyetim se ka ofendime dhe urretje te pa nevojshme dhe raciste then me drejt, NE SHQIPTARET JEMI POPULL BUJAR DHE NUK KEMI NEVOJ TE NDJELLIM RRACIZEM URRETJE NDAJ AS NJE KOMBI por interesat tona duhet ti mbrojm por me dijoni menquri urtesi dhe ne fun me barut
    Burimi nga Libri "Vendbanimet e Kosovës - Drenica" të autorit Dr.Jusuf Osmani
    E pra , ku mbeten , ku shkuan të gjithë këta shqiptarë që *luteshin dikur neper kisha

S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-11-2008
    Postime
    2,899
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Shqiptaret kunder shqiptareve, sepse Osmanlinjt s'perfaqesoheshin vetem nga turqit, por pervec te tjereve edhe nga shqiptaret.

p.s. e fslini mire ofendishten ju te gjithe. Aferim, sa te mencur.
    Aaaa. Dmth qe Nuk kishte Osmane por Shqiptare qe vetequheshin Osmane. Qe nga del se Turqia eshte Shqiptare dhe qe nga del se ne dhe Turqit jemi nje gjak.

Tashi na mbetet vetem te marrim komisionet dhe te hedhim ne votim historine. Mos harro te therrasesh edhe Ruset per vezhdues.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    Postime
    534
    Ti flet me vete më duket, ky hyr në film. A je në terezi a si ? Përfshirja jote fillon mbasi Krujës ju ndërrua katër herë gjaku pas rënies dhe vdekjes së Skënderbeut. Pjesa tjetër që ti pretendon, pasqyrohet mirë mos ki merak, madje aq mirë sa është e stisur të na nxjerrë ne si komandantët e Perandorisë, edhe pse Sulltani ka qenë gjithmonë mik i ngushtë i Bullgarëve, Grekëve dhe Sllavëve që i la shkollim, gjuhë e cdo gjë tjetër. Ty të la vec koburen për t'ja pas ballit shoshoqit në ngatërresat e pafund të hakmarrjeve që sollën ata, dhe që më pas me shumë zell historia shqiptare e Enverit ja atribuoi në aktin më të madh antiidentitet, Kanunit.

Un nuk di komb të ketë lulëzuar pas vrasjes dhe ikjes së Elitës. Ti di ? Më jep një shembull.
    A prape une flas me vete, vetem se nga pjesa tjeter e trupi vie ky mendim (i artikuluar ne te njejten koke normal).

Qe t'ua gjej pergjigjen atyre ceshtjeve qe ke ngritur, une jam shume e interesuar ta shoh se cfare do t'shillnin komisionet nga te dyja anet, andaj dhe e pres me padurim rezultatin. Vetem se shpresoj te jete me regulla strikte, dhe ta paraqes realitetin ne teresi.
    I feel Kosovereign!

Faqja 29 prej 104 FillimFillim ... 1927282930313979 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •