Duhet 3 palesh. Mos harro sllavet. E ne se ata sllavo-bullgaret e tu i quan maqedone, beje 5 palesh.
Ju ja keni shkruar denimin me vdekje Shqiptareve. Ate qe nuk beri dot Turku e Serbi me lufte, po e ben tani ne paqe. Percaktoni cilat do jene rezervatet Shqiptare, se vetem kjo ju ka mbetur.
Nuk po them asgjë, por sic ta dëshmova më parë, nga porti i durrsit tek shkollat që janë hapur, tek njerëzit që po shkollohen në Turqi marrëdhëniet janë xham. Cfarë do ky person që fut xixat këtë duhet të më shpjegosh ti mua përderisa deri tani marrëdhëniet kanë qënë shumë normale. Do që të më bindësh ti mua që Turku nuk qe pushtues ? Por ti edhe po e ndryshove historinë ti mua nuk më bind dot sepse ajo është një e pavërtetë historike. Do të më bindësh që më mirë që na pushtoi Turku se sa Serbi ? Kjo prap nuk pi ujë se është e bazuar në supozime dhe në një rrenë historike se ne ishim bishti i Ballkanit në ato kohëra, kur është krejt e kundërta përderisa Skënderbeu po përgatitej të kurorëzohej si Perandor dhe të rimerrshim mbrapsht fronin e Bizantit.
Atëherë cfarë po arrihet nga kjo marrëveshje përvec një helenizim më solid të 25% të territorit Shqiptar në jug, dhe një konflikt i mëtejshëm fetar në Shkodër e malësi të madhe ? Pse or vlla, a ta ka thënë Pashko Vasa, fundia as i krishter nuk qe e unë e ndjek parimin e tij, pse fusni xixat ? Cfarë keni ?
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
shiptaret maqedonca leta ndryshon historine e tyre, ta shkruajn qe kemi ardhur nga kurdistani dhe azia qedrore pas ushtrive osmane dhe jam shume dakort. ndersa ne shqiptaret do ta mbajm historine ton shiptaret ta ndryshojn si te duan se ne fun te funtit sjan shqiptare prandaj aq me ben
historia e vertete duet te shkruhet, shkruni se 40% e muslimaneve "shqiptare" jane turq dhe kurd kjo esht e verteta e tmerrshme qe nuk e pranoni
mos kini frika nga e verteta turku ka leshu shum sperm ne 600 vjet, jo me kot u qan zemra dhe shpirta shiptareve per bab sulltanin se andej e kan prejrdhjen gjaku nuk hup leht
a e dini pse shqiptaret jan me te shkurtit ne ballkan
Shqiptaret do te vuajne gjithmone per shkak te njerezve si ju, qe nuk duan te jene te hapur e te shohin sesi qendron e verteta. Ne mesojme histori qe eshte shkruar permes ndikimit sllav, dhe e mer me mend se sa na e done te miren ata neve.
Shqiptaret muslimane nuk do t'i bejne dem kurre shqiptarise, sepse ishte vullneti i Zotit qe na fali ne mesin e ketij populli, dhe ne do ta ruajme kete identitet deri ne Kijamet.
I feel Kosovereign!
Ore, ne se pranoj ndonjehere te merrem me ndonje qe i mungon ndonje derrase, nuk kam ne plan te merrem me te ketillet qe u mungon tere tavani.
A kane bere lufte Shqiptaret kunder Turqve? Po ose Jo?
Lere Zotin menjane. Nuk kerkoi Zoti te rishkruash historine tende se po eshte Zot ai e di jo vetem historine e kombeve por edhe tenden.. Turku po. Pervec po te kesh ngaterruar edhe ate realitet.
PS. Po u pergjigje me hartime, vazhdo flit me veten.
Ndryshuar për herë të fundit nga javan : 27-08-2011 më 11:47
Krijoni Kontakt