Ēka d.m.th. nė shqip ZATEN???
Besoj qė ėshtė nė turqisht, e kam vrejtur nė ca pėrkthime tė filmave turqisht, qė kėtė ZATEN e pėrmendin shpesh, pa mos e pėrkthyer hiē.
Ēka d.m.th. nė shqip ZATEN???
Besoj qė ėshtė nė turqisht, e kam vrejtur nė ca pėrkthime tė filmave turqisht, qė kėtė ZATEN e pėrmendin shpesh, pa mos e pėrkthyer hiē.
Si quhet ne shqip vendi Nice ne france ?
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
Pink, me siguri ta ka zėnė veshi fjalėn namusqare? Do tė thotė - e turpshme.
Namuz - rrjedh nga gjuha turke qė do tė thotė - turp.
P.sh.: ishte djalė me namuz ( me turp, i turpshėm)
gjithėsesi, kjo fjalė sikurse edhe shumė tė tjera tė ngjashme duhet tė zhduken nga fjalori ynė, domosdoshmėrisht.
p.s. e lexon kur tė kthehesh... pushime tė kėndshme. (:
korrekt Bamba.Postuar mė parė nga Bamba
Love has no limits
Unė diku lexova njė artikull, me mu titulli mbante kėtė fjalė.
"Cana me namuz, kėrkon tė dashurėn e virgjėr".
http://www.veriu.com/vp/index.php?in...view&iden=1495
Dhe duke u nisur nga ajo se kush ėshtė Lorik Cana, s'mė duket sikur kėtu ėshtė fjala pėr njė djal tė turpėshm. Mė shumė mė duket sikur do tė thot "Cana me naze... me kėrkesa tė mėdha...".
Ashtu tė paktėn mė duket mua (ose e bėrė lėmsh krejt), edhe pse "naumz" nuk e kam dėgjuar deri mė tani.
Vidasusi, perveq kuptimit 'i turpshem' ka edhe kuptimin 'me teke'.
Pra, 'Cana me teke, kerkon te dashuren e virgjer'.
E ēka ėshtė tani "me teke"??? E njejta si "me naze"??
Me qė ra fjala, kjo "naze" ėshtė shqip apo...? :S :S :S
Personalisht nuk e njoh Lorik Cana por duke u bazuar nė titullin mė lartė, shoh pėrputhje mes namuzit dhe virgjėrisė. Duke mos pėrjashtuar fjalėt naze dhe teke."Cana me namuz, kėrkon tė dashurėn e virgjėr".
Do tė doja ta harronit kėtė fjalė, ngaqė s`bėn pjesė tek fjalori ynė.
Love has no limits
Teke
P.sh.: ėshtė djalė me teke. (Djalė, qė tani thotė kėshtu e mė vonė ashtu. E kupton dot? haha) Pra kėrkon atė qė i kujtohet nė moment (nė ēast).
Andej nga vendlindja ime shpesh pėrdoret fjala `seē m`u tek tani` , nė vend qė tė thonė `seē m`u kujtua tani`...
Ndėrsa pėrsa i pėrket fjalės naze;
p.sh.: Vidasusi po bėnte naze.
Edhe ia kishte edhe s`ia kishte qefin ose edhe donte edhe s`donte, pra bėnte naze.
Love has no limits
Krijoni Kontakt