Postuar mė parė nga
Yes*
Lėri denglat dhe ngatėrrimin e fjalėve, pėr t'u dukur gjoja i kulturuar, se tek unė nuk pinė ujė, more vesh? Pėr mua kapėrcimi i hekurrave pėr tė shkuar tek konvikti i meshkujve, ėshtė ulje pėr dinjitetin e femrės, kėshtu qė siē tė thashė pėr vete nuk kam jetuar kurrė nė konvikt, por edhe sikur tė kisha jetuar, nuk do kapėrceja kurrė kangjellat si jot motėr. Familja ku jam rritė dhe edukuar, ėshtė shumė mė lart se kjo e jotja, qė pėrveē se tė paska mėsuar kėtė ide me kapėrcim kangjellash, tė paska mėsuar qė tė fyesh femrat siē bėrė me mua, kur unė nuk po fyeja njeri dhe as kisha gjė me ty, por sidomos ta paska mėsuar mirė tė gėnjesh - siē bėre edhe tani. Ėshtė interesante, se nė ēdo rast kur kam qenė duke folur pėr njė temė tė caktuar, mė ke ndjekur pas me citime, duke mė folur me njė fjalor tė njė personi qė vuan nga presione hormonale tė forta, sa pėr thjeshtėsi po tė pėrmendi njė tė thjeshtė fare: Nė njė x temė kam qenė duke dhenė mendimin tim, dhe ti mė citove duke mė folur pėr atė lojėn e fluturave qė paske lexu nga orhan pamuk, dhe po mė flisje pėr shpėrthim hormonesh, dhe prandaj as tė ktheva pėrgjigje sepse je shumė i pisėt, sinqerisht. Ju mė duket se nė vend tė trurit, keni vetėm hormone, dhe mos mė cito mė duke mė folė me fjalė sex e gjėra tė kėsaj natyre, se m'i solle zorrėt e barkut tek goja, njeri banal.
Mendova se "shpėtova" nga ai banali tjetėr mersini qė mė citonte kshu si ti, me hormone nė vend tė trurit, por ju fetarėt e shtirur - si duket paskeni njė prerje tė gjithė.
Mos mė cito mė tė thashė, manjak!!
Krijoni Kontakt