Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 70
    Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Yes* mos u prek edhe aq,ke perkrahjen e pjeses se shendoshe forumeske.Duhesh te dish qe te ashtequajtur fetare pervec neurozave hormonale kane edhe meri ndaj gjinise tjeter,endrra e tyre eshte kjo "He,bushtra mo ende nuk keni ferexhe,do ju mbulojme ne juve nje dite prej kokes deri ne kembe,te jeni te denje para Zotit" e nese jo atehere me gure do ju mbysim !
    Nuk te fyejn vetem ty,edhe ate ne dite te ramazanit gjoja muaji i shenjet i tyre,muaj i pastrimit te shpirtit dhe humanitetit,fyejn te gjithe !!!!
    Shpirti i ndyre gjoja fetaresk,i mbytur ne llym dhe ne shkallen me te ulet te zhvillimit shpirteror,nuk din ceshte fjala Zonje.Ata jane mesuar te kene rober ne shtepi e jo Zonja !
    Yes* ke nickun me te bukur ne forum edhe ke nje "very big like" nga une.
    ...kumanova city....nuk e di pse me kujtove tash arkitektin Tucker Phipps ne "something about mary".....ndoshta damari narcist qe e shfaq me cdo te dyten fjali me le as nje fjale mos ta mar me te sinqert....

.....joooj cfare argetimi.....oh kam neser te kenaqem me muhabete kumanovare te shokut tim Lutes nga Runica......kolica....udhetojm per ne vendlindje....

tung
    albanish by nature

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    Citim Postuar mė parė nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...kumanova city....nuk e di pse me kujtove tash arkitektin Tucker Phipps ne "something about mary".....ndoshta damari narcist qe e shfaq me cdo te dyten fjali me le as nje fjale mos ta mar me te sinqert....

.....joooj cfare argetimi.....oh kam neser te kenaqem me muhabete kumanovare te shokut tim Lutes nga Runica......kolica....udhetojm per ne vendlindje....

tung
    Ajoj kush fol per narcizem....Nuha i Muses e ti je i sinqert kjo shihet bravo,.... shoku yt luta i Runices...po ju shkon muhabeti talibance pi ben filozofira te kota Harapce te gjorit Lute...ashtu spjegime alla forumiste si ketu...sinqeriteti yt islamist shihet kur flet njerezve tjere sikur qendron ne re i krekosur,arrogant dhe i gjithditur e islami yt te kerkon perulje (ashtu dhe ka emrin)....une ty profisionalisht do te "rregulloja" ne seanca psikoterapeutike...falas ...
    Mua edhe me lejohet te shkruaj kunder religjionit tend se kam vetem njerin prind qe vjen nga kjo tradite...por ti duro si puro Muslic Tetove....vet thua qe ajo feja harapce lejon "kaurizmin" por jo edhe arrogancen tende

*Udhetim te mbare per Tetove ,por mos harro sexhden ta marresh ,se rruge e gjate e duhesh falur diku....ruama Luten e Runices dhe i trego per mua

Tung,dhe rruge te mbare kesaj here sinqerisht te them (do me mungosh paraqitu edhe prej Tetove te vazhdojme kete muhabet...hehehe )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 24-08-2011 mė 18:23
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Ajoj kush fol per narcizem....Nuha i Muses e ti je i sinqert kjo shihet bravo,.... shoku yt luta i Runices...po ju shkon muhabeti talibance pi ben filozofira te kota Harapce te gjorit Lute...ashtu spjegime alla forumiste si ketu...sinqeriteti yt islamist shihet kur flet njerezve tjere sikur qendron ne re i krekosur,arrogant dhe i gjithditur e islami yt te kerkon perulje (ashtu dhe ka emrin)....une ty profisionalisht do te "rregulloja" ne seanca psikoterapeutike...falas ...)
    ...gabim e ki, o kumanovare....gabim.....nuk qendroj une lart, por ti me kompanine jeni shume posht !!!....ketu eshte problemi....akoma edhe studenti me i dobet qe ka absolvuar teologjine ne kairo, tunis, medine apo stamboll "intelektualisht" ja u tejkalon 10 her juve te gjithve ketu.....

Mua edhe me lejohet te shkruaj kunder religjionit tend se kam vetem njerin prind qe vjen nga kjo tradite...por ti duro si puro Muslic Tetove....vet thua qe ajo feja harapce lejon "kaurizmin" por jo edhe arrogancen tende)
    ....cdokohe dhe ne cdovend te lejohet kritika konstruktive....kurse, nese me kritike mendon tallje dhe perbuzje.....atehere duro shpine....
    *Udhetim te mbare per Tetove ,por mos harro sexhden ta marresh ,se rruge e gjate e duhesh falur diku....ruama Luten e Runices dhe i trego per mua

Tung,dhe rruge te mbare kesaj here sinqerisht te them (do me mungosh paraqitu edhe prej Tetove te vazhdojme kete muhabet...hehehe )
    ....ka nevoje per sexhade (jo sexhde), kur ka xhami ne budapest, ne subotice, ne beligrad, ne nish, ne bujanoc, ne presheve e nese e vazhdon rradhazi, cdo 50 kilometer deri ne johanesburgun e afrikes jugore e ke nga nji.....apo don t'ja mbajm kah lindja ???

Per vetem 50 vite, ki realitet prezenton edhe ne drejtim kah veriu, dhe kah perendimi.....

Hajt tung tash....
    albanish by nature

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816
    ......ndoshta damari narcist qe e shfaq me cdo te dyten fjali me le as nje fjale mos ta mar me te sinqert....
    Nuh Musa i sinqerte...ja publikisht do bej te ditur cka gjeta ne net.
    Une si mjek psikiater qe ne fillim e pashe qe ti nuk je krejt ne rregull,por nga kurreshtja personale per ty ja cgjeta.Rrofte Google.

Mua me thua qe je nga Tetova dhe rron atje dhe ja cka shkruan ti me nikun Dijetariii ne forumin Dardania.de perndryshe i perjashtuar edhe atje "Kete here muajin e bekuar te ramazanit e fillova ne komunen time Kastriot e xhamia ishte stermbushur me xhemat...." per te painformuarit Kastrioti eshte qyteze afer Prishtines ne Kosove ish Obiliqi.Ky lalushi thote qe jam tetovare..

Fetari i madh Muslimani Nuh Musa ,genjeshtari...ndegjo nga Tetova...hahahaha
    Ne nje tjeter forum paraqitet si shkrimtar ...Jam duke e shkruar nje roman i cili quhet "Gjelberimi dhe pranverat qe do te gjelberojne " hahahah Nuh Tungi eshte edhe shkrimtar...nuk i del forumi shqiptar per propagand antishqiptare por mund ta hasesh edhe ne shume forume ...me shume per "perlat" antishqiptare te tij mund te lexoni ne forumin Dardania.de me nckun Dijetariii alijas Nuh Musa i jone ....

*Gjithashtu kam dyshime qe forumisti Dijetari dhe Nuh Musa jane te njejtit persona ne forumin shqiptar,pra jane klon te njeri tjetrit...cte duhet Nuh Mussa nje gje e tille ,per te perkrahur vetveten ....hahaha
    Ja se cdodh ne nje teme qe eshte mbyllur -Dijetari hap teme dhe uron ditelindjen Nuhes dhe Nuha me vone i falimenderohet per urimin... e uron vetveten...hahahha
    I lus moderatoret qe ti kontrollojne keto ,neqoftese nuk eshte ashtu kerkoj falje...por me siguri jane te njejtit.

LOL,Nuh Musa une te ofrova ndihme profesionale per "dyzim personaliteti" edhe ate falas....Te propozoj nje here te fillojme me psikoterapi e ne qoftese nuk kemi rezultate te kalojme ne ate medikamentoze ,dozen une do e caktoje varesisht prej progresit tend...

Kete e bera per ta demaskuar nje palaco qe po na torturon me shkrimet e tij antikombetare dhe fyese...

Tungi , Dijetariii ops Nuh Musa ....nga qe ore ti nga Tetova ,po nga Tetova ...jo more tetova nga kastrioti...hahahaha http://Dardania.de kerkoni nickun dijetariii dhe enjoy.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 25-08-2011 mė 15:43
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    haha Nuh-Cungi ne virtualitet nuk paska crregullim te personalitetit te dyfishte por te shumfishte, qeveriablu une them se ky eshte i tipit skizoid dhe paranoid megjithese ti ja din me mire simptomat.

Po cfare shkrimtari mor, ky sdin as shqip me shkru
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 25-08-2011 mė 15:26

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Nuh Musa i sinqerte...ja publikisht do bej te ditur cka gjeta ne net.
    Une si mjek psikiater qe ne fillim e pashe qe ti nuk je krejt ne rregull,por nga kurreshtja personale per ty ja cgjeta.Rrofte Google.

Mua me thua qe je nga Tetova dhe rron atje dhe ja cka shkruan ti me nikun Dijetariii ne forumin Dardania.de perndryshe i perjashtuar edhe atje "Kete here muajin e bekuar te ramazanit e fillova ne komunen time Kastriot e xhamia ishte stermbushur me xhemat...." per te painformuarit Kastrioti eshte qyteze afer Prishtines ne Kosove ish Obiliqi.Ky lalushi thote qe jam tetovare..

Fetari i madh Muslimani Nuh Musa ,genjeshtari...ndegjo nga Tetova...hahahaha
    Ne nje tjeter forum paraqitet si shkrimtar ...Jam duke e shkruar nje roman i cili quhet "Gjelberimi dhe pranverat qe do te gjelberojne " hahahah Nuh Tungi eshte edhe shkrimtar...nuk i del forumi shqiptar per propagand antishqiptare por mund ta hasesh edhe ne shume forume ...me shume per "perlat" antishqiptare te tij mund te lexoni ne forumin Dardania.de me nckun Dijetariii alijas Nuh Musa i jone ....

*Gjithashtu kam dyshime qe forumisti Dijetari dhe Nuh Musa jane te njejtit persona ne forumin shqiptar,pra jane klon te njeri tjetrit...cte duhet Nuh Mussa nje gje e tille ,per te perkrahur vetveten ....hahaha
    Ja se cdodh ne nje teme qe eshte mbyllur -Dijetari hap teme dhe uron ditelindjen Nuhes dhe Nuha me vone i falimenderohet per urimin... e uron vetveten...hahahha
    I lus moderatoret qe ti kontrollojne keto ,neqoftese nuk eshte ashtu kerkoj falje...por me siguri jane te njejtit.

LOL,Nuh Musa une te ofrova ndihme profesionale per "dyzim personaliteti" edhe ate falas....Te propozoj nje here te fillojme me psikoterapi e ne qoftese nuk kemi rezultate te kalojme ne ate medikamentoze ,dozen une do e caktoje varesisht prej progresit tend...

Kete e bera per ta demaskuar nje palaco qe po na torturon me shkrimet e tij antikombetare dhe fyese...

Tungi , Dijetariii ops Nuh Musa ....nga qe ore ti nga Tetova ,po nga Tetova ...jo more tetova nga kastrioti...hahahaha http://Dardania.de kerkoni nickun dijetariii dhe enjoy.
    selam aliqim.,

jooj isuse dragi.....nji kumanovare qe udhetoi me mua para dy jave ma plasi kryt per 10 ore te terra.....e ki tjetri ketu shih cka nuk paska gjet ne rrjet.....hajt mende e mende...

O bilbil, une nuk fshehem pas asnje cfare nofke......te shkruajta, me nofken "bardhili" jam prezent ne forumin gjerman "politikforum.de", dhe me nofken "ano xxo" ne forumin e online gazetes austriake derstandard.at .... thats all....nese e mer vesh gjermanishten, atehere lexoj shkrimet e mia aty.....

rrungi tungi tralala...

PS: i'm back in good old austria....

PPS: njeri ata njerez qe presin te sherohen nga nje psihiater i rrangit tend....

PPPS: kurse sherimet e mija do te vijojn ne stilin e mirenjohur.....ose do te ju bej te gjithve shqiptare, ose do ta leshoni forumin me bishtin ne kembe....
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar mė parė nga Fishtani1 Lexo Postimin
    haha Nuh-Cungi ne virtualitet nuk paska crregullim te personalitetit te dyfishte por te shumfishte, qeveriablu une them se ky eshte i tipit skizoid dhe paranoid megjithese ti ja din me mire simptomat.

Po cfare shkrimtari mor, ky sdin as shqip me shkru
    ....e paska mund mendja deshiren.....bravo....
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Hallall Hoxhės Shefqet Krasniqi ! I ka shpjeguar, drejt, hapur dhe pa lajka qė ne jemi shteti, ne jemi populli !

Allahu e ruajt !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    selam aliqim.,

PPPS: kurse sherimet e mija do te vijojn ne stilin e mirenjohur.....
    Thuaju Nuh, se perveē meje nuk njeh doktor tjeter: La doktor illa Jarigas,Nuh Tunxhi pazient Jarigas!!
    Jarigas

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •