Nuh Musa i sinqerte...ja publikisht do bej te ditur cka gjeta ne net.
Une si mjek psikiater qe ne fillim e pashe qe ti nuk je krejt ne rregull,por nga kurreshtja personale per ty ja cgjeta.Rrofte Google.
Mua me thua qe je nga Tetova dhe rron atje dhe ja cka shkruan ti me nikun Dijetariii ne forumin Dardania.de perndryshe i perjashtuar edhe atje "Kete here muajin e bekuar te ramazanit e fillova ne komunen time Kastriot e xhamia ishte stermbushur me xhemat...." per te painformuarit Kastrioti eshte qyteze afer Prishtines ne Kosove ish Obiliqi.Ky lalushi thote qe jam tetovare..
Fetari i madh Muslimani Nuh Musa ,genjeshtari...ndegjo nga Tetova...hahahaha
Ne nje tjeter forum paraqitet si shkrimtar ...Jam duke e shkruar nje roman i cili quhet "Gjelberimi dhe pranverat qe do te gjelberojne " hahahah Nuh Tungi eshte edhe shkrimtar...nuk i del forumi shqiptar per propagand antishqiptare por mund ta hasesh edhe ne shume forume ...me shume per "perlat" antishqiptare te tij mund te lexoni ne forumin Dardania.de me nckun Dijetariii alijas Nuh Musa i jone ....
*Gjithashtu kam dyshime qe forumisti Dijetari dhe Nuh Musa jane te njejtit persona ne forumin shqiptar,pra jane klon te njeri tjetrit...cte duhet Nuh Mussa nje gje e tille ,per te perkrahur vetveten ....hahaha
Ja se cdodh ne nje teme qe eshte mbyllur -Dijetari hap teme dhe uron ditelindjen Nuhes dhe Nuha me vone i falimenderohet per urimin...

e uron vetveten...hahahha
I lus moderatoret qe ti kontrollojne keto ,neqoftese nuk eshte ashtu kerkoj falje...por me siguri jane te njejtit.
LOL,Nuh Musa une te ofrova ndihme profesionale per "dyzim personaliteti" edhe ate falas....Te propozoj nje here te fillojme me psikoterapi e ne qoftese nuk kemi rezultate te kalojme ne ate medikamentoze ,dozen une do e caktoje varesisht prej progresit tend...
Kete e bera per ta demaskuar nje palaco qe po na torturon me shkrimet e tij antikombetare dhe fyese...
Tungi , Dijetariii ops Nuh Musa ....nga qe ore ti nga Tetova ,po nga Tetova ...jo more tetova nga kastrioti...hahahaha
http://Dardania.de kerkoni nickun dijetariii dhe enjoy.
Krijoni Kontakt