Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Sot, ministri i Arsimit i Turqisė, Omer Dinēer gjatė njė takimi me ministrin e Arsimit tė Kosovės, Ramė Buja, qė tė largohen paragrafėt nga librat e historisė sė Kosovės, tė cilat pėrmbajnė fyerje pėr Turqinė dhe personalitetet historike tė kėtij vendi.
    Hahaha,
    Dhe te thone ne libra se: po vuajm per vellezerit tan turq qe po na mungojne qe 100 vite

http://koha.net/?page=1,13,66631
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-02-2011
    Postime
    44
    90 % jena elhamdulilah se mu pas kan pakic na muslimant e ju krishteret shumic na kishni pre siq kan bae ne spanj me muslimanet dhe hebrenjet.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Ne shkolle fillore te zgjedh femija ke duhet te besoje? Ku di femija te zgjedhi aman. Do zgjedhi padyshim besimin e prinderve nese jane besimtar kuptohet. Nuk ka nevoje mendoj une te futet si lende me vete. Fare mire mund te nderthuret me lendet e tjera ne shkrime te ndryshme. P.sh ne letersi, histori, gjuhe, edukate shoqerore. Nuk ka nevoje femija i shkolles fillore per ngarkesa te tilla te cilat truri i tyre i pa formuar mire nuk arrin ti konceptoj por i meson permensh papagall sic meson vjershat. Ne 8-vjecare apo me lart mund te vihet si lende me zgjedhje por jo e detyruar sepse cenon te drejten dhe te ateistit per te mos besuar.
    Feelings change - memories don't.

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914
    Citim Postuar mė parė nga yes
    Madje, madje, edhe ato shkolla fetare tė tipit medrese qė janė tė ndara, veē vajza e veē djem, bie nė mėnyrė flagrante nė kundėrshtim me Kushetuten, me njė sėrė ligjesh dhe me vetė konventat ndėrkombėtare mbi tė drejtat e njeriut. Arsyeja shumė e thjeshtė, sepse thuhet se e drejta e arsimit nuk mund t'i mohohet askujt pėr asnjė lloj shkaku, qoftė kjo edhe gjinia, pra nė kėtė rast njė mashkulli i mohohet e drejta pėr t'u arsmimuar nė medresenė e vajzave dhe anasjelltas.
    Hahaha kushedi sa here do i kesh kaluar hekurat tij per te shkuar tek konvikti i meshkujve.Po dhe ne amerike Yes ekzistojne kolegje vetem per femra, kjo per shkak se nxenesi te fokusohet tek mesimi dhe jo tek dashurickat.
    Dhe per mendimin tim shume mire bejne qe i ndajne sidomos ne shkolle te mesme kur eshte mosha me problematika per sa i perket llogjikes dhe emocioneve te adoleshenteve.Ndarja e gjinive ne arsimim sipas statistikave dhe evidencave ka treguar per rezultate me te larta ne mesimarrje.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Citim Postuar mė parė nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Hahaha kushedi sa here do i kesh kaluar hekurat tij per te shkuar tek konvikti i meshkujve.
    Mė vjen keq qė tė zhgėnjej, por unė nuk kam jetuar as njė ditė tė vetme nė konvikt, dhe kam pasur njė adoleshencė shumė tė shendoshė, sepse jam rritur nė njė familje me vlera. Por meqė tė shkoi mendja tek kjo gjė ty, qė mua nė mend nuk mė ka shkuar ta mendoj as pėr tė tjerėt, le larg qoftė ta bėj vetė, mbase e ke pervojėn nga jot motėr.

Gjss pėr njė fyerje tė tillė, kur unė nuk tė kam fyer kurrė, madje asnjė njeri deri mė sot nuk e kam fyer nė kėsij lloj mėnyre, sepse fyerje tė tilla janė karakteristikė e atyre qė nuk kanė moral si puna jote, po ta them qė ke raportim. Edhe mbani ramazan ju, hapu tokė thuaj.
    Nė njė pikė bie dakort unė me "Olimpikėt", qė janė disa frymė tė panevojshme, dhe ka nevojė kjo tokė tė pastrohet nga mbeturinat qė ia marrin frymėn.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Sic duhet se shpejti do te futet feja ne shkollat e Kosoves dhe shamite do te de-kriminalizohen.
    Nje deputet i vetem arriti te bej keto ndryshime.

Kjo e drejt e muslimaneve per te mesu fen e tyre nuk cenon te drejten e tjerve per te mesuar ate qe duan , me siguri katoliket do te mesojn fen e tyre , ortodokset te tyren , ndersa jo-fetaret do te mesojn ndonje lend te etikes shoqerore.

Kush cka don mund te zgjedh , po disa udheheqes te besimeve tjera sdi pse shprehen kunder, a sduan femijet e tyre te mesojn fen qe predikojn vet ata. Feja mesohet edhe ne shum vende europiane , qe do te thot kjo sesht ne kundershtim me praktikat europiane.
    meqe qenka kaq e lehte me nje deputet, po me me shume? cili eshte hapi tjeter? te gjitha shkollat te kthehen ne medrese? keni ndermend te afganistanizoni kosoven?
    mjere kosova me ju.
    i feel sorry.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Islami,dhe muslimanet si me shamija si pa shamija do dėpertojnė nėpėr shkolla sado qė kjo e pengon dikė,kjo vetėm ēėshtje kohe ėshtė,e shkurtė.

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Islami,dhe muslimanet si me shamija si pa shamija do dėpertojnė nėpėr shkolla sado qė kjo e pengon dikė,kjo vetėm ēėshtje kohe ėshtė,e shkurtė.
    Shume mire e ke,vetem mos pretendo pastaj te quhesh shqiptar dhe aq me pak te kesh nje histori
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Citim Postuar mė parė nga Muslim-sunni Lexo Postimin
    90 % jena elhamdulilah se mu pas kan pakic na muslimant e ju krishteret shumic na kishni pre siq kan bae ne spanj me muslimanet dhe hebrenjet.
    Sa shume e enderroni 90%

A thua vetem 10% po i pijn birrat e Pejes ne ramazan?
    A thua vetem 10% po i mbushin lokalet gjate diten neper kafene, restorante?
    A thua vetem 10% po i mbushin rruget me "minifunde" dhe jo me carcafet e zi?

Kam frike se ju jeni ai 10%-shi i mbetur nga 90%-shi
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anėtarėsuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar mė parė nga Geri Tr Lexo Postimin
    Shume mire e ke,vetem mos pretendo pastaj te quhesh shqiptar dhe aq me pak te kesh nje histori
    Unė shqiptar jam sepse kam zakon,traditė e kulturė shqiptare,poashtu edhe historia shqiptare reflekton tek unė dhe asnjė pengesė nuk mė paraqet feja ime kėtu.

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •