Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 63
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Nuk pranon fyerjen publike te kryeminsistrit ti? Po kryeministri jot si pranon te "udheheqi" pa pike turpi kur gjate Presidencise se tije ne 97-98 u vran 3500 njerez te pafajshem dhe prap ne 2011, 4 te tjere ne demostrate paqesore. U egzekutuan ne mes te dites mu perpara kryeministris. ne vende te verteta demokratike ky njeri nuk mund te qeverriste edhe nji dite me teper. Shikon se cfar behet ne Londer. mjafon qe u vra vetem nji njeri, i gjith populli u cua ne kembe dhe kerkon drejtesi. Ty te vika keq se qeka fyer i vetdeklaruari z.kryeminister. Vetem nji diktator dhe keqberes mund te trembet nga trakte te tilla. Ne boten domokratike te vertet akte te tilla injorohen si te paperfillshme.

Une nuk perkrah hapjet e trakteve per manipulimin e "vdekjes" te asnjerit. Nuk eshte gjest i mire. Ta garantoj ty qe ne asnje vend demokratic te vertet nuk mund te arrestohen individat thjesht per nje trakt qe perhapen. Mund te merren ne pyetje dhe te vezhgohen por jo te arrestohen dhe te bien perpara gjykates me nje shpejtesi te rrufeshme ashtu sic ndodhi ne kete rast. Kan kaluar vite te tera nga ngjarja e viteve 97-98 dhe ngarja e Gerdecit, kur njerez te pafajshem vdiqen me te vertet, po kalon viti i ngarjes se 21 janari, As nji njeri akoma nuk eshte fajtuar. Kurse per 'fyerjen' e "kryeministrit" mjaftuan vetem disa trakte qesharake dhe arrestimet vijuan me nje here, bile aty per aty!

Diktatura merr forma te ndryshme. Nuk eshte gjithmone e dhunshme dhe e pameshirshme. Sidomos ne rastin e shqiperise nuk ka se si te jet dhe te existoj e tille. Por perderisa organet e drejtesise dhe te sigurimit funksionojn vetem per nje pakice qeveritare, eshte diktature qe cke me te!

Nuk e di e lexove Postimin e "Edvinit" por po ta bije ne vemendje prap.

Kryeministri qeveris nga 3 Korrik 2005. Te keshilloj te kerkosh pergjigjen tek votuesit e tij.

Kryeministri riqeveris nga 29 Qershor 2009. Te rikeshilloj te gjesh pergjigjen tek votuesit e tij.

Tirana zgjodhi per kryetar bashkie ministrin e brendshem te 21 Janarit. Te ftoj te gjesh pergjigjen tek votuesit e Bashes.

Eshte e kote te te bej krahasimet mes nje diktature dhe demokracie. I njeh shume mire.

Per te te hedhur poshte diktaturen, te lutem shiko listen e pasanikeve multimiliardere te PS. Nqs Berisha do te ishte si Putin, bosat do ishin ne lager ...

Me te mira !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Kryeministri qeveris nga 3 Korrik 2005. Te keshilloj te kerkosh pergjigjen tek votuesit e tij.

Kryeministri riqeveris nga 29 Qershor 2009. Te rikeshilloj te gjesh pergjigjen tek votuesit e tij.

Tirana zgjodhi per kryetar bashkie ministrin e brendshem te 21 Janarit. Te ftoj te gjesh pergjigjen tek votuesit e Bashes.

Eshte e kote te te bej krahasimet mes nje diktature dhe demokracie. I njeh shume mire.

Per te te hedhur poshte diktaturen, te lutem shiko listen e pasanikeve multimiliardere te PS. Nqs Berisha do te ishte si Putin, bosat do ishin ne lager ...

Me te mira !!!
    Ketu jemi te kufizuar! Mund te bejme vetem debate. Ne debate te tilla vetem Koha tregon te verteten.
    Sote per sote mund te them vetem kaq. Votuesit qe me tregon ti, jane te njejtit njerez qe "votuan" dhe mbajten diktaturen per 50 vjet rresht. Ata me te vertet kujtonin se po votonin njeriun e vetem dhe te domosdoshem per mireqenjen e tyre. kurse pjesa tjeter e bente nga frika. Historia tregoj te verteten. E njejta gje ndodh edhe sote. Jo vetem tek PD-ja por edhe tek PS-ja. Po nuk votove per palen qe perkrahet nga "bosi" kercenohesh te hiqesh nga puna ose, edhe me keq. Me sac kam pare deri sote, 20 vjetet e fundit, nuk eshte arritur asnji gje konkrete nga ansji pal. Shkaterrimet, vjedhjetj, abuzimet persekutimet politike akoma vazhdojn edhe sot. Juve qe perkrahni kete pal apo ate pal. Duhet te mbroni ate me fakte dhe jo me pikpamje personale. Perndryshe perkrahja juaj eshte vetem nje incerci sepse nuk egzistojn opsione te tjera. Apo per fitime personale, ekonomike, etj etj.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    maqo.. behu burre..

burri i vertete nuk i honeps rrugacolliqet e maskaralliqet..

eshte monstruozitet te vesh lajmerime vdekjeje per nje te gjalle..

nejse..

po u them atyre qe i pelqejne keto gjera.. e atyre qe i kan instruktuar ata krimbat khmer rruzhe se.. shumica e shqiptareve e adhuron berishen.. sepse me berishen lidhet ardhja e konsolidimi i demokracise..

natyrisht qe khmer rruzhet e krimbat e tyre e urrejne doktorrin.. e dime kete..

por sic e thash dhe me pare.. munë ti hanë..

le ta rrezojne me vote.. ne se u a mban bi.tha..

me kte qe bene na binden se.. kulishet bllokqener jan edhe me te felliqur se gjisherit e tire..

dhe se shteti e mileti duhet te behen gati per te perballuar nje tjater 97-to - 21 janar me te rrezikshem e me djallezor e me te pergjakshem..

sikurse bomba e vefes qe vuri njesiti gueril i ps-se.. pra banda hakmarrja.. paralajmeroj 97 ten gjakatare.. dhe ki akti i ndyre i ketire lajmerimeve makabre..eshte paralajmerim..se po ata perseri po behen gati per nje revolucion te felliqur barbar..

por do ti thyejn kte radhe mire hundet..

..

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    Ketu jemi te kufizuar! Mund te bejme vetem debate. Ne debate te tilla vetem Koha tregon te verteten.
    Sote per sote mund te them vetem kaq. Votuesit qe me tregon ti, jane te njejtit njerez qe "votuan" dhe mbajten diktaturen per 50 vjet rresht. Ata me te vertet kujtonin se po votonin njeriun e vetem dhe te domosdoshem per mireqenjen e tyre. kurse pjesa tjeter e bente nga frika. Historia tregoj te verteten. E njejta gje ndodh edhe sote. Jo vetem tek PD-ja por edhe tek PS-ja. Po nuk votove per palen qe perkrahet nga "bosi" kercenohesh te hiqesh nga puna ose, edhe me keq. Me sac kam pare deri sote, 20 vjetet e fundit, nuk eshte arritur asnji gje konkrete nga ansji pal. Shkaterrimet, vjedhjetj, abuzimet persekutimet politike akoma vazhdojn edhe sot. Juve qe perkrahni kete pal apo ate pal. Duhet te mbroni ate me fakte dhe jo me pikpamje personale. Perndryshe perkrahja juaj eshte vetem nje incerci sepse nuk egzistojn opsione te tjera. Apo per fitime personale, ekonomike, etj etj.

Po e nis nga fundi. Perfitimi im ekonomik e personal jane vetem krahet e mi, te cilet shyqyr Zotit nuk me kane lene ne balte deri sot. Une nuk haj buke me propagande. Kam gati 10 vjet qe jam antar i FSH, po 10 vjet qe jam emigrant.

Te thuash qe nje popull mbajti dhe "votoi" nje diktature per 50 vjet eshte ose herezi ose injorance. Ti zgjidh e merr njeren nga te dyja, rruge te mesme nuk ka.

Abuzimet jane pjelle e trashegimise enverist-staliniste. Qe te çrrenjoset ky zakon nga natyra e popullsise duhet te kalojne me shume se nje brez. Vetem brezi i pas '90 mund t'a kete sado pak te çrrenjosur kete zakon enverist-stalinist. Sigurisht PS aktuale dhe pasardhesit e tyre perjashtohen nga ky diskutim. Trashegimia e tyre eshte vetem anarkia dhe pushteti e te mirat personale, te rrenjosura e te brumosura thelle nga mesimet e shokut Stalin dhe Enver.

Me vjen mire qe perpiqesh te jesh asnjanes, kur shumica shikon vetem kuq ose blu. Por per fat te keq vetem kur faktet jane pak kokforte ...

Me te mira !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22
    Opozita e piktorit gjatavel paska ndryshuar me te vertete kurs:

"Nuk e rrezuam dot Berishen me vote, hajde ta rrezojme duke i ndjelle vdekjen..."

Sa here eshte perballur Rama me Berishen ne zgjedhje, e sa here ka humbur?

Ah vdekje vdekje, pse nuk i vjen piktorit gjatavel ne ndihme... Besoj se ne 2013, motoja e PS do te ndryshoje nga "Te gjithe fajin e ka Saliu" ne 2011 ne "Te gjithe fajin e ka Vdekja!" ne 2013, qe nuk na e mori Saline.

Dikush duhet ti fryje ne vesh gjatavelit qe i del koka mbi te tjeret, se kush i ndjell vdekjen tjetrit, eshte duke i ndjellur vdekjen vetes.

Albo

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Cfat te keqe kishin shkrimet e mija te fundit drejtuar Brarit dhe Blueberon:

ALBO...di gje ti ca u be me ato shkrimet, dhe se ku shkuan???

eshte e cuditshme ajo qe ndodh kur shkruan me tone kritike per qeverine aktuale, fshihen shkrimet. Hajde demokraci hajde. Moderuesit e ketij forumi me siguri ndjekin shembullin e qeverise "Demokratike" kur fshin shkrime te tilla. Ne te njejten menyre edhe ajo , kercenon diskretiton dhe dikurajon Opoziten e vertet( Jo opoziten qe iu paraqitet popullit).
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 22-08-2011 më 17:46
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

he he hee... Maska e halla mine
    Anëtarësuar
    05-01-2011
    Vendndodhja
    brojë
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    eshte monstruozitet te vesh lajmerime vdekjeje per nje te gjalle..

po u them atyre qe i pelqejne keto gjera.. e atyre qe i kan instruktuar ata krimbat khmer rruzhe se.. shumica e shqiptareve e adhuron berishen.. sepse me berishen lidhet ardhja e konsolidimi i demokracise..
    eshte mostruozitet edhe te jetoje nje mostro perbindsh..
    shpresojme te ndodhe sa me pare ajo qe kane ndjelle djelmoshat..
    tani kemi kete djaloshin e gjate Bashen.. qe e ka per turp te shoqerohet me shqiptar,
    pra nje mostro tjeter qe mund ta zevendesoj pa frike deshtimi kryemostrin..,
    dhe ky mund te terhiqet ne ade nga ka dale.. per mostra nuk vuan Shqiperia!
    Asnjë kompromis, kurr asnjëher.. deri n'apokalips!

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    hall min..

sic e sheh.. nuku do ju realizohet endrra juve khmer rruzhve qe ta beni shqiperin kore te veriut apo shqiperi 1960..

dhe ne kosove po ju del tymi juve..

kini kujdes..

-

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    hall min..

sic e sheh.. nuku do ju realizohet endrra juve khmer rruzhve qe ta beni shqiperin kore te veriut apo shqiperi 1960..

dhe ne kosove po ju del tymi juve..

kini kujdes..

-
    Brari,

Po pres te me tregosh bemat dhe arritjet e kryeminstrit tend, kur ishte president dhe tani kryeminister. Jo se te paraardhesit dhe pasardhesit e tij kane bere ndo nje gje konkrete. Por jam kurjoz te digjoj nga ty se cfar ka realisht arritur te bej ne te mire te shqiperise.

Sa i perket shkrimit qe me drejtove me par, nuk ishte i drejt. Sado qe une nuk perkrah "kryeminstrin" tende dhe as anen tjeter qe aspiron te bej te njejten gje kur te arrij ne pushtet, nuk perkrah gjeste si falsifikimi i vdekjes. Por ja qe shqiperia eshte katandisur ne ate dore dite. Une vetem desha te vija ne dukje rreagimin e policise per nji gjarje qesharake si ajo.

Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    maqo..

nuku eshte qesharake qo ngjarja me postera..

eshte pjese skenari..

ne 21 janar nuku vrau berisha por erdhen ta vrasin berishen..

pra ne nuku gjykojm njesoj per ca pika..

prandaj spo flas per suksese te berishes sepse ti do i quash krime..

psh qe ti e une llafosemi ketu.. demokratikisht.. un e quaj merit te berishes..

ti nuku e quan keshtu..

edhe qe nje cupke nga sojet enveriste parfumoset me chanell 5 un e quaj merit te berishes..
    kurse ajo cupa do thote ik mo tutkun se qo eshte merit e babit qe ma bleu ne paris..

mirpo nuku eshte keshtu..

..

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •