Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 63
    Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    o me qeverin, o kalo ne ilagalitet

Amon se keto "ilegalet" jane shume te lezetshem. Nuk e di a ka ndonje "Njesit Guerril" qe vepron kunder Berishes. Do te ishte maksimumi ...

Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    21-04-2007
    Vendndodhja
    KUDO DHE ASGJEKUND
    Postime
    837
    po o kaloresi i lires te lezeteshem jane keta ilegalet por me te lezeteshem jane policat dhe sala qe ne mbledhje te qeverise merret me keta

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga OPARI Lexo Postimin
    po o kaloresi i lires te lezeteshem jane keta ilegalet por me te lezeteshem jane policat dhe sala qe ne mbledhje te qeverise merret me keta

M'vjen keq, por mbledhjet e qeverise shqiptare nuk i ndjek.

Policet thjesht bejne detyren. Ata "ilegalet" meritojne nje denoncim per prishje te dekorit publik, perderisa i kane kap ne flagrance ...
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin

Kam qesh si rralle here kur lexova kete interviste. Sidomos pjesa e aksionit dhe buka e refuzuar.

Kush paguan per heqjen e posterava te ketyre "civileve" ??? Bashkia Tiranes duhet t'i kerkoje demet ketyre "gangove" te vegjel ...
    BlueBaron,

Dhe per te gjithe ate qe rreaguan ne te njejten menyre kundrejt intervistes. Rendesi nuk ka se cfar treguan te arresuarit me fjalet e veta. Ajo qe ka "rendesi" eshte menyra se si forcat "policore" te "Shtetit" shqiptar rreaguan! Si gjithmone nuk arrini te kapni thelbin e messazhit.

Ata qe shtyn keta adoleshente per te ber kete e din dhe e njohin shume mire "diktatorin" ne fuqi. Ka rene mun ne kurthin qe i ben.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 19-08-2011 më 13:05
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    po levrijne krimbat khmer rruzhe polpotiste te edvin ruc veli erionit..
    ne bulqize po mbajne deri ne ngordhje ca kulish te tyre injorante..
    ne tirane mbushin qytetin me makabritete..sikurse keto posterat e ketyre zhapikve te ndyre.. kurse neper male njesitet e tyre djegin e percellojne pyjet tona..

keshtu benin dhe para 97 tes..
    keshtu ben dhe me 21 janar..

jan kthyer nga dubajet kokat e mafies dhe i kan aktivizuar neperkat..

ja hengshi mun.ë berishes..

..
    Xhaxhi Brari,

Jame kurjoz te di se cfar te mire ka pasur shqipria, aktualisht dhe konkretisht nga kryeministri jot ne vecanti. Jo se te tjeret kan arritur ndo nje gje konkrete. Jame kurjoz te di arsyet qe te bejn ty te menjanosh tek ai kaq shume.
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    BlueBaron,

Dhe per te gjithe ate qe rreaguan ne te njejten menyre kundrejt intervistes. Rendesi nuk ka se cfar treguan te arresuarit me fjalet e veta. Ajo qe ka "rendesi" eshte menyra se si forcat "policore" te "Shtetit" shqiptar rreaguan! Si gjithmone nuk arrini te kapni thelbin e messazhit.

Ata qe shtyn keta adoleshente per te ber kete e din dhe e njohin shume mire "diktatorin" ne fuqi. Ka rene mun ne kurthin qe i ben.

Do te isha shume dakort me Ty sikur te kishim te benim me nje diktature, qofte edhe te maskuar. Personi i intervistuar nuk duket adoleshent. Te pakten kur permend zyren dhe nr e NIPT. Aktivistet e tij mund te jene adoleshent.

Ajo qe nuk pranoj eshte fyerja publike ndaj Kryeministrit dhe abuzimi me LIRINE (fjalen, jo gruan e Sales). Per fat te keq ne Shqiperi abuzohet me kete fjale hyjnore. Eshte liria ime apo jam i lire te bej ç'te dua pasi jemi ne demokraci.
    Te lutem, me thuaj nje shtet ku vendosen poster qe Kryeministri vdiq. Te vijne direkt policet bashkiake, te gjobisin shume kripur, te bejne nje denoncim dhe proçedohesh direkt. Gjyqtaret te japin si denim heqjen e te gjitha posterave dhe je ne kronikat e lajmeve kombetare dhe lokale.

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794
    Eeeeeeeeeeeeeee po pse mer djemaa akoma me Salushin edushin ju.?
    Po ata vet i bejne pazaret,vet i ndajne,njeher njeri eshte shites e njeher eshte bleres,dhe shQYPtaret akoma ziejne uje kot,si gjithmone.
    Besoj se Sala per disa eshte si Baba Tomorri............
    dhe Edushi si Jezu di Nazzaret................
    dhe ca te tjere qe su ha palla as per njerin e as per tjetrin,po kot nuk jemi popull ku tre besime hane buke,eeeeeeeeeeeeeee sa popull i L(e)ashte qe jemi

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Hë, vdiq apo jo???

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Hë, vdiq apo jo???
    hhahaha ate po mundohesha edhe un te gjeja po hic ska me lajme ;P
    tani ngelet nga brari :P illuzionisti te na thot ;P
    Partizoni

Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972
    Citim Postuar më parë nga BlueBaron Lexo Postimin
    Do te isha shume dakort me Ty sikur te kishim te benim me nje diktature, qofte edhe te maskuar. Personi i intervistuar nuk duket adoleshent. Te pakten kur permend zyren dhe nr e NIPT. Aktivistet e tij mund te jene adoleshent.

Ajo qe nuk pranoj eshte fyerja publike ndaj Kryeministrit dhe abuzimi me LIRINE (fjalen, jo gruan e Sales). Per fat te keq ne Shqiperi abuzohet me kete fjale hyjnore. Eshte liria ime apo jam i lire te bej ç'te dua pasi jemi ne demokraci.
    Te lutem, me thuaj nje shtet ku vendosen poster qe Kryeministri vdiq. Te vijne direkt policet bashkiake, te gjobisin shume kripur, te bejne nje denoncim dhe proçedohesh direkt. Gjyqtaret te japin si denim heqjen e te gjitha posterave dhe je ne kronikat e lajmeve kombetare dhe lokale.
    Nuk pranon fyerjen publike te kryeminsistrit ti? Po kryeministri jot si pranon te "udheheqi" pa pike turpi kur gjate Presidencise se tije ne 97-98 u vran 3500 njerez te pafajshem dhe prap ne 2011, 4 te tjere ne demostrate paqesore. U egzekutuan ne mes te dites mu perpara kryeministris. ne vende te verteta demokratike ky njeri nuk mund te qeverriste edhe nji dite me teper. Shikon se cfar behet ne Londer. mjafon qe u vra vetem nji njeri, i gjith populli u cua ne kembe dhe kerkon drejtesi. Ty te vika keq se qeka fyer i vetdeklaruari z.kryeminister. Vetem nji diktator dhe keqberes mund te trembet nga trakte te tilla. Ne boten domokratike te vertet akte te tilla injorohen si te paperfillshme.

Une nuk perkrah hapjet e trakteve per manipulimin e "vdekjes" te asnjerit. Nuk eshte gjest i mire. Ta garantoj ty qe ne asnje vend demokratic te vertet nuk mund te arrestohen individat thjesht per nje trakt qe perhapen. Mund te merren ne pyetje dhe te vezhgohen por jo te arrestohen dhe te bien perpara gjykates me nje shpejtesi te rrufeshme ashtu sic ndodhi ne kete rast. Kan kaluar vite te tera nga ngjarja e viteve 97-98 dhe ngarja e Gerdecit, kur njerez te pafajshem vdiqen me te vertet, po kalon viti i ngarjes se 21 janari, As nji njeri akoma nuk eshte fajtuar. Kurse per 'fyerjen' e "kryeministrit" mjaftuan vetem disa trakte qesharake dhe arrestimet vijuan me nje here, bile aty per aty!

Diktatura merr forma te ndryshme. Nuk eshte gjithmone e dhunshme dhe e pameshirshme. Sidomos ne rastin e shqiperise nuk ka se si te jet dhe te existoj e tille. Por perderisa organet e drejtesise dhe te sigurimit funksionojn vetem per nje pakice qeveritare, eshte diktature qe cke me te!

Nuk e di e lexove Postimin e "Edvinit" por po ta bije ne vemendje prap.

Citim Postuar më parë nga Edvin83:
    Ne kohen e xhaxhit ngjiteshin shume postera me fytyren e tij, ne cdo lagje e pallat. Nje dite nje femije i vogel, nja 4-5 vjec gris disa nga keto posterat. Nuk dinte gje i shkreti, aq sa mund te dije nje femije 5 vjecar se ca ka ne ate poster.
    Femija dhe e gjithe familja e tij arrestohen dhe denohen me veper penale...
    Le kjo, por edhe banoret e lagjes qe u thane policeve "lereni te shkretin se femije eshte e nuk di ca ben", edhe ata u kercenuan, disa u zbriten ne detyre e futen ne listen e armiqve te popullit.

Sic po shoh nga keto lajme, pak ka ndryshuar, pervec faktit se tani arrestuan vetem keta adoleshente dhe nuk ua internuan familjet gjithashtu.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 19-08-2011 më 16:02

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •