po o kaloresi i lires te lezeteshem jane keta ilegalet por me te lezeteshem jane policat dhe sala qe ne mbledhje te qeverise merret me keta
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
BlueBaron,
Dhe per te gjithe ate qe rreaguan ne te njejten menyre kundrejt intervistes. Rendesi nuk ka se cfar treguan te arresuarit me fjalet e veta. Ajo qe ka "rendesi" eshte menyra se si forcat "policore" te "Shtetit" shqiptar rreaguan! Si gjithmone nuk arrini te kapni thelbin e messazhit.
Ata qe shtyn keta adoleshente per te ber kete e din dhe e njohin shume mire "diktatorin" ne fuqi. Ka rene mun ne kurthin qe i ben.
Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 19-08-2011 më 13:05
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne
Do te isha shume dakort me Ty sikur te kishim te benim me nje diktature, qofte edhe te maskuar. Personi i intervistuar nuk duket adoleshent. Te pakten kur permend zyren dhe nr e NIPT. Aktivistet e tij mund te jene adoleshent.
Ajo qe nuk pranoj eshte fyerja publike ndaj Kryeministrit dhe abuzimi me LIRINE (fjalen, jo gruan e Sales). Per fat te keq ne Shqiperi abuzohet me kete fjale hyjnore. Eshte liria ime apo jam i lire te bej ç'te dua pasi jemi ne demokraci.
Te lutem, me thuaj nje shtet ku vendosen poster qe Kryeministri vdiq. Te vijne direkt policet bashkiake, te gjobisin shume kripur, te bejne nje denoncim dhe proçedohesh direkt. Gjyqtaret te japin si denim heqjen e te gjitha posterave dhe je ne kronikat e lajmeve kombetare dhe lokale.
Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!
Eeeeeeeeeeeeeee po pse mer djemaa akoma me Salushin edushin ju.?
Po ata vet i bejne pazaret,vet i ndajne,njeher njeri eshte shites e njeher eshte bleres,dhe shQYPtaret akoma ziejne uje kot,si gjithmone.
Besoj se Sala per disa eshte si Baba Tomorri............
dhe Edushi si Jezu di Nazzaret................
dhe ca te tjere qe su ha palla as per njerin e as per tjetrin,po kot nuk jemi popull ku tre besime hane buke,eeeeeeeeeeeeeee sa popull i L(e)ashte qe jemi
Nuk pranon fyerjen publike te kryeminsistrit ti? Po kryeministri jot si pranon te "udheheqi" pa pike turpi kur gjate Presidencise se tije ne 97-98 u vran 3500 njerez te pafajshem dhe prap ne 2011, 4 te tjere ne demostrate paqesore. U egzekutuan ne mes te dites mu perpara kryeministris. ne vende te verteta demokratike ky njeri nuk mund te qeverriste edhe nji dite me teper. Shikon se cfar behet ne Londer. mjafon qe u vra vetem nji njeri, i gjith populli u cua ne kembe dhe kerkon drejtesi. Ty te vika keq se qeka fyer i vetdeklaruari z.kryeminister. Vetem nji diktator dhe keqberes mund te trembet nga trakte te tilla. Ne boten domokratike te vertet akte te tilla injorohen si te paperfillshme.
Une nuk perkrah hapjet e trakteve per manipulimin e "vdekjes" te asnjerit. Nuk eshte gjest i mire. Ta garantoj ty qe ne asnje vend demokratic te vertet nuk mund te arrestohen individat thjesht per nje trakt qe perhapen. Mund te merren ne pyetje dhe te vezhgohen por jo te arrestohen dhe te bien perpara gjykates me nje shpejtesi te rrufeshme ashtu sic ndodhi ne kete rast. Kan kaluar vite te tera nga ngjarja e viteve 97-98 dhe ngarja e Gerdecit, kur njerez te pafajshem vdiqen me te vertet, po kalon viti i ngarjes se 21 janari, As nji njeri akoma nuk eshte fajtuar. Kurse per 'fyerjen' e "kryeministrit" mjaftuan vetem disa trakte qesharake dhe arrestimet vijuan me nje here, bile aty per aty!
Diktatura merr forma te ndryshme. Nuk eshte gjithmone e dhunshme dhe e pameshirshme. Sidomos ne rastin e shqiperise nuk ka se si te jet dhe te existoj e tille. Por perderisa organet e drejtesise dhe te sigurimit funksionojn vetem per nje pakice qeveritare, eshte diktature qe cke me te!
Nuk e di e lexove Postimin e "Edvinit" por po ta bije ne vemendje prap.
Postuar më parë nga Edvin83:
Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 19-08-2011 më 16:02
Krijoni Kontakt