Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 58
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491

Talking Fton dy djem në shtrat, grabitet në Tiranë turistja amerikane

TIRANË- Aventura e një amerikaneje për turizëm seksual në Shqipëri ka përfunduar keq teksa ajo nuk ka mbetur e kënaqur nga dy djemtë që ka zgjedhur për të ndarë shtratin njëkohësisht, të cilët, për më tepër i kanë vjedhur edhe telefonin, aparatin fotografik dhe paratë që kishte në xhep.

Gruaja 34-vjeçare ka denoncuar më polici vjedhjen dhe dy të rinjtë kanë përfunduar pas hekurave të ftohtë të qelive të komisariatit numër 1 në Tiranë. Burime të policisë së Tiranës kanë treguar dje për “Shekullin” të gjithë historinë e ndodhur si dhe arrestimin e Kadri Halil Gjoshit, 22 vjeç dhe Hysni Petrit Gjoshi, 21 vjeç, banues në fshatin Hekal të Komunës Mullet.

Sipas hetuesve të çështjes, shtetasja amerikane nga Detroit Miçigan ka ardhur si turiste në Shqipëri një javë më parë dhe në listën e gjërave që kishte planifikuar me sa duket ishte edhe seksi me djemtë e rinj vendas. Ajo ishte sistemuar në një hotel në kryeqytet dhe ditën e martë paradite ka dalë e vetme nëpër Tiranë. Në rrugën “Dervish Hima”, pranë stacionit të furgonave që nisen për në Korçë, ajo është takuar me dy djem nga Mulleti. Vetë gruaja ka treguar në denoncim se ajo u është afruar duke hyrë në bisedë me iniciativën e saj. Amerikania i ka ftuar dy djemtë shqiptarë në një prej lokaleve aty pranë dhe madje ua ka bërë e para “propozimin e çuditshëm”.

Sportelisti i hotelit u ka kërkuar gjeneralitetet, gjë të cilën e kanë bërë shumë qetësisht të tre personat. Më pas ata janë ngjitur në dhomë të tre, sipas dëshmisë së sportelistit. Hetuesit pohuan se gjatë qëndrimit të dhomë djemtë kanë kryer marrëdhënie seksuale me amerikanen dhe kanë dashur që këtë gjë ta dokumentojnë më së miri. Ata kanë përdorur telefonin e saj si dhe aparatin fotografik për të bërë fotografi dhe video gjatë zbavitjes seksuale. Por në fund, kur gjithçka kishte mbaruar, kushërinjtë Hysni e Kadri Gjoshi, i kanë marë turistes aparatin fotografik dhe një telefon celular të markës IPHONE 4.

Ata janë larguar nga hoteli duke lënë amerikanen të vetme në dhomë pa mundësi komunikimi dhe pa para. Ajo i ka kërkuar fillimisht ndihmë sportelistit dhe më pas i është drejtuar komisariatit të policisë numër 1 ku denoncoi dy djemtë.

Kur policia mbërriti në hotelin ku kishin qëndruar u gjetën edhe emrat e djemve. Çuditërisht ata kishin dhënë emrat e saktë dhe identifikimi i banesës së tyre nuk zgjati shumë. Policia i ka arrestuar disa orë më pas dy kushërinjtë Hysni dhe Kadri Gjoshi dhe u ka komunikuar akuzën e vjedhjes në bashkëpunim.

Amerikania

Hetuesit e policisë kanë bërë dje përshkrimin e gruas amerikane: Ajo ishte 34 vjeç, dukshëm mbipeshë dhe me tipare të rregullta

Kushërinjtë

Hysni dhe Kadri Gjoshi, respektivisht 21 dhe 22 vjeç janë djem xhaxhallarësh, jetojnë në Hekal, Mullet

Akuza

Dy të rinjtë do të përballen me akuzën e vjedhjes dhe çështja ndaj tyre i është dërguar prokurorisë. Nesër pritet që ata të dalin përpara gjykatës për vlerësimin e masës së sigurisë.

Turistja largohet nga Shqipëria

Një ditë pas denoncimit të kryer nga amerikania, ajo a u largua nga Shqipëria pa pritur që të merrte vesh fundin e dy djemve. Kur policia kërkoi ta kontaktonte sërish mësoi se ajo ishte larguar përmes aeroportit të Rinasit. Ajo kishte shkuar në Poloni me një nga avionët e linjave ajrore që operojnë në Shqipëri.

“Kishte një biletë avioni vajtje- ardhje nga sa pamë në në dokumentet e saj dhe nga verifikimet tona, mësuam se ajo kishte mbërritur në Varshavë”,- tha një hetues. Pas këtij konstatimi mësohet se policia e kryeqytetit, njoftoi Ambasadën Amerikane në Tiranë ndërsa dosja i ishte nisur prokurorisë.

http://www.shekulli.com.al/shekulli/...tja-amerikane/
    ------------------------------
    Skenari i mire per realizimin e naj filmi komedi
    Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 19-08-2011 më 17:14

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    si histori e trilluar me duket
    JO SEKS PARA MARTESE

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    si histori e trilluar me duket
    S'ka kurrfar trillimi ketu

Emrat, mbiemrat, mosha, katundi...etj etj

http://www.shekulli.com.al/shekulli/...tja-amerikane/

yep Maska e Izadora
    Anëtarësuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793
    Hakun e punes paskan mare te shkretrit .
    Tani le te zer mend ne poloni sister-ja
    Jeto sot se neser nuk i dihet

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    TIRANË- Aventura e një amerikaneje për turizëm seksual në Shqipëri ka përfunduar keq teksa ajo nuk ka mbetur e kënaqur nga dy djemtë që ka zgjedhur për të ndarë shtratin njëkohësisht, të cilët, për më tepër i kanë vjedhur edhe telefonin, aparatin fotografik dhe paratë që kishte në xhep.

Gruaja 34-vjeçare ka denoncuar më polici vjedhjen dhe dy të rinjtë kanë përfunduar pas hekurave të ftohtë të qelive të komisariatit numër 1 në Tiranë. Burime të policisë së Tiranës kanë treguar dje për “Shekullin” të gjithë historinë e ndodhur si dhe arrestimin e Kadri Halil Gjoshit, 22 vjeç dhe Hysni Petrit Gjoshi, 21 vjeç, banues në fshatin Hekal të Komunës Mullet.

Sipas hetuesve të çështjes, shtetasja amerikane nga Detroit Miçigan ka ardhur si turiste në Shqipëri një javë më parë dhe në listën e gjërave që kishte planifikuar me sa duket ishte edhe seksi me djemtë e rinj vendas. Ajo ishte sistemuar në një hotel në kryeqytet dhe ditën e martë paradite ka dalë e vetme nëpër Tiranë. Në rrugën “Dervish Hima”, pranë stacionit të furgonave që nisen për në Korçë, ajo është takuar me dy djem nga Mulleti. Vetë gruaja ka treguar në denoncim se ajo u është afruar duke hyrë në bisedë me iniciativën e saj. Amerikania i ka ftuar dy djemtë shqiptarë në një prej lokaleve aty pranë dhe madje ua ka bërë e para “propozimin e çuditshëm”.

Sportelisti i hotelit u ka kërkuar gjeneralitetet, gjë të cilën e kanë bërë shumë qetësisht të tre personat. Më pas ata janë ngjitur në dhomë të tre, sipas dëshmisë së sportelistit. Hetuesit pohuan se gjatë qëndrimit të dhomë djemtë kanë kryer marrëdhënie seksuale me amerikanen dhe kanë dashur që këtë gjë ta dokumentojnë më së miri. Ata kanë përdorur telefonin e saj si dhe aparatin fotografik për të bërë fotografi dhe video gjatë zbavitjes seksuale. Por në fund, kur gjithçka kishte mbaruar, kushërinjtë Hysni e Kadri Gjoshi, i kanë marë turistes aparatin fotografik dhe një telefon celular të markës IPHONE 4.

Ata janë larguar nga hoteli duke lënë amerikanen të vetme në dhomë pa mundësi komunikimi dhe pa para. Ajo i ka kërkuar fillimisht ndihmë sportelistit dhe më pas i është drejtuar komisariatit të policisë numër 1 ku denoncoi dy djemtë.

Kur policia mbërriti në hotelin ku kishin qëndruar u gjetën edhe emrat e djemve. Çuditërisht ata kishin dhënë emrat e saktë dhe identifikimi i banesës së tyre nuk zgjati shumë. Policia i ka arrestuar disa orë më pas dy kushërinjtë Hysni dhe Kadri Gjoshi dhe u ka komunikuar akuzën e vjedhjes në bashkëpunim.

Amerikania

Hetuesit e policisë kanë bërë dje përshkrimin e gruas amerikane: Ajo ishte 34 vjeç, dukshëm mbipeshë dhe me tipare të rregullta

Kushërinjtë

Hysni dhe Kadri Gjoshi, respektivisht 21 dhe 22 vjeç janë djem xhaxhallarësh, jetojnë në Hekal, Mullet

Akuza

Dy të rinjtë do të përballen me akuzën e vjedhjes dhe çështja ndaj tyre i është dërguar prokurorisë. Nesër pritet që ata të dalin përpara gjykatës për vlerësimin e masës së sigurisë.

Turistja largohet nga Shqipëria

Një ditë pas denoncimit të kryer nga amerikania, ajo a u largua nga Shqipëria pa pritur që të merrte vesh fundin e dy djemve. Kur policia kërkoi ta kontaktonte sërish mësoi se ajo ishte larguar përmes aeroportit të Rinasit. Ajo kishte shkuar në Poloni me një nga avionët e linjave ajrore që operojnë në Shqipëri.

“Kishte një biletë avioni vajtje- ardhje nga sa pamë në në dokumentet e saj dhe nga verifikimet tona, mësuam se ajo kishte mbërritur në Varshavë”,- tha një hetues. Pas këtij konstatimi mësohet se policia e kryeqytetit, njoftoi Ambasadën Amerikane në Tiranë ndërsa dosja i ishte nisur prokurorisë.
    ------------------------------
    Skenari i mire per realizimin e naj filmi komedi
    That's a huge bitch
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Hakun e punes paskan mare te shkretrit .
    Tani le te zer mend ne poloni sister-ja
    Cfar Polonie moj, do te kthehet prap pa e zene java...me harten e Shqiperise ne dore dhe Mulletin e nevizuar si destinacion.

Citim Postuar më parë nga Geri Tr Lexo Postimin
    That's a huge bitch
    XXXL one. lol

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqipetari mbas cdo te mire ,patjeter ta beje edhe tabijatin e vjedhjes,hajdutenine

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    sa te pa bese keta tiransit
    ajo i fton te bej dashuri, keta i vjedhin sendet vetiake

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    sa te pa bese keta tiransit
    ajo i fton te bej dashuri, keta i vjedhin sendet vetiake
    A e lexove shkrimin, apo vetem titullin...si zakonisht.

Nuk jane nga tirana ata...jan katunar si puna jote.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    A e lexove shkrimin, apo vetem titullin...si zakonisht.

Nuk jane nga tirana ata...jan katunar si puna jote.
    pse katunaret nuk jane nga tirana? ca jane atehere apo jane halabake si puna jote

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •