Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    . Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    pse katunaret nuk jane nga tirana? ca jane atehere apo jane halabake si puna jote
    Leri llafet, fol ku e ke mshef I Phone?

Ndryshuar për herë të fundit nga illyrian rex : 19-08-2011 më 18:57

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Sa te pangopur dhe keta! Pakse hengren e pine qyl e ben qejf po dhe e vodhen te shkretet. S'kane faj. S'jane mesuar Shqiptaret e shkrete ti ftoj vet femra. Jane mesuar qe ai qe fton duhet shfrytezuar ne maximum..
    Feelings change - memories don't.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sa te pangopur dhe keta! Pakse hengren e pine qyl e ben qejf po dhe e vodhen te shkretet. S'kane faj. S'jane mesuar Shqiptaret e shkrete ti ftoj vet femra. Jane mesuar qe ai qe fton duhet shfrytezuar ne maximum..
    Shkruhet me P te madhe

p.s. mos ma zini per te madhe. Pagjumesia i ka fajet

hahaha, sorry por mua me vjen te qesh nga nje ngjarje e tille!
    Po edhe ato sa budallenj, ti merrnin vetem leket te pakten asaj fyckes ups, asaj amerikanes doja te thoja!

La vita non si spiega, si VIVE!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga illyrian rex Lexo Postimin
    Ajo ishte 34 vjeç, dukshëm
    mbipeshë
    dhe me tipare të rregullta
    ..

brumbull mishi me dy sy..duket nuk ja ka var kush andej nga amerika..ka marre informacion te hollesishem se shqiptaret te q...fort dhe ja ka mesy shqiperise..por ka harru budallaqja qe shqiptaret edhe te q...edhe te marrin parate...bile te lene edhe pa lare...

Turistja largohet nga Shqipëria
    Ajo kishte shkuar në Poloni

duket e paskan q...aq fort sa ka ike nga syte kembet..por mos u merzisni kur te vije perseri ne shqiperi..do e harroje punen e parave por do i ngele ne mendje sexi me djemt..do provoje edhe djem polake dhe kur ta shohe se kerkush nuk i ben derman si shqiptari prap do vije ne shqiperi..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Amerikania quhet TEUTA JUNÇAJ, lindur dhe rritur në Amerikë me prindër nga fshatrat shqiptare të Malit të Zi.
    Nga deponimet e djemve del se Teuta ja u ka dhënë vetë mbas mbarimit të pallimit celularin dhe aparatin fotografik.

. Maska e illyrian rex
    Anëtarësuar
    11-10-2009
    Vendndodhja
    ne fronin tim
    Postime
    4,491
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    ..

brumbull mishi me dy sy..duket nuk ja ka var kush andej nga amerika..ka marre informacion te hollesishem se shqiptaret te q...fort dhe ja ka mesy shqiperise..por ka harru budallaqja qe shqiptaret edhe te q...edhe te marrin parate...bile te lene edhe pa lare...

duket e paskan q...aq fort sa ka ike nga syte kembet..por mos u merzisni kur te vije perseri ne shqiperi..do e harroje punen e parave por do i ngele ne mendje sexi me djemt..do provoje edhe djem polake dhe kur ta shohe se kerkush nuk i ben derman si shqiptari prap do vije ne shqiperi..
    Une i kam dhene afat 1 jave asaj ...do te kthehet ne 'vendin e krimit'. lol

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Amerikania quhet TEUTA JUNÇAJ, lindur dhe rritur në Amerikë me prindër nga fshatrat shqiptare të Malit të Zi.
    Nga deponimet e djemve del se Teuta ja u ka dhënë vetë mbas mbarimit të pallimit celularin dhe aparatin fotografik.
    Pse shkoj ne polici pra Teuta, per tu bere star ne gazeta?

p.s. Ka mundesi qe te mos jete mire menderisht.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Leku mbi te gjitha

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Amerikania quhet TEUTA JUNÇAJ, lindur dhe rritur në Amerikë me prindër nga
    fshatrat shqiptare
    të Malit të Zi.
    dhe une rrija e vrisja mendjen se si eshte marre vesh me katundaret e tiranes lol..mendova se hajt me sexi nuk ka nevoje per shume llafe..del qe edhe ajo katunare shqiptare paska ken...e paska dite mire shqipen lale...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    dhe une rrija e vrisja mendjen se si eshte marre vesh me katundaret e tiranes lol..mendova se hajt me sexi nuk ka nevoje per shume llafe..del qe edhe ajo katunare shqiptare paska ken...e paska dite mire shqipen lale...
    Po, kanë udhëtuar në një furgon dhe vajza dinte shqip, mbasi kanë bër edhe shëtitje për nxemje ai miku e ka prezantuar edhe me kushëririn dhe pastaj me mirëkuptim kan shkuar dhe janë palluar.

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •