Close
Faqja 30 prej 101 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 291 deri 300 prej 1003
    Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    kush do me jepte ndonje rep sa te me zhduket rep negativ qe me ka dhene the capital , me ka shajt e peshty ne rep, bo cnjerez te peshtire:
    Po ne që nuk të japim dot se nuk na lë forumi??
    Të mjaftojnë tre buzëqeshje si kompesim???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    edhe un si station ste jap dot se sme le forumi marya

po mendoj sa rremuj e bejn shtepin femijet...uff duhet te pastroj tani qe vajza po fle

tani qe pash bank statement po gezohem qe na erdhen taxat e apartment rent :P i can now apply my hubby for us citizen
    Ndryshuar për herë të fundit nga *~Rexhina~* : 04-08-2011 më 14:41
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    po mendoja te falenderoja shoqet e mija
    plloqen , gloreten , sternin dhe te tjerat qe s'te lene asnjehere ne balte
    Po mendoj sa racist tregohet forumi me Marya se sna lejon ti japim reputacion.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

E Humbur Maska e elsaa
    Anëtarësuar
    20-02-2008
    Vendndodhja
    Back Too Homme
    Postime
    2,685
    Po mendoja...po mendoj dhe do te mendoj kujt me i ra ... qe te shfryj cik nervat ....

Marya edhe une si shoket me lart doja qe ta zhdukja rep negativ te capitalit nga reputacioni jot, por smu lejoka, se mbaj mend kur te paskam dhene i her dhe sboka mo, hyj kaq rrale sa kom fillu me harru sorry hon...
    Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat

not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    kush do me jepte ndonje rep sa te me zhduket rep negativ qe me ka dhene the capital , me ka shajt e peshty ne rep, bo cnjerez te peshtire
    A do gje tjeter?
    paqen, e sjell vetem drejtsia

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Po lujsha me filma ne fb, me ato shoket/shoqet e mi, kisha ndalu se drita e kuqe kur kthehesha nga puna, fap me vine dy notifications, po shifja ca thuhej, kur degjoj -BEEEEP nga mbrapa. Drita ishte hap jeshile,maqinat kishin ik, rruga ishte bosh- bah sa te padurueshme jane disa mer yahoo. Me trembi jo per gje. Beeeeep. Ars$$ole. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Po lujsha me filma ne fb, me ato shoket/shoqet e mi, kisha ndalu se drita e kuqe kur kthehesha nga puna, fap me vine dy notifications, po shifja ca thuhej, kur degjoj -BEEEEP nga mbrapa. Drita ishte hap jeshile,maqinat kishin ik, rruga ishte bosh- bah sa te padurueshme jane disa mer yahoo. Me trembi jo per gje. Beeeeep. Ars$$ole. lol
    Aty të paktën paskan motiv...po këtu që i bien kot borisë ? lol
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Aty të paktën paskan motiv...po këtu që i bien kot borisë ? lol
    Me verte, si eshte kjo puna a borise atje. Se mbaj mend, mengjezet ishin shume te zhurmshme, sa zhurmat e borive hynin deri te dhoma ime, ne kate te peste, e na zgjonin nga gjumi. Imagjino. Ketej, nuk sheh njeri ti bie borise, unless, u ke zene rrugen si puna ime.lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Me verte, si eshte kjo puna a borise atje. Se mbaj mend, mengjezet ishin shume te zhurmshme, sa zhurmat e borive hynin deri te dhoma ime, ne kate te peste, e na zgjonin nga gjumi. Imagjino. Ketej, nuk sheh njeri ti bie borise, unless, u ke zene rrugen si puna ime.lol
    Këtu është bërë si traditë. Je në tafik psh...i bie njëri borisë ? Të gjithë të tjerëve u lind për detyrë morale ti mbajnë iso,se s do shurdhohet veç boria e atij të shkretit . S të lëmë në balt ne Shqiptarët për këto gjëra.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

gjera te trishturara, hidheruara
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Faqja 30 prej 101 FillimFillim ... 2028293031324080 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •