Close
Faqja 25 prej 101 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 1003
    i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    jam lodhe duke lujatur futboll truri po thote me fjet...

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Te asnjera nga ato qe permenda! Une publikoj ndonje link/kenge te bukur e rralle here behem filozofike edhe une e vej ndonje shprehje hahahaha.
    Ndersa per fotot vej vetem per raste te vecanta, dmth ndonje feste apo ndonje udhetim ne qytete/shtete te ndryshme.... i lej nje-dy muaj edhe i fshij!
    Besoj se futem te kategorie e parafundit, meqe te ajo e fundit i bie te futen ato qe s'e perdorin fare fb por jane thjesh te regjistruar!
    Unë gjithmon i kam pasur fiksim femrat që bëjnë pjesë te kategoria e parafundit...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Klea une shkrihem kurre shikoj kusherirat time qe perqafohen dergojne gezuar ditelindjen njera tjeter me lule artificiale edhe kurre ishim ne nje obor nuk flisnin me njera tjetrin ,njera thote me blevi burri kete ajo thote mua nje tjeter kurs kot per koti .....o zot ju eshte bere fiksim
    Cia falenderoj facebook per faqen spiun qe ka hapur edhe asnje se ka mare vesh qe zarfet edhe fotot edhe e gjithe jeta e tyre eshte ne ekran falas besoj te zjohen nje dite se ndryshe do behemi edhe ne nje cope si amerikanet idiot
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Unë gjithmon i kam pasur fiksim femrat që bëjnë pjesë te kategoria e parafundit...
    Kujdes cuno aman, se fiksimet nuk jane te mira...perhere sjellin telashe

Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Klea une shkrihem kurre shikoj kusherirat time qe perqafohen dergojne gezuar ditelindjen njera tjeter me lule artificiale edhe kurre ishim ne nje obor nuk flisnin me njera tjetrin ,njera thote me blevi burri kete ajo thote mua nje tjeter kurs kot per koti .....o zot ju eshte bere fiksim
    Cia falenderoj facebook per faqen spiun qe ka hapur edhe asnje se ka mare vesh qe zarfet edhe fotot edhe e gjithe jeta e tyre eshte ne ekran falas besoj te zjohen nje dite se ndryshe do behemi edhe ne nje cope si amerikanet idiot
    hahaha, ti i paske me keq akoma! une shyqyr nuk kam nga keto qe bejne mburrje te tilla

La vita non si spiega, si VIVE!

Kujdes cuno aman, se fiksimet nuk jane te mira...perhere sjellin telashe
    Unë e di që ti je no trouble. E ndjej.

"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hahahaha, po keto qe vene foto hajde de, i tolerojme cik, po cik fare ama ....po ato qe shkruajne gjithcka bejne: isha ktu, bleva ate, gatova kte, takove ate etj etj etj
    me keq eshte ata qe permendin ore minute te njejten gje "po shkoj ne gjimnastik"..."po fle me my ugly doll" etje...por me irrituese eshte kur ven foto me rrobabanje dhe thon "this is why i work out" lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Citim Postuar më parë nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    me keq eshte ata qe permendin ore minute te njejten gje "po shkoj ne gjimnastik"..."po fle me my ugly doll" etje...por me irrituese eshte kur ven foto me rrobabanje dhe thon "this is why i work out" lol
    Ato me rrobabanje qe i kane vrare a i kane pare keto me?
    jane kaq budallacka qe vene edhe andresen e shtepise...
    si e ke floricken ti me .?.te puth
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anëtarësuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    qka me mendu gjumi piskam po me merr edhe kjo me lart valla mire me tha ik ik e fli hahahahah
    kjo helena e trojes a thua ku e ka akilin...

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1
    Po mendoj se a do te vije Helenka ime per festen e birres ne qytetin e saj?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar më parë nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Ato me rrobabanje qe i kane vrare a i kane pare keto me?
    jane kaq budallacka qe vene edhe andresen e shtepise...
    si e ke floricken ti me .?.te puth
    hahaha, e di, kam nje qe s'eshte ndonje shoqe e mire por kemi nje shoqe in common dhe sdua te mendoj sikur e hoqa, por ska dhe trup te bukur aman, njesh dhe ben poza qe ti dalin kockat sepse ashtu duket "hot" sipas saj lol dhe ore minute poston veten duke pire alkohol...se di pse disa femra mendojn eshte atraktive te dalin me pije ne dore

floricka eshte mire, ja me torturoj, me harxhon bebelinot kot lol, ka par kushon e saj qe heq bebelinot dhe tani fillon dhe kjo dhe me genjen "tata" dhe i heq dhe i hedh ne kosh, kur un sa ja kisha ven :/
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 25 prej 101 FillimFillim ... 1523242526273575 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •