jam lodhe duke lujatur futboll truri po thote me fjet...
jam lodhe duke lujatur futboll truri po thote me fjet...
Klea une shkrihem kurre shikoj kusherirat time qe perqafohen dergojne gezuar ditelindjen njera tjeter me lule artificiale edhe kurre ishim ne nje obor nuk flisnin me njera tjetrin ,njera thote me blevi burri kete ajo thote mua nje tjeter kurs kot per koti .....o zot ju eshte bere fiksim
Cia falenderoj facebook per faqen spiun qe ka hapur edhe asnje se ka mare vesh qe zarfet edhe fotot edhe e gjithe jeta e tyre eshte ne ekran falas besoj te zjohen nje dite se ndryshe do behemi edhe ne nje cope si amerikanet idiot
Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...
qka me mendu gjumi piskam po me merr edhe kjo me lart valla mire me tha ik ik e fli hahahahah
kjo helena e trojes a thua ku e ka akilin...
Po mendoj se a do te vije Helenka ime per festen e birres ne qytetin e saj?
hahaha, e di, kam nje qe s'eshte ndonje shoqe e mire por kemi nje shoqe in common dhe sdua te mendoj sikur e hoqa, por ska dhe trup te bukur aman, njesh dhe ben poza qe ti dalin kockat sepse ashtu duket "hot" sipas saj lol dhe ore minute poston veten duke pire alkohol...se di pse disa femra mendojn eshte atraktive te dalin me pije ne dore
floricka eshte mire, ja me torturoj, me harxhon bebelinot kot lol, ka par kushon e saj qe heq bebelinot dhe tani fillon dhe kjo dhe me genjen "tata" dhe i heq dhe i hedh ne kosh, kur un sa ja kisha ven :/
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Krijoni Kontakt