Close
Faqja 24 prej 101 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 1003
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    po shikjoj ca photo ne fb ene po menoj se si robt qisin cdo gjo ne fb. ka shku njona ne spain me gjith famijlen ene nuk ka lon photo pa nxjer. ca ta shpifin kur ka qit gjith familjen me brek banjo. kur ka qit ene nonen ene gjyshen me bikini ashtu brekushe. skom me honger sot hahahahahahahahahahaha

e me shyqyr qe te dobsohesh pak ahaahahah
    te pershendes Tiko
    dhe je shume i poshter qe ike ne france dhe nuk erdhe ne tirone tani qe isha dhe une ahahahahaha

L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Citim Postuar më parë nga TikTak Lexo Postimin
    po shikjoj ca photo ne fb ene po menoj se si robt qisin cdo gjo ne fb. ka shku njona ne spain me gjith famijlen ene nuk ka lon photo pa nxjer. ca ta shpifin kur ka qit gjith familjen me brek banjo. kur ka qit ene nonen ene gjyshen me bikini ashtu brekushe. skom me honger sot hahahahahahahahahahaha
    hahahaha, po keto qe vene foto hajde de, i tolerojme cik, po cik fare ama ....po ato qe shkruajne gjithcka bejne: isha ktu, bleva ate, gatova kte, takove ate etj etj etj

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    hahahaha, po keto qe vene foto hajde de, i tolerojme cik, po cik fare ama ....po ato qe shkruajne gjithcka bejne: isha ktu, bleva ate, gatova kte, takove ate etj etj etj
    po ishte njeri qe shkruante pas dy ditesh do iki per pushime me familjen dhe kishte nja 2000 miq, mendova si nuk ka frika qe nxorri tellallin , hajdutet e shtepive mund te ferkojne duart

Citim Postuar më parë nga Marya Lexo Postimin
    po ishte njeri qe shkruante pas dy ditesh do iki per pushime me familjen dhe kishte nja 2000 miq, mendova si nuk ka frika qe nxorri tellallin , hajdutet e shtepive mund te ferkojne duart
    lol! Kategoria pare: qe e kane bere fb sikur jane ne kafene. Ia bej hallall kur thone qe do iki ne filan vend, psh jashte shtetit apo ndonje udhetim me rendesi, por kur me shkruajne: per kafe te X lokal, po pi nje birre per qejfin tim, harxhova tere ato lek per shoping por ja vlejti sepse bleva... e fillon lista etj etj hahaha.

Kategoria dyte jane ato qe shkruajne shprehje te autoreve te famshem.... cdo 1 ore nga nje shprehje te re qe merr nja 100 like e 100 komente, qe po bere gabim ti vesh like te mbytet inbox me email

Kategorie trete jane keto tipat qe kane 10000 foto aty (ku femrat s'kane lene dere shtepie pa dale ne foto ) e s'kane lene fustan pa ia marre shoqeve per te bere foto!

etj etj etj hahaha!

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Kategorie trete jane keto tipat qe kane 10000 foto aty (ku femrat s'kane lene dere shtepie pa dale ne foto ) e s'kane lene fustan pa ia marre shoqeve per te bere foto!

Sa me ke ba me qeshe me kete,ama shume e vertete a....

Po mendoj a do te bjere shi neser.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    Kategorie trete jane keto tipat qe kane 10000 foto aty (ku femrat s'kane lene dere shtepie pa dale ne foto e s'kane lene fustan pa ia marre shoqeve per te bere foto!

etj etj etj hahaha!
    Kategoria e tretë mir qënka.
    Më dërgo ca emra që ti sodis me nge.

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Kategoria e tretë mir qënka.Më dërgo ca emra që ti sodis me nge.
    haha! qe kane mijra foto e kisha edhe per cunat se ka plot qe kane shume foto
    Ndersa per femrat lere aman, se jane ca qe papapa

Ti klea...ku bën pjesë ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Marya
    Anëtarësuar
    10-05-2009
    Postime
    4,665

Wink

hajde mo se nuk ka vetem te keqija
    keshtu u lidhem me shoqerine, morrem vesh kush o martu, kush osht nda, kush ka bere femije

na ndau jeta, por na ribashkoi fb
    Ndryshuar për herë të fundit nga Marya : 02-08-2011 më 15:56

Citim Postuar më parë nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Ti klea...ku bën pjesë ?
    Te asnjera nga ato qe permenda! Une publikoj ndonje link/kenge te bukur e rralle here behem filozofike edhe une e vej ndonje shprehje hahahaha.
    Ndersa per fotot vej vetem per raste te vecanta, dmth ndonje feste apo ndonje udhetim ne qytete/shtete te ndryshme.... i lej nje-dy muaj edhe i fshij!
    Besoj se futem te kategorie e parafundit, meqe te ajo e fundit i bie te futen ato qe s'e perdorin fare fb por jane thjesh te regjistruar!

Faqja 24 prej 101 FillimFillim ... 1422232425263474 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •