Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 196
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-03-2009
    Vendndodhja
    Dikun qatje te kthesa
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Nje jo te madhe si gjithnje
    Duke e konsideru vehten si shqipetar qe jam,ndergjegjeja nuk me lejon qe te ngjinoi nje muaj qe asgje nuk ka te perbashket me shqiptarin.
    Ky muaj per shqiptaret nuk ka rendesi kurfare,por ata qe kan deshtu me vetevehten tani shpetimin mundohen ta gjejn tek feja.
    Merruni me pune me te meqme o shipeca e mos i merrni punet e huja se nuk jan per ju.
    Une asnjeher nuk kam ngjinu dhe nuk mendoi me ngjinu bile kur po i shoh do taliban po me shkon menja me u kethy ne katolicizem
    Pas ketyre qe thua kete nuk e thote as feja myslimane askush nuk mundohet ta gjej veten te feja por eshte nje falenderim per ate qe ti e ben jeton punon(nese)shkollohesh ndaj Allahut meshireplot qe e krijoj boten nga asgjeja vetem te mendohet se toka as nuk eshte ne uje as e mbeshtetur ne ndonje planet tjeter por kete e krijoi Allahu meshireplot ai e beri qe dielli te lind nga lindja ai do ta bej te lind nga perendimi.Dhe nese nuk i permbush keto kushte mos e quaj vehten mysliman dhe rruga ne ndonje fe tjter eshte e hapur Udha e Mare.
    It's better to have loved and lost, than to have never loved at all.

drenicaku: Shko mesoje gjuhen e pastaj eja fol ketu,sepse fjala kysmet nuk eshte fjal shqipe o kahrimon.[/
    drenicaku: Nje jo te madhe si gjithnje
    Duke e konsideru vehten si shqipetar qe jam,ndergjegjeja nuk me lejon qe te ngjinoi nje muaj qe asgje nuk ka te perbashket me shqiptarin.
    Ky muaj per shqiptaret nuk ka rendesi kurfare,por ata qe kan deshtu me vetevehten tani shpetimin mundohen ta gjejn tek feja.
    Merruni me pune me te meqme o shipeca e mos i merrni punet e huja se nuk jan per ju.
    Une asnjeher nuk kam ngjinu dhe nuk mendoi me ngjinu bile kur po i shoh do taliban po me shkon menja me u kethy ne katolicizem
    LoL
    E kjo 'ngjinu' qe paske perdore ne cfare gjuhe na eshte?

ps Kqyre more veten ne radhe te pare, e pastaj akuzo e keshillo te tjeret.

(Vec tjerash edhe ne drejtshkrim qenke katastrofe)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Adna : 20-08-2009 mė 16:32
    Paqė

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anėtarėsuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar mė parė nga Adna Lexo Postimin
    LoL
    E kjo 'ngjinu' qe paske perdore ne cfare gjuhe na eshte?

ps Kqyre more veten ne radhe te pare, e pastaj akuzo e keshillo te tjeret.

(Vec tjerash edhe ne drejtshkrim qenke katastrofe)
    Adna
    A ke ber sot fiskulturen?

Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anėtarėsuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    jo,une per vete duam te ngopem me ushqim
    Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-08-2009
    Postime
    12
    As qe behet llaf !

-
    Anėtarėsuar
    15-08-2009
    Vendndodhja
    Graz
    Postime
    145
    Citim Postuar mė parė nga drenicaku Lexo Postimin
    Nje jo te madhe si gjithnje
    ore di te dallosh ti fen nga kombi. Mesoje kete njeher e mire feja muslimane nuk eshte vetem per ARABET ate e ka shpallur
    All-llahu per gjdo komb apo per gjdo njeri ne kete bote (te pelqen ty kjo apo jo)
    I'm MUSLIM and I'm proud

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2009
    Postime
    6
    po normal qe do te agjeroj dhe dua te agjeroj

BEKARE 183.
    O ju qė besuat, agjėrimi (saum ) u ėshtė bėrė obligim sikurse qė ishte obligim edhe i atyre qė ishin para jush, kėshtu qė tė bėheni tė devotshėm.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 30-07-2011 mė 20:30
    Ndrysho Firmėn

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    normale se e agjeroj kush beson ne Zote agjeron kurse kush beson ne satan nuk agjeron
    E ke shume gabim.Nuk kam agjeruar asnjehere dhe nuk besoj ne satan.Thjesht nuk e perballoj dot te rri pa futur dicka ne goje me punen stresuese e te lodhshme qe bej. Ka plot qe nuk agjerojne per arsye shendetesore.Duhet te jesh i shendetshem qe te arrish te argjerosh. Imagjino nje diabetik qe nuk mund te haje dot shume por as te rri pa ngrene.Duhet te ndjeki nje rregjim shume strikt.
    Feelings change - memories don't.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ismani Lexo Postimin
    normale se e agjeroj kush beson ne Zote agjeron kurse kush beson ne satan nuk agjeron
    Edhe kete radhe, perseri me satanin une.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •