Pak............A do agjeroni muajin e bekuar te Ramazanit?
Pak............A do agjeroni muajin e bekuar te Ramazanit?
Nje jo te madhe si gjithnje
Duke e konsideru vehten si shqipetar qe jam,ndergjegjeja nuk me lejon qe te ngjinoi nje muaj qe asgje nuk ka te perbashket me shqiptarin.
Ky muaj per shqiptaret nuk ka rendesi kurfare,por ata qe kan deshtu me vetevehten tani shpetimin mundohen ta gjejn tek feja.
Merruni me pune me te meqme o shipeca e mos i merrni punet e huja se nuk jan per ju.
Une asnjeher nuk kam ngjinu dhe nuk mendoi me ngjinu bile kur po i shoh do taliban po me shkon menja me u kethy ne katolicizem
Krejtsisht je jasht temes dhe po e kundershton veten tende.
Thu nuk e agjeroj Ramazanin sepse ska te bej me shqiptar, pra na tregon "patriotizmin" qe ke, ndersa Ramazani nuk ka te bej kurgjo me nacionalizem, por eshte nje nga shtyllat e Islamit. Dhe nese nuk e agjeron nuk behesh me shum shqiptar se qe je, sikurse nese e agjeron qe nuk behesh me pak shqipar sesa je. Pika tjeter eshte, ku deklaron se deshiron me u kthy ne katolicizem. Edhe kjo nuk ka te bej asgje me shqiptari fare, dhe Islami nuk ka nevoj per ty aspak ti ke nevoj per Islamin, por eshte dicka tjeter qe je i verber edhe pse ke sy dhe mendon se ideologjia jote eshte e drejt dhe se ne te gjith qenkemi ne rrug te gabuar.
Nese ty nuk te pelqen Islami si religjion eshte qeshtje e jotja dhe je i lir te jesh ashtu si deshiron. Nuk ka inponim fare, por te deklaron se nuk agjeroj Ramazan se jam shqiptar kjo tregon veq injorancen tende.