Close
Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 196
    Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Agjerimin nuk e beje per tu lavderuar tek njeriu,dhe nuk ka nevoj te arsyetohem tek askush!Ky eshte nje obligim qe e bejm per Allahun!Edhe fet tjera i kan disa agjerime,por kuptohet ato ndryshojn!Allahu i ndihmoft te gjithe atyre qe agjerojn,perfshir edhe veten time!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

i/e regjistruar Maska e Goth_KiroL
    Anėtarėsuar
    21-08-2008
    Vendndodhja
    Kosove, Prishtine
    Postime
    16
    Jo faleminderit.

Citim Postuar mė parė nga Midja Lexo Postimin
    Agjerimi esht me mundesi Mjeksia,kush mundet... rri 7 ore ne kemb e agjero kjo asht e pamundur ,per vete po flas .
    ku esht muaj i madherueshem e kem obligim qe tu ndihmojm edhe te varferve ,ket mundohem ta bej sa me shume edhe nese nuk agjeroj bile ju hjek iftarin disave,apo e kam gabim??.

Pershendetje Midja

Pasi i lexova shkrimet ketu deshta te ndalem te postimi jot e shpresoj se sma merr per te keq. Deshta te te them, mos e kufizo vetem me tre dite dhe qe ne fillim te thuajsh/planifikojsh se vetem aq do i agjerojsh, provo shto edhe disa dite tjere.

Ti thua se punon 7 ore dhe je ne kembe, imagjino une kam punuar me orar 10- 14 ore ne dite, kam pas detyre me pergjegjesi ku nje gabim i vogel nga ana ime, do te perfundonte me pasoja fatale per tjeret. Eshte dashur cdohere te kem perqendrimin e duhur dhe mos flas fare per ngarkesen fizike dhe psiqike gjate orarit. Pas orarit punes me pritshin ne shtepi edhe obligimet familjare.
    E beja ashtu qe psh i agjeroja disa dite, nese e vereja nje dite se metevertete nuk mundem ta perballoj shkaku lodhjes dhe mungeses se perqendrimit, beja nje pauze e pastaj e vazhdoja perseri.

Ta besoj se nuk eshte lehte, por agjerimi eshte edhe disciplinim per trup dhe shpirt. Provo ne fillim filloje me rradhe dhe po u ndjeve se metevertete nuk mundesh, bene nje pauze dhe pastaj e vazhdon perseri.

Allahu na lehtesofte dhe pranofte agjerimin.

Zogu Arberor Maska e zogu kosovar
    Anėtarėsuar
    19-06-2009
    Vendndodhja
    Ne Internet
    Postime
    408
    valla nuk e di a po a jo
    Kurrė mos thuaj kurrė.

Sensual
    Anėtarėsuar
    17-02-2009
    Postime
    4,304
    JO.

da haj dhe mish derri madje

Cilat jane ato tre ditet qe eshte mire te agjerosh?

Deri ne ca date duhet te agjerosh?

Me falni nqs i keni thene me pare keto por u tregova pertace dhe nuk i lexova postimet e tjera.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Cilat jane ato tre ditet qe eshte mire te agjerosh?

Deri ne ca date duhet te agjerosh?

Me falni nqs i keni thene me pare keto por u tregova pertace dhe nuk i lexova postimet e tjera.
    Kur pėrton ti lexosh mendon se do agjerosh Ē'tė duhet agjerimi, mbaj dietė pėr vete, pa lėre sakrificėn qė pėrralliset nėpėr libra

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga Enii Lexo Postimin
    JO.

da haj dhe mish derri madje

Sa vulgare qė je!

Harram tu bėft qumėshti i nėnės

Citim Postuar mė parė nga Aikido Lexo Postimin
    Kur pėrton ti lexosh mendon se do agjerosh Ē'tė duhet agjerimi, mbaj dietė pėr vete, pa lėre sakrificėn qė pėrralliset nėpėr libra
    Shttttttttt ti Nje rruge e dy pune.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Vendndodhja
    Ōsensei
    Postime
    1,118
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Shttttttttt ti. Nje rruge e dy pune.
    Ah mė fal, e qepa unė Tani ti me rastin e agjerimit, do tė mėsosh trupin sesi tė rezisotj epsheve tė tė ngrėnit. Mjer ato njerėz qė kan neps, se do plasin vendit pėr ta provuar. Unė nuk agjeroj dot, kam frikė se nuk i rrezistoj dot tundimit tė ushqimit. Unė dhe njė fėmij tė shikoj me akullore nė dorė mė shkon syri direkte si grua shtatėzanė

Faqja 6 prej 20 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •