Personalish un love te agjeroj sidomos ne vape.
Agjeroni o ju qe e ndieni veten musliman, sepse largoni shume shtres nga trupi, dhe do jeni me te kthjelluar.
Agjerim te lehte per agjeruesit, dhe lus Allahun e Madheruar te na i pranoj agjerim.
Personalish un love te agjeroj sidomos ne vape.
Agjeroni o ju qe e ndieni veten musliman, sepse largoni shume shtres nga trupi, dhe do jeni me te kthjelluar.
Agjerim te lehte per agjeruesit, dhe lus Allahun e Madheruar te na i pranoj agjerim.
une agjeroj keshtu..
kur vijne faturat cdo-mujore jo qeraja jo dritat jo telo interneto tv-rat e tjera tjera me vijne dhe ca fatura vullnetare.. pra qe nuku je i detyruar tu a paguash derguesve..
si psh.. nga shoqatat humanitare.. shpetoni femijet.. ose kryqikuq ose ndihmoni fondin per luften kunder x semundjeje.. ose fshatrat per femije ne boten e trete apo misioni mjekve..etj.. une gjithmone u ve dicka ketyre faturave..sipas takatit..her 10 euro her 20 etj..
pra me qe vet nuku kam koh e mundesi te bredh neper afrik e guatemala e haiti e kosove.. i pergjigjem me para ketyre detyrimeve morale..
Do te agjeroj me ndihmen e Allahut dhe do te shpresoj ne faljen e mekateve dhe shperblimin e tij ne Diten e Gjykimit!!!
Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.
Ramazani eshte obligim per Muslimanet dhe jo per shkijet, cdo musliman i moshes nadhore dhe mentalisht i shendoshe qofte mashkull dhe femer e ke per obligim dhe agjeron ramazanin ndersa te tjereve qe nuk jane te ketij grupi nuk u takon agjerimi psh serbeve,kroateve ,grekeve ,bullgarve dhe te tjeteve
Allahu eshte zemer gjere jua fal mekatet edhe atyreve qe nuk agjerojne.
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Explorer : 31-07-2011 mė 11:09
Ndrysho Firmėn
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt