Close
Faqja 27 prej 48 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 261 deri 270 prej 473
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Per ke po pyet?

Kush?

Po pasi nuk ka folur Muhamedi ne kete menyre per fene e shqiptareve te shekullit 7 (pra per Ateizmin, Paganizmin dhe Krishterimin) as Pjetri nuk ka pase arsye te flase ne kete menyre per fene e Muhamedit. Ia ka kthy me te njejen menyre. Sikur une qe ia kthej ne te njejten menyre, Muhamedi shane fene time si kaurr, une ia shaj atij Allahun. Ia shaj dhe prape nuk jam urrejtjembjelles, por vetembrojtes, sepse Muhamedi ka share i pari. Tani qe nuk i kemi osmanet me shpata tek fyti, deshirojme te mbrohemi, te mos e shohim si normale qe Kurani te na shan "shenjtesirat" tona pa ia share ne "shenjtesirat" Kuranit.
    ....e atehere, cka garucin llamat se po shajka dikush "figurat kombetare", a nuk e shihni se JU JENI ATA qe i shani.....ja, ti e rradhit vetveten ne nje shkalle me Pjeter Bogdanin.....e sheh cfare "gllupi" je ???

...nese bogdani "zyrtarisht" e ka komentu "fene e pjeses dermuese te popullit te cilit i perket edhe ai" ne ate menyre qe une e shkruajta, e meriton te quhet nat e dite "figure kombetare".....nese e ka komentu si ti.....atehere kuptohet, respekti im ndaj tij eshte i njejti sikur ndaj teje...

tungi rrungi tralala.....
    albanish by nature

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    Mosbesimi ndaj dikujt nuk shprehen me sharje e me shpifje,me ofendime e me banalitete!
    Po Muhamedi e ka bere kete gje i pari. Lexo Kuranin se si shahet Krishterimi, Hebreizmi, Ateizmi dhe Paganizmi aty.

Pjeter Bogdani vec ia ka kthy te sharen Muhamedit, nese e ka sha fene islame. E njejta vlen per mua. Nese une e shaj fene islame, vec jam duke u "hakmarre". Pra nuk po shaj i pari. Muhamedi ma ka sha fene i pari (Ateizmin, Kaurrizmin).

A unë nuk besoj në krishterim e them hapur këtë dhe s'ka asnjë arsye apo nevoj unë t'a shaj,fyej,shpifë apo ofendoj Biblën apo Jezuin...
    Ti po, por Muhamedi jo. Ty nuk t'ka shajte Bogdani, por Muhamedin dhe fene e tij.

Kurse kur juve shpifni për Muhammedit a.s. dhe Kur'anin,shpalosni faktet e jo dëshirat tuaja,sepse gjatë kohës së Muhammedit a.s. ka patur në shtetin e tij edhe besime tjera dhe kanë jetuar në harmoni...
    Nuk shpifi askush. Te sharat qe ia ben Kurani feve tjera (atyre te shqiptareve) i gjen ne disa tema ne nenforumin toleranca fetare. Per shembull tek temat qe i kam hapur une. Nese nuk i gjen, trego, t'i gjej une.

Te e fundit ajo për të cilen ajo e morri çmimin Nobël nuk ka të bëj fare me shqiptarët,sepse atë që bëri Gongje Bojagjiu shqiptarët nuk e kanë pjesë të kulturës së tyre.
    Ti mohove se ju ka ndihmuar femijeve muslimane. Une te thashe ku i gjen faktet qe ju ka ndihmu. A ka te bej me shqiptaret apo jo, kete nuk po e diskutonim.

Ajo është produkt i një kulture që nuk është shqiptare dhe AJO vet nuk thotë se është SHQIPTARE sepse VET AJO thotë se i përket JEZU KRISHTIT...
    T'i perkatesh Jezu Krishtit eshte kulture origjinale shqiptare. T'i perkates Kuranit e Allahut jo.

shkoi punoi AJO ku punoi,prandaj edhe i thonë TEREZA E KALKUTES o i nderuari im!
    Prandaj për mua AJO nuk është figurë kombëtare sepse nuk i plotëson kriteret për t'u quajtur e till.
    Keshtu e kerkonte profesioni i saj.

Nuk është reagim ai që të ofendohet,të shahet,fyhet,shpifet e banalizohet mesazhi i tij a.s. dhe mesazhi i të gjithë të dërguarve para tij...të cilin e ndjekën dhe ndjekin me miliarda njerëz,mendo pak!!!!
    Te thashe: Nese e ka sha Muhamedin, Allahun dhe Kuranin, mire ia ka bo, sepse Kurani e ka share i pari fene, Zotin dhe kombin e Pjeter Bogdanit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ....e atehere, cka garucin llamat se po shajka dikush "figurat kombetare", a nuk e shihni se JU JENI ATA qe i shani.....ja, ti e rradhit vetveten ne nje shkalle me Pjeter Bogdanin.....e sheh cfare "gllupi" je ???
    Per mua Pjeter Bogdani eshte nje nga idolet kombetare. Nuk e krahasoj veten me te, por nen te.

...nese bogdani "zyrtarisht" e ka komentu "fene e pjeses dermuese te popullit te cilit i perket edhe ai" ne ate menyre qe une e shkruajta, e meriton te quhet nat e dite "figure kombetare".....nese e ka komentu si ti.....atehere kuptohet, respekti im ndaj tij eshte i njejti sikur ndaj teje...

tungi rrungi tralala.....
    Jo jo, nese e ka sha fene islame, mire ia ka bo, sepse feja islame e ka sha fene e tij dhe kombin e tij perpara. Na u eshte largu shpata osmane prej fytit, tashti ia fusim Allahut atesendin ne atevendin ia qesim syte llulle.

Po flas per vete.

i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Shuma e gjithe njerzve moderne qe jane lindur ne token tone, ne vitin 2007 ishte perafersisht 110 miliarde. Shuma e gjithe ketyre njerzeve qe kane jetuar ndonjehere ne toke edhe po te ishin te gjithe myslimane, do te benin vetem 0.1% e milione miliardes.

Nese do ta mjegullosh qe te kesh te drejte, atehere duhet ti besh te gjitha kafshet tjera te botanikes si, lopet, majmunet, elefantet, etj., qe te jene te fese myslimane.

Jo jo në asnjë mënyrë nuk do mundohem unë t'a mjegulloj të vërtetën sepse numri që kam përdorur ka pasur një qëllim pak më abstrakt sesa interpretimi që ia keni bërë juve,megjithatë lere!

Pajtohem me juve nuk janë aq musliman,d.m.th. 1000000 miliardë,por prap se prap ai ka fyer Muhammedin a.s.,mesazhin e tij a.s. i cili ndjeket nga miliarda persona...

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Përshendetje!
    Po Muhamedi e ka bere kete gje i pari. Lexo Kuranin se si shahet Krishterimi, Hebreizmi, Ateizmi dhe Paganizmi aty.
    Sjelli faktet...

Pjeter Bogdani vec ia ka kthy te sharen Muhamedit, nese e ka sha fene islame. E njejta vlen per mua. Nese une e shaj fene islame, vec jam duke u "hakmarre". Pra nuk po shaj i pari. Muhamedi ma ka sha fene i pari (Ateizmin, Kaurrizmin).
    Nuk e di çfarë kuptoni ju me sharje,do doja t'a dija. Pastaj ju shani sa doni!

Ti po, por Muhamedi jo. Ty nuk t'ka shajte Bogdani, por Muhamedin dhe fene e tij.
    Nuk kuptoni ju apo çfarë ftohje trurore ke??! Feja e Muhammedit a.s. është edhe feja ime...ai kishte thënë jo:"pasuesit e Muhammedit" por "qentë e tij" e edhe mua qen më quajti Pjetri.

Nuk shpifi askush. Te sharat qe ia ben Kurani feve tjera (atyre te shqiptareve) i gjen ne disa tema ne nenforumin toleranca fetare. Per shembull tek temat qe i kam hapur une. Nese nuk i gjen, trego, t'i gjej une.
    Si nuk shpifni,kur flisni për dikë diçka që ai nuk e kishte...çfarë është kjo sipas juve??! Jo,unë s'kam kohë të merrem me interpretimet e tua të ajeteve kur'anore si dhe me komentimin e tyre nga ju.
    Sillni këtu dhe do shohësh se ju nuk jeni ai që iu takon komentimi i Kur'anit,sepse flisni nga dëshira juaj!

Ti mohove se ju ka ndihmuar femijeve muslimane. Une te thashe ku i gjen faktet qe ju ka ndihmu. A ka te bej me shqiptaret apo jo, kete nuk po e diskutonim.
    Ajo as nuk iu ka ndihmuar muslimanëve as shqiptarëve,ajo i ka ndihmu interesat e saj FETARE,asgjë më shumë sesa kjo.

T'i perkatesh Jezu Krishtit eshte kulture origjinale shqiptare. T'i perkates Kuranit e Allahut jo.
    Sill fakte për këto...sepse krishterimi thotë se Zoti u bë njeri e këtë kultura ime e pastërt shqiptare nuk e pranon këtë.
    I.Kjo është jashtë logjikës e shqiptari logjikon...

II.S'ka fakte për të e shqiptari kërkon fakte të kulluara sepse nuk pranon t'pavërtetën...

Keshtu e kerkonte profesioni i saj.
    ANTIKOMBETAR

T
    e thashe: Nese e ka sha Muhamedin, Allahun dhe Kuranin, mire ia ka bo, sepse Kurani e ka share i pari fene, Zotin dhe kombin e Pjeter Bogdanit.
    Paaah...vërtetë që ia fusni kot më kot juve! Cilin zot e shau Kur'ani...sille ndonjë fakt kur flet ore??!

PAQE!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Pajtohem me juve nuk janë aq musliman,d.m.th. 1000000 miliardë,por prap se prap ai ka fyer Muhammedin a.s.,mesazhin e tij a.s. i cili ndjeket nga miliarda persona...
    A je ne gjendje te na tregosh se ne çfare menyre e paska ofenduar profetin arab??? A nuk do te ishte me e drejte te diskutohej nese ka thene te verteten apo ka shpifur??!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    A je ne gjendje te na tregosh se ne çfare menyre e paska ofenduar profetin arab??? A nuk do te ishte me e drejte te diskutohej nese ka thene te verteten apo ka shpifur??!!
    Mund të shikosh tek postimi i atij që hapi këtë ''maskarallak''...se si e fyjti Pjetri atë a.s.?!!!

Kush nëse ka thënë të vërtetën ose ka shpifur...e pastaj diskutojmë deri në vdekje(se ne t'pajtohemi diku JO)!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sjelli faktet...
    I kam renditur ne kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130643

Nuk i kopjova qe te mos perseriten fjalite. Nese do, i kopjoj dhe i bej pjese e kesaj teme.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Elytony
    Nuk kuptoni ju apo çfarë ftohje trurore ke??! Feja e Muhammedit a.s. është edhe feja ime...ai kishte thënë jo:"pasuesit e Muhammedit" por "qentë e tij" e edhe mua qen më quajti Pjetri.
    Po Muhamedi ka sha fene dhe kombin e Bogdanit, ndersa ti qe ndjek fene e Muhamedit poashtu e shan - indirekt - fene dhe kombin e Bogdanit, keshtu qe edhe ty te ka sha me te drejte, nese ti i miraton suret sharese.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    I kam renditur ne kete teme:

http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130643

Nuk i kopjova qe te mos perseriten fjalite. Nese do, i kopjoj dhe i bej pjese e kesaj teme.
    Shikoni juve...mos ia futni kot sepse Kur'ani nuk komentohet nga kotësia!
    Për t'a komentuar një ajet kur'anor ju duhet të dini pikë së pari gjuhën e Kur'anit,pastaj ju duhet të dini vendin se ku zbriti ai ajet,për kend zbriti ajeti në fjalë...poashtu rrethanat e zbritjës së ajetit,aspekti tekstual i ajetit,pastaj aspekti kuptimor i tij...e poashtu duke u mbështetur në shpjegimet e pejgamberit Muhammed s.a.w.s...nëse ju i plotësoni këto,atëherë unë do debatoj me juve dhe do përkrahi KOMENTIMET TUAJA,përndryshe ju deri më tani vetëm sipas QEJFIT keni komentuar!

PAQE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elytony : 26-07-2011 më 12:26

Faqja 27 prej 48 FillimFillim ... 17252627282937 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •