Përshendetje!Më vie mirë që e dini!Mosbesimi ndaj dikujt nuk shprehen me sharje e me shpifje,me ofendime e me banalitete! A unë nuk besoj në krishterim e them hapur këtë dhe s'ka asnjë arsye apo nevoj unë t'a shaj,fyej,shpifë apo ofendoj Biblën apo Jezuin...Kurse kur juve shpifni për Muhammedit a.s. dhe Kur'anin,shpalosni faktet e jo dëshirat tuaja,sepse gjatë kohës së Muhammedit a.s. ka patur në shtetin e tij edhe besime tjera dhe kanë jetuar në harmoni...
Te e fundit ajo për të cilen ajo e morri çmimin Nobël nuk ka të bëj fare me shqiptarët,sepse atë që bëri Gongje Bojagjiu shqiptarët nuk e kanë pjesë të kulturës së tyre.I gjen ne fjalimin lavdues pergjate konferences se cmimit Nobel.
Ajo është produkt i një kulture që nuk është shqiptare dhe AJO vet nuk thotë se është SHQIPTARE sepse VET AJO thotë se i përket JEZU KRISHTIT...shkoi punoi AJO ku punoi,prandaj edhe i thonë TEREZA E KALKUTES o i nderuari im!
Prandaj për mua AJO nuk është figurë kombëtare sepse nuk i plotëson kriteret për t'u quajtur e till.
Nuk është reagim ai që të ofendohet,të shahet,fyhet,shpifet e banalizohet mesazhi i tij a.s. dhe mesazhi i të gjithë të dërguarve para tij...të cilin e ndjekën dhe ndjekin me miliarda njerëz,mendo pak!!!!Para Pjetrit i ka ofenduar Muhamedi te gjitha fete ekzistuese deri atehere. Pra Pjetri vec ka reagu.
E di.
PAQE!
Krijoni Kontakt