Close
Faqja 26 prej 48 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 251 deri 260 prej 473
    i/e regjistruar Maska e Elytony
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Përshendetje!
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    E ka shprehur mosbesimin e tij ne Muhamedin. Ashtu sic e ka shprehur Muhamedi mosbesimin e tij ne Krishtin. Nuk eshte shprehur me "brutalisht" sesa Muhamedi qe shprehet ne Kuran kunder besimit te Bogdanit. Keshtu qe nuk ka gje me normale sesa te ofendosh Muhamedin (sepse eshte reaksion, "hakmarrje"). Une musliman jam e ia shiloj robt e cofur sa here qe e lexoj Kuranin dhe urrejtjen, nencmimet dhe ofendimet ndaj feve tjera, e lere me sikur te kisha qene i krishter.
    Mosbesimi ndaj dikujt nuk shprehen me sharje e me shpifje,me ofendime e me banalitete! A unë nuk besoj në krishterim e them hapur këtë dhe s'ka asnjë arsye apo nevoj unë t'a shaj,fyej,shpifë apo ofendoj Biblën apo Jezuin...Kurse kur juve shpifni për Muhammedit a.s. dhe Kur'anin,shpalosni faktet e jo dëshirat tuaja,sepse gjatë kohës së Muhammedit a.s. ka patur në shtetin e tij edhe besime tjera dhe kanë jetuar në harmoni...

I gjen ne fjalimin lavdues pergjate konferences se cmimit Nobel.
    Te e fundit ajo për të cilen ajo e morri çmimin Nobël nuk ka të bëj fare me shqiptarët,sepse atë që bëri Gongje Bojagjiu shqiptarët nuk e kanë pjesë të kulturës së tyre.

Ajo është produkt i një kulture që nuk është shqiptare dhe AJO vet nuk thotë se është SHQIPTARE sepse VET AJO thotë se i përket JEZU KRISHTIT...shkoi punoi AJO ku punoi,prandaj edhe i thonë TEREZA E KALKUTES o i nderuari im!
    Prandaj për mua AJO nuk është figurë kombëtare sepse nuk i plotëson kriteret për t'u quajtur e till.

Para Pjetrit i ka ofenduar Muhamedi te gjitha fete ekzistuese deri atehere. Pra Pjetri vec ka reagu.
    Nuk është reagim ai që të ofendohet,të shahet,fyhet,shpifet e banalizohet mesazhi i tij a.s. dhe mesazhi i të gjithë të dërguarve para tij...të cilin e ndjekën dhe ndjekin me miliarda njerëz,mendo pak!!!!

E di.
    Më vie mirë që e dini!

PAQE!

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    I.Ju ose nuk shihni ose bëheni sikur nuk shihni...nuk thash se Bogdani shau magjupizmin,por ai shau mesazhin që kanë ndjekur mbi 1000000 miliardë njerëz,ngase Bogdani shau Muhammedin a.s. dhe mesazhin e tij.

II.Muhammedi a.s.(nëse e ke fjalën për të) nuk e ka formuar ai Fenë Islame(nëse e ke fjalën për të)..sepse Islami ka ekzistuar edhe para tij.

III.Islami është Fe e arabëve por jo vetëm e arabëve...Islami është zbritur fe për njerëzimin.

IV.Kujdes fjalorin sepse shqiptarit nuk i ka hije të flas kështu...

PAQE!

Me fal per korigjimin,

por nje milione miliarde njerz nuk ekzistojne, keshtu qe me duket se ti s'di as sa zero i ka nje miliardeshe, nje udhezim nga une do te ishte nese je i ri futju shkolles me shprese se do kthjellohesh.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-05-2008
    Postime
    75
    Ta leme Bogdanin Anash por mos u mirrni me ta po merru me Trutharin Krasniqin qe mendon se ka logjik dhe mendoj se logjika e tij eshte sa e nje femije 7 vjeqe.Te thuhet per bijen Shqiptare ashtu eshte TURP,Turp i madh por qe do majmunet jane te lindur majmun dhe si te tille quhen majmun,bile ai futet ne shoqrin e vet dhe nuk mund ta ndash sepse njeriun nuk e don por ky Krasniqi shet veten po te mundet edhe kombin per arabet.

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Me fal per korigjimin,

por nje milione miliarde njerz nuk ekzistojne, keshtu qe me duket se ti s'di as sa zero i ka nje miliardeshe, nje udhezim nga une do te ishte nese je i ri futju shkolles me shprese se do kthjellohesh.
    As mos thuaj më fal bile,sepse mendoj se shqiptarët duhet të jenë ashtu siç tregon Muhammedi s.a.w.s.:"...janë si një trup,që nëse një pjesë e trupit sëmuret,gjithë trupi dhimbjen e ndjen...". E faleminderit shumë për korrigjimin dhe kujdesin tuaj në këtë pikë...dhe të ftoj që ende të BENI KUJDES!!!!

I nderuar,mblidhni muslimanën e këtij shekulli,pastaj shekullit XIX,XVIII,XVII,XVI,XV...si dhe mbledhi besimtarët e kohës së pejgamberit Muhammed s.a.w.s. dhe do gjesh sa pasues kishte MESAZHI I TIJ a.s....e gjithë kjo NESE DINI MBELDHJE-ZBRITJE!!!

PAQE!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Elytony : 26-07-2011 më 09:30

Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    Kosova(Vushtrria)
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga nezir2007 Lexo Postimin
    Ta leme Bogdanin Anash por mos u mirrni me ta po merru me Trutharin Krasniqin qe mendon se ka logjik dhe mendoj se logjika e tij eshte sa e nje femije 7 vjeqe.Te thuhet per bijen Shqiptare ashtu eshte TURP,Turp i madh por qe do majmunet jane te lindur majmun dhe si te tille quhen majmun,bile ai futet ne shoqrin e vet dhe nuk mund ta ndash sepse njeriun nuk e don por ky Krasniqi shet veten po te mundet edhe kombin per arabet.
    Dhe...cila qenka logjika juaj që Gongje Bojagjiu qenka bija shqiptare(sepse ajo tha UNE JAM-I PERKAS JEZU KRISHTIT)???!

Bijë shqiptari është p.sh. gruaja e dëshmorit Meh Ukës,që luftoi në mbrojtëje të shqiptarëve.
    PAQE!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Të gjitha komentet që bëhen rreth këtij të çmenduri janë të tepërta bile i bëhet qefi këtij kali dhe mendon se e ka arritur efektin. Po ku mund të krahasohet Bogdani me arabin muhamet, po ne muhametin nuk e kemi as në fis e as në farë dhe tipi e fyen për të madhin Bogdan për një arab.A e kupton ky idiot që ne nuk jemi arab. Fajet i kan edhe ata që e degjojnë në xhami.
    I ftoj të gjithë shqiptarët musliman ti bojkotojnë të tilla ligjerata të psikopatve.

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Citim Postuar më parë nga Elytony Lexo Postimin
    As mos thuaj më fal bile,sepse mendoj se shqiptarët duhet të jenë ashtu siç tregon Muhammedi s.a.w.s.:"...janë si një trup,që nëse një pjesë e trupit sëmuret,gjithë trupi dhimbjen e ndjen...". E faleminderit shumë për korrigjimin dhe kujdesin tuaj në këtë pikë...dhe të ftoj që ende të BENI KUJDES!!!!

I nderuar,mblidhni muslimanën e këtij shekulli,pastaj shekullit XIX,XVIII,XVII,XVI,XV...si dhe mbledhi besimtarët e kohës së pejgamberit Muhammed s.a.w.s. dhe do gjesh sa pasues kishte MESAZHI I TIJ a.s....e gjithë kjo NESE DINI MBELDHJE-ZBRITJE!!!

PAQE!
    Shuma e gjithe njerzve moderne qe jane lindur ne token tone, ne vitin 2007 ishte perafersisht 110 miliarde. Shuma e gjithe ketyre njerzeve qe kane jetuar ndonjehere ne toke edhe po te ishin te gjithe myslimane, do te benin vetem 0.1% e milione miliardes.

Nese do ta mjegullosh qe te kesh te drejte, atehere duhet ti besh te gjitha kafshet tjera te botanikes si, lopet, majmunet, elefantet, etj., qe te jene te fese myslimane.

tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    krejt bota bashkehore, kqyre me pervetsue Nenen Tereze, e ne shqiptaret qe e kemi tonen me gjake, kqyrem me largue, ja qka jemi ne shqiptaret! per kete edhe kemi humb troje tone gjithmon, ngase historin tone e kane pervetsuar te tjeret sebet dhe greket, po mire na bejn se nuk meritojm ma shume, fale Anglo-Amerikanve se as kete troje qe kemi sote nuk do ti kishim! ngase feja islame i ka ba te gjitha keto humbje te historis shqiptare, po te ishim me dishem dhe me te shkolluar edhe kishat "serbe" ne kosove qe me siguri kane qen te shqiptarve, po serbet i ka pervtsuar, ngse shqiptaret jane ba musliman dhe i kane hup historin! edhe sote po sillet puna qashtu si ktynehera, me hup historin Skenderbeu-serb, nena terez e huja e keshtu me radhe, veq Bin ladeni i mire se eshte kane musliman! dhe ka luftue per muslimanizem!! e fara e keqe neve shqiptarve na hupt!!!

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Me fal per korigjimin,

E ke gabim hot_prinz, I nderuari dhe respektuari Elytony (ish ToniBondi007) asnjehere nuk gabon, eshte "e verteta" ajo qe gabon. Te kesh kujdes kujt i drejtohesh, Elytony gjithmon eshte koshient kur shkruan.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...o shpici, cka ka qene ai, politikan, prift, sharaxhi, apo lyps ???
    Per ke po pyet?

....secili prej tyre e ka nje "mendim".....
    Kush?

Ja une ku foli per Bogdanin ne emer te tij, ose, sic esht desh ai te fole:

Une NUK BESOJ ne fene qe e ka shpik arabi Muhamed ne shek. e 7, une besoj ne fene e Jezu Krishtit. Populli te cilit i perkasi une beson me shumice ne fene e Muhamedit, dhe per kete realitet, si njeri me principie te larta morali dhe etike qe i kam dhe qe mi meson feja ime, e respektoj besimin e shqiptareve qe i referehone kuranit dhe mesimeve te muhamedit.

Faleminderit dhe paqja qofte me ju.
    Po pasi nuk ka folur Muhamedi ne kete menyre per fene e shqiptareve te shekullit 7 (pra per Ateizmin, Paganizmin dhe Krishterimin) as Pjetri nuk ka pase arsye te flase ne kete menyre per fene e Muhamedit. Ia ka kthy me te njejen menyre. Sikur une qe ia kthej ne te njejten menyre, Muhamedi shane fene time si kaurr, une ia shaj atij Allahun. Ia shaj dhe prape nuk jam urrejtjembjelles, por vetembrojtes, sepse Muhamedi ka share i pari. Tani qe nuk i kemi osmanet me shpata tek fyti, deshirojme te mbrohemi, te mos e shohim si normale qe Kurani te na shan "shenjtesirat" tona pa ia share ne "shenjtesirat" Kuranit.

Faqja 26 prej 48 FillimFillim ... 16242526272836 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •