Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 134
    Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Qka paska shpreh qart more hahaha qe prej 1%[Turq e Jevgj] paska rrezik a, qfar arsye ka Bosnja me luftu kunder Shqiptarve per ndonje territor ?!
    Rreziku nuk vjen prej turkut e jevgut qe duket nje ore larg se eshte i tille, por nga ai qe per se jashtmi duket shqiptar, por qe perbrenda eshte turk, pasi mendon si turk, ushqehet si turk,sillet si turk, nderon sulltanet turq dhe i ka syte akoma per nga Turqia!! Ty, si edhe shume "turqve" te tjere ketu, iu djeg shume respekti qe Myftaraj tregon per Popullin Serb(e jo per kermat e tij) , por nuk thoni as edhe nje fjale te vetme per tezat e Ahmet DAvutoglut!!!
    Duhet et kuptojme se iu pelqen e qrdhmja "neo-otomane"??!!
    Hhahah e more Chino qishtu kur t'vazhdojsh me menu me mendje K.Monstrumi nuk di cka flet .
    o te lexosh traktatin e ndonje nobelisti per kimike apo mjekesi, une mendoj se s'ke per te kuptuar gje, por kjo s'do t ethote se ai nuk din ç'ka flet......do te thote se ti nuk je ne gjendje te kuptosh!!
    Ne Serbi e shenjt perfshihet edhe "kosova i metohiju" simbas Serbeve dhe serbofoneve .
    Serbia e Shenjte vihet krahas Shqiperise se Shenjte!! Ku e sheh poshterimin ti ketu??!
    Pranoje o burr se nuk bohesh musliman nese thu qe K.M e ka gabim edhe pse nuk i dihet ndonje dit ki mu bo Muslimani ma i fort n FSH jeta sa e shkurt esht edhe e gjat .
    Lejome te mos pajtohem me ty ne kete rast!!
    Artikulli eshte shume me i thelle nga ç'do te dukej nga nje lexim i siperfaqshem. Shija e mire mund t ejete edhe ajo e helmit qe te çon ne vdekje dhe anasjelltas, shume pak ilaçe kane shije te mire!
    Deri dje, sipas fraksionit me radikal dhe nacionalist kosovar, armiqesia me serbet ishte kusht i domosdoshem per mbijetesen nga "asimilimi" serb, teze kjo qe sot, qendron ne kembe me pak se kurre......ne ç'do aspekt te jetes se kosovareve dhe shqiptareve maqedonas nga ana tjeter, gjallojne akoma atavizmat e perandorise osmane,si per nga menyra e jeteses praktike, po ashtu edhe per nga menyra e logjikimit!
    Provokimi ne kete rast, eshte legjitim, madje i domosdoshem!
    Eshte emblematik rasti i vellezerve Duka: kosovaret dhe maqedonasit, nuk nxorren as edhe nje ofshame per te treguar se tashme i perkasin botes se re.......vazhduan ne traditen e turpshme te heshtjes fajtore, ne linje me trendin "neootoman" qe hipotezon Ahmet Davutoglu!!
    Serbi na vrau e na preu, po, eshte kafshate qe s'kaperdihet!
    A kemi ne guxim dhe zemer te pranojme se ç'i kemi bere serbeve kur nen Perandorine Osmane patem mundesine te bejme te njejten gje?? Patjeter qe s'kemi guxim, perndryshe do te shikojme edhe serbet si njerez te forte e te eger, po aq sa edhe shqiptarete e ndoshta te provojme edhe respekt per nje popull kaq luftarak e te paepur!
    Pastaj, po te verejme trendin politik qe po sipermerr kleri dhe "ymeti" mysliman ne Kosove dhe Maqedoni, tezat e Myftarajt, duket shume bindese dhe madje largpamese!
    Une pajtohem me te: Ne jemi pasardhesit e Skenderbegut dhe kush turperohet nga kjo gje, nuk mund t'i thote vetes Shqiptar!
    Jarigas

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Thotë i dërguari i Zotit a.s:"Kushdo që sillet padrejtësisht me një (ithtar të librit) që i është premtuar siguri, e nënçmon, e obligon me gjëra që nuk i përballon dot, ose i merr diçka pa pëlqimin e tij, unë do jem kundërshtari i tij Ditën e Kijametit."

Pra, një musliman do të jetë kundërshtar i Profetit a.s, për shkak se i ka hyrë në hak një të krishteri.

Thotë Profeti a.s në një hadith tjetër:"Kush lëndon një dhimij (banorë nga ithtarët e librit që jetojnë në një shtet musliman) më ka lënduar mua dhe kush më ka lënduar mua ka lënduar vetë Zotin."

Të gjithë këto tekste, ekzistojnë në Sheriatin islam. Ato orientojnë dhe udhëzojnë muslimanët mbi mënyrën si të sillen me ithtarët e librit.

Kush lëndon një banor të krishter që është nënshtetas i shtetit musliman, sikur e ka lënduar vetë Profetin a.s. Lëndimi këtu mund të jetë me fjalë fyese, sharje, diskriminim, tallje etj... Kushdo që e lëndon një person të tillë, t'a dijë se ka lënduar Profetin a.s dhe kush lëndon Profetin a.s sikur ka lënduar Zotin.

I ftuari i emisionit të sotëm, do të jetë sërish ati Abraham Seruxh, të cilit i urojmë mirëseardhjen në mesin tonë.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Ky asht nje porosi per ZVICERANT dhee kalofshit mire

Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Rreziku nuk vjen prej turkut e jevgut qe duket nje ore larg se eshte i tille, por nga ai qe per se jashtmi duket shqiptar, por qe perbrenda eshte turk, pasi mendon si turk, ushqehet si turk,sillet si turk, nderon sulltanet turq dhe i ka syte akoma per nga Turqia!! Ty, si edhe shume "turqve" te tjere ketu, iu djeg shume respekti qe Myftaraj tregon per Popullin Serb(e jo per kermat e tij) , por nuk thoni as edhe nje fjale te vetme per tezat e Ahmet DAvutoglut!!!
    Duhet et kuptojme se iu pelqen e qrdhmja "neo-otomane"??!!
    o te lexosh traktatin e ndonje nobelisti per kimike apo mjekesi, une mendoj se s'ke per te kuptuar gje, por kjo s'do t ethote se ai nuk din ç'ka flet......do te thote se ti nuk je ne gjendje te kuptosh!!
    Serbia e Shenjte vihet krahas Shqiperise se Shenjte!! Ku e sheh poshterimin ti ketu??!
    Lejome te mos pajtohem me ty ne kete rast!!
    Artikulli eshte shume me i thelle nga ç'do te dukej nga nje lexim i siperfaqshem. Shija e mire mund t ejete edhe ajo e helmit qe te çon ne vdekje dhe anasjelltas, shume pak ilaçe kane shije te mire!
    Deri dje, sipas fraksionit me radikal dhe nacionalist kosovar, armiqesia me serbet ishte kusht i domosdoshem per mbijetesen nga "asimilimi" serb, teze kjo qe sot, qendron ne kembe me pak se kurre......ne ç'do aspekt te jetes se kosovareve dhe shqiptareve maqedonas nga ana tjeter, gjallojne akoma atavizmat e perandorise osmane,si per nga menyra e jeteses praktike, po ashtu edhe per nga menyra e logjikimit!
    Provokimi ne kete rast, eshte legjitim, madje i domosdoshem!
    Eshte emblematik rasti i vellezerve Duka: kosovaret dhe maqedonasit, nuk nxorren as edhe nje ofshame per te treguar se tashme i perkasin botes se re.......vazhduan ne traditen e turpshme te heshtjes fajtore, ne linje me trendin "neootoman" qe hipotezon Ahmet Davutoglu!!
    Serbi na vrau e na preu, po, eshte kafshate qe s'kaperdihet!
    A kemi ne guxim dhe zemer te pranojme se ç'i kemi bere serbeve kur nen Perandorine Osmane patem mundesine te bejme te njejten gje?? Patjeter qe s'kemi guxim, perndryshe do te shikojme edhe serbet si njerez te forte e te eger, po aq sa edhe shqiptarete e ndoshta te provojme edhe respekt per nje popull kaq luftarak e te paepur!
    Pastaj, po te verejme trendin politik qe po sipermerr kleri dhe "ymeti" mysliman ne Kosove dhe Maqedoni, tezat e Myftarajt, duket shume bindese dhe madje largpamese!
    Une pajtohem me te: Ne jemi pasardhesit e Skenderbegut dhe kush turperohet nga kjo gje, nuk mund t'i thote vetes Shqiptar!
    Filloi ky tjetri ujkun ta bej qengj .
    Eeee sveti jargasovic pasni fillu vetem te beheni gati me planin per therrjen e Shqiptarve Musliman ne te ardhmen me Serbin e Shenjt ama na ju PUCATMI temas si cdo her. Tregone fytyren e vertet serbofila se mir thoshin ne kohen e luftes Katolikt kan pi caj me Serbet kjo po vertetohet dita dites edhe ktu ne FSH .

Pergjigja e Shqiptarve per juve:
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Filloi ky tjetri ujkun ta bej qengj .
    Eeee sveti jargasovic pasni fillu vetem te beheni gati me planin per therrjen e Shqiptarve Musliman ne te ardhmen me Serbin e Shenjt ama na ju PUCATMI temas si cdo her. Tregone fytyren e vertet serbofila se mir thoshin ne kohen e luftes Katolikt kan pi caj me Serbet kjo po vertetohet dita dites edhe ktu ne FSH .

Pergjigja e Shqiptarve per juve: http://www.youtube.com/watch?v=IEmZu...eature=related
    Nese nje katolik shqiptar ka qene ne anen e serbise, kjo nuk eshte OK, por gjithashtu s'mund te fajesojme krejt katoliket. Serbia ka vrare gjithashtu edhe katolike te Kosoves, na ka shtyp krejve pa marre parasysh se cfare besimi kemi patur por ne ate kohe ska patur vahabiste si ti qe e luftojne shtetin e vet dhe kemi qene me te bashkuar. Ka pas shqiptare myslimane qe kane qene bashkepuntore te Serbise ne ate kohe por s'mund t'i perfshijme krejt myslimanet. Serbofil me te madh se ti a ka kur e shan heroin tend kombetar, kur ngrit xhami me emra te atyre qe t'i kane vrare e masakruar te paret tuaj. Po skeni faj ju, se njerez me IQ te bubrrecit s'mnund te mendojne me larg. O te zotet e mendjes, thirrni ndergjegjes suaj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Nese nje katolik shqiptar ka qene ne anen e serbise, kjo nuk eshte OK, por gjithashtu s'mund te fajesojme krejt katoliket. Serbia ka vrare gjithashtu edhe katolike te Kosoves, na ka shtyp krejve pa marre parasysh se cfare besimi kemi patur por ne ate kohe ska patur vahabiste si ti qe e luftojne shtetin e vet dhe kemi qene me te bashkuar. Ka pas shqiptare myslimane qe kane qene bashkepuntore te Serbise ne ate kohe por s'mund t'i perfshijme krejt myslimanet. Serbofil me te madh se ti a ka kur e shan heroin tend kombetar, kur ngrit xhami me emra te atyre qe t'i kane vrare e masakruar te paret tuaj. Po skeni faj ju, se njerez me IQ te bubrrecit s'mnund te mendojne me larg. O te zotet e mendjes, thirrni ndergjegjes suaj.
    ne kosov shumica kan ik nga lufta dhe nje pjes e madhe ka qen ne anen e tyre, ka edhe katunde te tera, komplet katundet.

nese nujk e din hulumto dhe e gjen.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    ne kosov shumica kan ik nga lufta dhe nje pjes e madhe ka qen ne anen e tyre, ka edhe katunde te tera, komplet katundet.

nese nujk e din hulumto dhe e gjen.
    Me trego fakte nese ke. Pershendetje

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    ...

Pergjigja e Shqiptarve per juve: http://www.youtube.com/watch?v=IEmZu...eature=related

Sipas mesazhit qe del nga kjo video jomuslimanet nuk qenkan shqiptare.

Feja islame duhet te perdoret si mallkim: Te rafte Islami! Nenkupton: T'u thafte truri!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-04-2011
    Postime
    198
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Me trego fakte nese ke. Pershendetje
    Del e lype nese te intereson,

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin

Sipas mesazhit qe del nga kjo video jomuslimanet nuk qenkan shqiptare.

Feja islame duhet te perdoret si mallkim: Te rafte Islami! Nenkupton: T'u thafte truri!!
    Nese don me qen shqiptar i forte e i vertete duhet me qen mysliman

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •