Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 134
    Follow the Light Maska e presHeva-Lee
    Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Jo te thuash se eshte fakt, por te tregosh, ku apo cili eshte fakti.

Ku tregon kete?

E njejta pyetje vlen dhe ketu. Pra ku tregon se do bente aleance te tille?

Ne rezultat ke te drejte, edhe pse ne detaje ka edhe shembuj te kundert. Kete nuk e mohon askush ne kete teme.

Ku mesove se camet e krishtere masakruan camet muslimane?

Une rreshtohem vetem atehere kunder dikujt, kur kete gje e kerkon urdheri i forcave te armatosura te Shqiperise gjegjesisht Kosoves ne formen e parapare ne Kushtetute dhe ligjet perkatese. Intelektualisht kunder islamit ne familjen time jam rreshtuar qe mbi 10 vjet.
    Besoj qe e ke lexuar kete tem por edhe njeher po e sjell, nese edhe ketu nuk bindesh ateher ke nevoj per medikamente , ketu i ke pergjigjet per aleancat dhe muziken serbe.
    http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=135849
    Krenohem qi jom Shqyptar e Musliman

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    24-06-2011
    Postime
    267
    Citim Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Besoj qe e ke lexuar kete tem por edhe njeher po e sjell, nese edhe ketu nuk bindesh ateher ke nevoj per medikamente , ketu i ke pergjigjet per aleancat dhe muziken serbe.
    Na i sjell deshmit ?
    Na i sjell provat o Preshevali

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ja cfare the per te:

Duan ta bejn Bishen te duket Engjull kjo puna e K.M me legjionaret e tij qe gjinden ne FSH.
    Qe esht Bish kjo esht fakt, nje bish qe tregon me krenari qe degjon kenget e nacionalisteve serb kunder Shqiptarve, nje kafsh qe me deshir do te bente aleanc me serbet kunder shqiptarve musliman per te vetmen arsye fetare . Fakt esht qe Shqiptaret Musliman ne mazhoranc gjithmon kan qen tolerant me vellezrit e tyre Krishter ndersa keta te fundit ia kan futur gjithmon mbrapa shpine si ne rastin e Cameve duke masakru vellezrit e tyre pse ashtu tha Greku.Ti e mbron sepse edhe ti je ashtu neser te ardht mundsia dote rreshtohesh kunder familjes tende .
    Shkruajne keto ne ate postim qe eshte nje shkrim nga K. Myftaraj?
    Ku saktesisht?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga figaro Lexo Postimin
    Na i sjell deshmit ?
    Na i sjell provat o Preshevali
    E pra, s'din shkrim-lexim dhe inatoset kot.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    E keni pare ate lajmerimin ne TV kur thote "Programi qe vijon nuk eshte i pershtatshem per moshen nen 16 vjecare"?

Keshtu eshte puna e K. Myftaraj dhe ju. Ju nuk keni nivel te mjaftueshem per te "komunikuar" me K. Myftaraj. Per t'i kanalizuar ne menyre te drejte mendimet, idete, sygjerimet e K. Myftaraj. I merni dallash. Sikur nje femij qe e mer nje film horor dallash duke menduar se vampiret ekzistojne dhe kane ardhur nen krevat, edhe ju i dallashoni mendimet e K. Myftarajt.

Por une Chino, Mme gjithe kete budallesi apo mencuri qe kam, si te doni, ju them si vellezerve, se ju mund te mesoni shume nga K. Myftaraj. Ju duket e zorshme kjo gje, per arsye te caktuara, por per mendim timin, do mesonit me shume nga K. Myftaraj sesa nga leximi i Kuranit dhe haditeve mijera here.

Tentoni te veni veten ne nivel te komunikimit me te.

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Ja cfare the per te:

Shkruajne keto ne ate postim qe eshte nje shkrim nga K. Myftaraj?
    Ku saktesisht?
    Tash u binda qe ke nevoj per edhe per syza, medikamentat je duke i pir me rregull !

Unë personalisht dëgjoj më me kënaqësi këngët e reperëve serbë për betejat e serbëve kundër terroristëve islamikë në Bosnjë-Herzegovinë, se kinse kënga atdhetare “Kënga Jonë” e grupit “Jericho” nga Prishtina, e mbushur me turqizma.

do të jetë një pajtim mes Serbisë së Shenjtë !!!

Nacionalizmi shqiptar[e ka fjalen krishter] ka legjitimitetin për ta bërë këtë luftë se bartës të tij kryesorë janë njerëz si unë, pasardhës të atyre shqiptarëve të krishterë që u kthyen me dhunë në Islam gjatë pushtimit otoman.

atëherë do të arrihet deri tek aleanca e nacionalizmit serb dhe nacionalizmit shqiptar, përballë rrezikut të përbashkët neo-otoman[ta kuptojm ni sen me neo-otoman mendon shqiptaret musliman dhe me nacionalist shqiptar te krishteret]

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    ca doni ne zvicer ne nje vend europian pse shkoni me jetu ne vendet arabe se marr vesht apo ju pelqen jeta e shturrur e europes perendimore
    po edhe ne jemi evropian apo muk e ke ditur mendoj se njeriu mund me qen musliman dhe ne te njejten koh evropian. dhe per dionin tende ne nuk shkuam ne zvicerr por zvicrranet erdhen e na morren se ju duheshim si puntor me pas na pyeten se a kemi kusherinj ato ju thon kuze po ju tham bjerni secili ka 5apo6 kendej dhe keshtu u be tradit secili morri me vete nga 5 apo 6 daj kusheri tezak vlla djal e ku edi un qka duke u ber hic me pak se 160mij shqiptar ne CH shifer kjo pa ata qe kan marr shtetesin qe nuk jan pak dhe pa ata qe jetojn ilegalisht gjitheashtu nuk jan pak qe do thot mbi 10perqind e banorve te zvicrres jan shqiptar. pra tash kemi te drejt ta bejm njefar kantoni shqiptar e pas nja 10 vite te kerkojm edhe pavaresi nga zvicrra pse jo hahaha

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga vetima Lexo Postimin
    leti ndreqin pun e veta me mire ishte me kon , jan ty e humb veten duke na shiqu neve duke perparu,

gati ken me ja arit qellimin me shqiptart , po ELHAMDULILAH rrinija e kuptoj se si po dojn me na trathtu, dhe gjdo dit vin te rri , perplot me studime , dhe me islam te paster.
    Shoku ti mendon se krishterimi eshte fe perendimore. Nese nje misionar nga Anglia vjen ai po e perhap kulturen angleze dhe fene e anglezeve. Krishterimi eshte besim universal, nuk eshte 'fe me shume e anglezit sesa e shqiptarit', por eshte besim i gjithe njerezve. Shqiptaret kane ungjillizu shume perpara popujt evropiane por nuk jane munduar t'i islamizojne kur jane bere myslimane. Nuk i dini shume gjera, kjo po shihet ne postimet e juaja, ai ximi abedin Angline e beri 'shtet katolik', keni keqkuptime, jeni te pa informuar. Besimi krishter eshte feja me e paster,?! Nje ateist mund te thote se besimi ateist eshte besimi me i paster?! Nuk ka besim apo fe te paster e te felliqur, por te vertete e te pavertete. Kush eshte Zoti i gjithesise, Perendia qe na flet nepermjet Bibles apo allahu qe na thote me u martu me vajze te axhes, halles e dajes apo tezes. Kjo eshte ceshtja?

Anëtarësuar
    24-11-2008
    Vendndodhja
    toka e shqiponjave
    Postime
    1,019
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shoku ti mendon se krishterimi eshte fe perendimore. Nese nje misionar nga Anglia vjen ai po e perhap kulturen angleze dhe fene e anglezeve. Krishterimi eshte besim universal, nuk eshte 'fe me shume e anglezit sesa e shqiptarit', por eshte besim i gjithe njerezve. Shqiptaret kane ungjillizu shume perpara popujt evropiane por nuk jane munduar t'i islamizojne kur jane bere myslimane. Nuk i dini shume gjera, kjo po shihet ne postimet e juaja, ai ximi abedin Angline e beri 'shtet katolik', keni keqkuptime, jeni te pa informuar. Besimi krishter eshte feja me e paster,?! Nje ateist mund te thote se besimi ateist eshte besimi me i paster?! Nuk ka besim apo fe te paster e te felliqur, por te vertete e te pavertete. Kush eshte Zoti i gjithesise, Perendia qe na flet nepermjet Bibles apo allahu qe na thote me u martu me vajze te axhes, halles e dajes apo tezes. Kjo eshte ceshtja?
    Po qe i beni lavazh truni atyre qe se din mir biblen, a mos esht zoti i vertet qe thot masakroni fra pleq e femi plus edhe gomer e dele ! joshua 6:21

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Tash u binda qe ke nevoj per edhe per syza, medikamentat je duke i pir me rregull !

Unë personalisht dëgjoj më me kënaqësi këngët e reperëve serbë për betejat e serbëve kundër terroristëve islamikë në Bosnjë-Herzegovinë, se kinse kënga atdhetare “Kënga Jonë” e grupit “Jericho” nga Prishtina, e mbushur me turqizma.

do të jetë një pajtim mes Serbisë së Shenjtë !!!

Nacionalizmi shqiptar[e ka fjalen krishter] ka legjitimitetin për ta bërë këtë luftë se bartës të tij kryesorë janë njerëz si unë, pasardhës të atyre shqiptarëve të krishterë që u kthyen me dhunë në Islam gjatë pushtimit otoman.

atëherë do të arrihet deri tek aleanca e nacionalizmit serb dhe nacionalizmit shqiptar, përballë rrezikut të përbashkët neo-otoman[ta kuptojm ni sen me neo-otoman mendon shqiptaret musliman dhe me nacionalist shqiptar te krishteret]
    E pra, e sheh qe ke qene gabim. Nese me qellim, ke shpife. Nese pa qellim, nuk di te lexosh. Zgjedh!

Postuar më parë nga presHeva-Lee Lexo Postimin
    Qe esht Bish kjo esht fakt, nje bish qe tregon me krenari qe degjon kenget e nacionalisteve serb kunder Shqiptarve, nje kafsh qe me deshir do te bente aleanc me serbet kunder shqiptarve musliman per te vetmen arsye fetare . Fakt esht qe Shqiptaret Musliman ne mazhoranc gjithmon kan qen tolerant me vellezrit e tyre Krishter ndersa keta te fundit ia kan futur gjithmon mbrapa shpine si ne rastin e Cameve duke masakru vellezrit e tyre pse ashtu tha Greku.Ti e mbron sepse edhe ti je ashtu neser te ardht mundsia dote rreshtohesh kunder familjes tende .
    U drejtohet terroristeve islamike, turqizmave. Jo shqiptareve.
    Ne ato pjeset qe nxore jashte postimit shihet kjo gje edhe me mire.
    E ke trurin e vockel per te shpifur, kur une jam prezent.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 15-07-2011 më 02:41

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •