E beri nje gafe qika su be nami. As nuk prisja te bente te mencuren ajo aty. Patrioten jo se jo.
E beri nje gafe qika su be nami. As nuk prisja te bente te mencuren ajo aty. Patrioten jo se jo.
AUTOCHTHONOUS
hmm,thuaj shyqyr qe nuk jam une ne ndonje komision profesionalist per kengetaret,se kete bleonen,e shoqet e saja,huh,as qe do flisja me keto,po do ja beja si te ethet e se premtes,vetem me gisht -jashttt!
ps.kjo eshte rasti me ilustrues ku kuptohet se bukurija e njeriut buron nga mbrenda jo nga pamja vizive, kjo ne dukje eshte si yll,por se ta shpif ...ta shpif ,mua me shkakton neveri sa here e shof....palee edhe pertojka nje falemderit te thoshte ,obobo mjer gjuha shqipe qe e mohoj tere kjo femer.apappap ....toke hapu!
ps nr2.dicka duhet pranuar kesaj femre,eshte e vetdieshme qe duket bukur,dhe ec me moton "qellimi arsyeton mjetin" kete e perdor si arme ne jeten e vet,di mire ta perdor, populli e gelltit dhe i beft mire!..derisa te ndahen vlerat prej antivlerave..
Ndryshuar për herë të fundit nga teta : 12-07-2011 më 02:34
ka edhe asi njerz qe e masin kangen me cullakhone, edhe , kengetaret per me u popullarizu, duhet mu cullakav,
e kush cullakavet ?
pos lavireve
Eliza Dushku, eshte e rritur ne Amerike, ka bere tatoo Shqiponjen E FLAMURIT TONE dhe thote me krenari UNE JAM SHQIPTARE, kurse kjo injorante e madhe qe eshte, qe s'esht asgje para Eliza Dushkes, mohon atdheun e vet, ncncnc !!!
Ps. Na ndihmoni qe ne facebook te behemi 10.000 fansa kundra kesaj kengetare te poshter !!
http://www.facebook.com/#!/pages/100...33351786685095
The_Capital
Ndryshuar për herë të fundit nga The_Capital : 12-07-2011 më 05:22
Burri 1 X flet !
po qka me ba e kupton po me vone bleona do e kuptoje kete ......
Se meriton kohen time,madje as kete postim qe po shkruaj ! :/
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Hahahaha aMLe,ajo eshte njeri arti,e si e tille eshte shume e mire.Kompliment. (per ne meshkujt)
Da steh' ich nun, ich armer Tor,
Und bin so klug als wie zuvor!
Me pelqeu njeri ne youtube kishte lene kete koment:
Pra, mallkue njai bir Shqyptari,
qi këtë gjuhë të Perëndis',
trashigim, që na la i Pari,
trashigim s'ia len ai fmis;
edhe atij iu thaftë, po, goja,
që përbuzë këtë gjuhë hyjnore;
qi n'gjuhë t'huej, kur s'asht nevoja,
flet e t'veten e lèn mbas dore.
e mbaj mend ne qytet studenti si qyrravece