Mungojn edhe 3 ja tani do vijn edhe ata ma do mendja
Mungojn edhe 3 ja tani do vijn edhe ata ma do mendja
Revolution 1848
Tekstin tend te plote e kuptova.
Edhe te thashe : "Shume mire... mendimi yt."
Tani une te bera nje pyetje per pjese ku kisha paqartesi. Dhe pyetja ishte :
" KUR MENDON TI QE DO TE SHPERBEHET EUROPA ? "
Se "shpejt" eshte term evaziv. Ndonje ide per numer vitesh a ke? 10 vjet? 20 vjet?
Pas sa vitesh?
I vetmi hero i kombit Adem Jashari
Kam frikse se do zgjase me shume.
Europa do vazhdoje te zgjerohet deri ne 2020. Pas atij viti mbyllet per aplikime. Ky eshte plani i Europes te pakten. Deri ne 2020 do te kete akoma mundesi anetaresimi.
Po sikur edhe pas 5 vjetesh te shperbehet... perse valle duhet ti humbim ne perfitimet qe mund te merrnim per ato 5 vjet? Pyetje e thjeshte.
Greqia sapo mori miliarda euro per te kaluar krizen. Perse mos shfrytezojme edhe ne oportunitete te tilla?
Edhe ajo ben vaki(ta zgjate edhe 100 vjet)Ama, se "e paskan bere plan" haroje,sa planin e kam par...asnje e askujt nuk eshte realizuar.
Cfar perfitime morren ata qe u antarsuan se??? Spari jepi pergjigje vetes per kete, atehere bisedojme se cfare perfitime do kemi ne
Une kam Toke,are e fusha,kam traktor,kombaj,kamion,kere,Para sa te duash dhe te therras te hyne ne bashki me mua(por ti nuk ke asgje) Cka thua perse e bej kete? Plus ksaj te them me shpejt se perfundon afati...hahaha
E LUJANI SHQIPTARE...RRofshi c'tju them tjeter se edhe une jam si Ju
Shqiperine islamizmi e ka len mbas dhe kjo eshte arsyeja e vetme qe ne te gjith ne evrope na shikojne me nje sy tjeter e jo si evropjan@@@:![]()
Krijoni Kontakt