Close

Rezultati i Sondazhit: Profili Islamik i Shqiperise, do ta pengoje apo ndihmoje integrimin e saj ne BE?

Votues
100. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Do ta ndihmoje integrimin e vendit ne BE!

38 38.00%
  • Do ta pengoje integrimin e vendit ne BE!

62 62.00%
Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 229
    18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga sdi-gja Lexo Postimin
    Vec kujdes se po i zhyte pantollt me sh*rre Allahu te torturon ne vorr!
    "Purify yourselves from urine, as most punishment in the grave is due to it."

Edhe duhet me ba sh*rre vetem ndejun si grate, se ashtu e ka ba muameti

Sperma qenka e paster. 6 vjecarja rrefen: "I used to scratch the sperm off the Messenger of Allah's clothes if it was dry, and wash it off if it was still wet."

http://theastronomers.org/
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Citim Postuar mė parė nga Fieri89 Lexo Postimin
    Nė fakt jam ateist sepse kam frikė..
    Hehehe.. e dija qe ateistet jane frigacake.

Ata frigohen prej te vertetes.

I mbyllni syte dhe enderoni sikur doni te krijoni njerine.

Mendoni se do t'ja arini qellimit qe me shkencen tuaj te krijoni te pakten nje qime floku.

Heheheehe...kot e keni, kurren e kurres nuk do t'ja arini !

..............

Ky postim nuk e kundershton shkencen !
    Ndrysho Firmėn

Kurre me,ne kete FORUM Maska e woodstock
    Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    E pengon!

Nė BE Shqipėria mendohet si njė vend mysliman i Lindjes sė Mesme, gjė qė s'ėshtė fare e vėrtetė duke ditur qė pjesa dėrrmuese e myslimanėve nė Shqipėri ėshtė mysliman sa pėr tė thėnė dhe se nuk respektojnė asnjė nga pikat e Islamit (si psh shkuarja nė xhami - shumica s'ka qenė as edhe njėherė tė vetme nė xhami, ndalimi i alkoolit - gati tė gjithė konsumojnė birrė, raki, verė; kodi i veshjes, shumica nuk di tė bėjė asnjė lutje nė arabisht, shumica e brezit tė ri kanė emra europiano-kristian edhe pse kanė mbiemra musliman etj... Ky epiteti "vend musliman" na ndjek gabimisht qė nga koha e Zogut me atė 70% e famshėm, nė realitet as 5% e popullsisė nuk e praktikon Islamin. Megjithatė skemi ēa tė bėjmė, e kemi tė ngjitur mrapa si pullė poste, apo nuk kanė shkuar kėta leshkot dhe janė bėrė anėtarė tė Konferėncės Islamike (asgjė s'kemi pėrfituar prej tyre, vetėm prishje imazhi, as pavarėsinė e Kosovės nuk denjojnė ta njohin zgjepsit). Si dhe kėta fytyrė palarėt qė arrestohen pėr terrorizėm (pavarėsisht se nė ēdo rast janė nga Maqedonia e Kosova, prap imazhi i Shqipėrisė e ha.

Por mund tė rezultojė edhe diēka qė mund tė ndihmojė integrimin. Pėr shkak se Europa do t'i tregojė njė shembull botės qė vendet me shumicė myslimane nuk kanė problem pėr Europėn. Do tė thonė ja shikoni Shqipėrinė, vend mysliman por nė BE lol. Por gjithsesi mė shumė mendoj se e pengon.
    Cdo gje e tha por ajo qe po pengon nuk e tha!!!
    A nuk i permbahen europjanet asaj se "cdo kush mund ta mban fen e tij" Apo vetem shtiren se jane demokrat? Cila pra eshte e vertete?

Ta them qendrimin tim.Per te qene i kjarte, Une jam kunder te hyme ne europ,se europes nuk i shkon gjate dhe se shpejti kjo bashkesi do te shperndahet...dhe ato shtete qe kane hyre dhe jane shtete te vogla do ta paguajne ne korizin e tyre keto mekate te europes....kaq
    I vetmi hero i kombit Adem Jashari

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Citim Postuar mė parė nga woodstock Lexo Postimin
    Ta them qendrimin tim.Per te qene i kjarte, Une jam kunder te hyme ne europ,se europes nuk i shkon gjate dhe se shpejti kjo bashkesi do te shperndahet...

TI je kunder te hyrjes ne Europe... (nderkohe qe pozita gjeografike te thote qe je nje ishul i izoluar... por ne Europe gjithsesi)

Shume mire...mendimi yt. Kur pretendon te ndodhe kjo "shperndarja se shpejti" ?
    Ke ndonje ide? Sa shpejt? Pas 10 vjetesh? 20? 50? 100?

18 scudetti Maska e Gjinokastra
    Anėtarėsuar
    29-08-2009
    Postime
    1,159
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Hehehe.. e dija qe ateistet jane frigacake.

Ata frigohen prej te vertetes.

I mbyllni syte dhe enderoni sikur doni te krijoni njerine.

Mendoni se do t'ja arini qellimit qe me shkencen tuaj te krijoni te pakten nje qime floku.

Heheheehe...kot e keni, kurren e kurres nuk do t'ja arini !

..............

Ky postim nuk e kundershton shkencen !

Lexoje tėrėsisht postimin. Kemi krijuar edhe qenie njerėzore, mos u mėrzit, vetėm mos kalo gjithė ditėn nė forume fetare, se tu dhjenė trutė(pa ofendim, madje me dėshirė qė ti bashkohesh shkencės, besoj se je maxhoren, prandaj duhet ta bėsh edhe kėtė hap).
    [QUOTE =puroshkodran;2654864]Roma del kampion[ /QUOTE]

Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga Force-Intruder Lexo Postimin
    TI je kunder te hyrjes ne Europe... (nderkohe qe pozita gjeografike te thote qe je nje ishul i izoluar... por ne Europe gjithsesi)

Shume mire...mendimi yt. Kur pretendon te ndodhe kjo "shperndarja se shpejti" ?
    Ke ndonje ide? Sa shpejt? Pas 10 vjetesh? 20? 50? 100?
    Mundesh me marre pergjigjen.Por ne keto raste duhesh,kur me cek,ta biesh textin e plot timin

Anėtarėsuar
    13-04-2004
    Postime
    560
    Sja rasi une pozitave gjegrafike

Citim Postuar mė parė nga woodstock Lexo Postimin
    Sja rasi une pozitave gjegrafike
    Mos u merr me keto se jan
    Force intruder 1
    Jarigasintruder 2
    Sdi gjaintruder 3
    Fishtanintruder 4
    Rudigerintruder 5

jan binjak sa te shkrujn njeri del nga linja dhe futet tjetri , e kupton ? Nuk i len te 5 per njeher ne linje

Nuk pranojn nga e njejta familje ketu
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anėtarėsuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Shi dreqin, po si me zbulove o matuf?

Heavily Equipped Maska e Force-Intruder
    Anėtarėsuar
    04-11-2002
    Postime
    4,910
    Edhe une Fishtani jam

Faqja 20 prej 23 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •