nqs eshte thomson ose speed touch ....me jep emrin e sakte se ti gjej une
perndryshe BLACK TRACK 4.... suksese
hotmail
yahoo
te tjere
nqs eshte thomson ose speed touch ....me jep emrin e sakte se ti gjej une
perndryshe BLACK TRACK 4.... suksese
Po te thoje qe do te mesosh per arsye etike dhe mbrojtese do te te tregoja me detaje por ti e do per te vjedh rrjetin e komshiut, keshtu qe jo![]()
une e bej me komshijen, ajo ma kerkoi kodin per femijet qe vene ne shkolle , donte te me jepte gjysmen e parave te internetit, po une nuk pranova..... ram dakort qe te me hekurosi hihihihhi....![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Une ja mar borxh komshies!
Ne fakt kam dy, nje e ka te hapur, tjetres ja hapa vete!![]()
kompjuterin e lidhi direkt me kabllo nga modemi..modemi ka vetem nje dalje per kabllon qe shkon tek kompjuteri..tani me duhet te lidhi dy kompjutera njekohesisht por modemi ka vetem nje dalje..komunikova me kompanine qe me jep internetin per ta nderruar modemin dhe me kerkuan te paguaja perseri nese une do te perdorja internetin ne dy kompjutera..pra ata ma nderronin modemin vetem nese une do paguaja edhe per modemin edhe nje tarife mujore..a ka ndonje spliter qe te me ndihmoje qe kablloja qe del nga modemi te ndahet ne dysh..ka ndonjeri ide se cfare po kerkoj..
flm
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
ke ndermend te shpenzos te blesh ndonje modem tjeter dhe nqf se po sa, se kam une nje modem wirless e ta shes ty dhe lidh sa kopjutera te duash me te? sma merr mendja mua qe te behet ajo qe thua ti me kabl, vetem wirless po
a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.
Pse nuk e perdor sistemin Wi-fi ?
Unė e kam tė qartė se ēfarė do tė bėsh ti dhe atė splitter-in qė kėrkon e imagjinoj...po nuk e di a egziston pėr kėto kabujt e modemit apo jo ! Megjithatė,mė e mira do ishte tė bleje njė modem me 4 porta dhe do mblidhje mėndjen,me atė rast e merrje dhe me Wireless dhe mbledh mėndjen.Kjo ėshtė mundėsia mė e mirė pėr mendimin tim,edhe pėr mė vonė.
Ti sido qoftė shko njėherė nėpėr kėto dyqanet Elektronike nė Tiranė,jo ēa janė kėto Atom Computers,Shpresa-AL ,Gjergji Comuters etj etj dhe shpjegoju problemin,nė rast se e kanė atė pajisjen qė kėrkon.
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
Ato me shume porta quhen router e jo modem, se modemi ka vetem nje.
Shiko ne dyqanet elektronike nese gjen "switch" se me ane te saj lidhen shume pc pernjehere.
http://www.wifinotes.com/images/networkin-switch.jpg
Harrova te te pyes ke quan spliter ti? Nuk e di ne eshte e njejte me kete switch qe te thashe une...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga kleadoni : 08-07-2011 mė 15:27
La vita non si spiega, si VIVE!
Krijoni Kontakt