Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 165 prej 181 FillimFillim ... 65115155163164165166167175 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,641 deri 1,650 prej 1802
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Ti i ke dy mundesi e para shiko kete linkun ketu ne Forum: http://www.forumishqiptar.com/showthread.php?t=130386

se si ai ne viedo me mejte primitive e zgjeron hapsiren e valeve WLAN.

E dyta mundesh te blejsh nje access Point dhe e lidh nepermjet te WLAN Routerit si perforcues ne mes te WLAN Routerit dhe pajisjeve qe deshiron ti lidhesh larte.

Po ata qe e paskan lidhe WLAN in tende paskan cene me te vertet Experta ata eshte dashure te dine nje gje te tille.

Por ti provoj keto mundesi se besoj se do ta zgjedhesh problemin
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Red face Ndihme me thote limited service or not conectivity???

SHpesh here kur hap pc me thote limited service or not conectivity.une e kam lidhur me nje router netgear internetin....si te veproj...cfare duhet te bej?????

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    10-10-2010
    Postime
    11
    as kjo nuk dha zgjidhje.per problem antene nuk ka sepse kur jam afer routerit ka sinjal shum te mire,por une pc tjeter e kam larg dhe ka sinjal te dobet,kte dua une te perfitoj me shum vale

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Te duhet te marresh ne tel serverin qe te lidh me internetin qe ato te ndryshojne numrin IP,te caktojne nje numer IP tjeter te serverit ne network connection settings.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Konfigurim i BaudTec TWR263R4-A2

Pershendetje !
    Kam nje problem me modemin BaudTec TWR263R4-A2.
    Perpara ca kohesh bleva nje DreamBox,dhe kisha ne perdorim nga ato modemat e ZTE qe shperndante Albtelekom me kater porta.Mirpo, DreamBox punonte vetem me modem me konfigurim automatik.Pasi ai modem mu dogj,une mora hua nje modem po ZTE,mirpo nga ata te bardhit me kater porta.Modeli i modemit aktual: ZTE ZXV10 W300 Series..
    Erdhi koha qe une ta kthej kete modem,dhe porosita nje modem ne Greqi.Me sollen nje modem BaudTec TWR263R4-A2.Une nuk po arrij qe ta konfiguroj ne menyre qe te punoj me ISP e Albtelekom.Nuk hyn as ne Setup te 192.168.1.1,pasi del Limited Connection.Shtypa edhe Reset mirpo prap nuk ben lidhjen.Modemi siper lexon OTE(kompani telefonike qe mundeson edhe @ ne Greqi).Cfare ti bej,si te procedoj ?
    Ja disa fotografi,edhe dy manuale ne gjuhen Angleze qe kishte CD.

Kodi:
    http://www.mediafire.com/?6r879ic9xgiplfc
    Kodi:
    http://www.mediafire.com/?g4jykkxi5740rtn
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura    
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Fotografi tjeter.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Se pari modeli i modemit duhet jete model qe serveri i albtelekomit e njeh,e suporton.
    Te modemi qe ke duhet pare te server settings qe ato te jene identike me serverin e albtelekomit.perndryshe nuk do kesh lidhje.
    Mac adresa,Id-ja e modemit nuk figuron,nuk ekziston ne databazen e klienteve te
    serverit te albtelekomit.Per pasoje cdo orvatje per lidhje deshton.
    Qe te realizosh lidhjen te duhet te provosh te perdoresh,disk nga albtelekomi qe instalon ne kompjuter komplet program,drajver dhe konfiguron network settings ne windows.Pas instalimit me disk mund te behet lidhje interneti automatike,dmth
    kompjuteri merr nga serveri nje IP automatikisht,sa here qe kerkon te futesh ne internet.
    Nqs albtelekomi nuk punon me disk,atehere te krijosh lidhjen ajo duhet bere fillimisht manuale.
    Ne kete rast duhet kontaktuar ne telefon serveri,i jepen te dhena si sistemi i operimit qe perdor,lokacioni,adresa e sakte se ku je,i jepet serverit modeli i modemit,mac adresa,ID-ja.Keto te dhena futen ne server dhe ato te thone ku te klikosh ne network settings,futesh IP e serverit.Aktivizimi i internetit mund te vonoje pasi ndonje teknik telefoni do ti duhet te beje lidhje telash ne kutine switch shperndares ne ndonje shtylle telefoni ne zonen ku je.Pastaj mund te lidhesh me internet. Eshte e mundur te behet konfigurimi me telefon,por ne disa kompani ISP refuzohet suporti nqs modemi eshte model qe ato nuk e njohin.Gjithmone duhet blere dhe perdorur modem qe njihet nga serveri ISP.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 12-12-2010 mė 13:10
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Se pari modeli i modemit duhet jete model qe serveri i albtelekomit e njeh,e suporton.
    Te modemi qe ke duhet pare te server settings qe ato te jene identike me serverin e albtelekomit.perndryshe nuk do kesh lidhje.
    Mac adresa,Id-ja e modemit nuk figuron,nuk ekziston ne databazen e klienteve te
    serverit te albtelekomit.Per pasoje cdo orvatje per lidhje deshton.
    Qe te realizosh lidhjen te duhet te provosh te perdoresh,disk nga albtelekomi qe instalon ne kompjuter komplet program,drajver dhe konfiguron network settings ne windows.Pas instalimit me disk mund te behet lidhje interneti automatike,dmth
    kompjuteri merr nga serveri nje IP automatikisht,sa here qe kerkon te futesh ne internet.
    Nqs albtelekomi nuk punon me disk,atehere te krijosh lidhjen ajo duhet bere fillimisht manuale.
    Ne kete rast duhet kontaktuar ne telefon serveri,i jepen te dhena si sistemi i operimit qe perdor,lokacioni,adresa e sakte se ku je,i jepet serverit modeli i modemit,mac adresa,ID-ja.Keto te dhena futen ne server dhe ato te thone ku te klikosh ne network settings,futesh IP e serverit.Aktivizimi i internetit mund te vonoje pasi ndonje teknik telefoni do ti duhet te beje lidhje telash ne kutine switch shperndares ne ndonje shtylle telefoni ne zonen ku je.Pastaj mund te lidhesh me internet. Eshte e mundur te behet konfigurimi me telefon,por ne disa kompani ISP refuzohet suporti nqs modemi eshte model qe ato nuk e njohin.Gjithmone duhet blere dhe perdorur modem qe njihet nga serveri ISP.

Shumė faleminderit Beno,mirpo ka diēka qė kam harruar ta theksoj,dhe kjo ndoshta do tė kishte shkurtuar gjithė atė postim.Kur unė e mora modemin,vura fishat nga modemi ZTE dhe BaudTec,e lidha me Laptopin,hyri nė internet AUTOMATIKISHT.Punonte.Ndėrsa tani,jo mė.Dmth,unė kam hyrė nė internet nga ky modem nė Shqipėri,dava 10 minutash.U ndizėn tė gjitha llampat,sė bashku me atė tė Wireless,mirpo DreamBox nuk kishte sinjal.DHe e hoqa,dhe vura ZTE pėrsėri sepse mendova se do duhej CD i BaudTec,qė gjendej nė Greqi,nuk ma kishin dėrguar.Tani qė ma dėrguan,kur provova tė bėja konfigurimin me anė tė CD,mė nxorri njė tabelė(skedar i bashkėngjitur).Mos vallė e ka fajin ajo OTE qė ėshtė shkruajtur aty ? Po s ma merr mėndja,sepse unė e provova dhe Albtelekom dhe prap nuk funksionoj.

Beno,thash me vete po e provoj dhe njėherė atė BaudTec...dhe si pėr dreq,hyri te konfigurimi i modemit,dmth te 192.168.1.1
    Hyra atje,bėra konfigurimin siē duhet,dmth siē bėhet me tė gjithė modemat qė instalohen me Albtelekom,mirpo nuk ndizet llampa e Internetit,pra llampa e tretė te figura e dytė,duke filluar nga e majta(ajo me shėnjėn e Internet Explorer).
    Ēar mund tė jetė tani ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •