Close

Rezultati i Sondazhit: hotmail apo yahoo !!

Votues
211. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • hotmail

103 48.82%
  • yahoo

50 23.70%
  • te tjere

58 27.49%
Faqja 176 prej 181 FillimFillim ... 76126166174175176177178 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,751 deri 1,760 prej 1802
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Ato me shume porta quhen router e jo modem, se modemi ka vetem nje.
    Shiko ne dyqanet elektronike nese gjen "switch" se me ane te saj lidhen shume pc pernjehere.

http://www.wifinotes.com/images/networkin-switch.jpg

Harrova te te pyes ke quan spliter ti? Nuk e di ne eshte e njejte me kete switch qe te thashe une...
    Ja ēfarė nėnkupton me splitter ai:
    http://www.quangcaosanpham.com/image...9989-11101.jpg

Hyn njė,e del dy.Switch qė ke postuar ti ėshtė pėr rrjet tė madh...ai 2 kompjutera ka,ēti bėj portavbe tė tjera,ti japi me qera ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin

Hyn njė,e del dy.Switch qė ke postuar ti ėshtė pėr rrjet tė madh...ai 2 kompjutera ka,ēti bėj portavbe tė tjera,ti japi me qera ?
    Ah ok! Lol, nuk i dihet asnjehere ne jete.... mund te duhen shume porta. Mbaj mend, vjet ne vere, ne shpi (ne shqiperi) kemi lidh 4 pc pernjehere... vetem se me ato linje interneti qe ka shqiperia me shume se dy jane kot, mezi ecen!

Ky spliter qe thua ti, e kam parasysh, eshte si tip "prize" .... ka edhe nga ato ne dyqanet elektronike se i kam pare (ne tirane).

La vita non si spiega, si VIVE!

Ah ok! Lol, nuk i dihet asnjehere ne jete.... mund te duhen shume porta. Mbaj mend, vjet ne vere, ne shpi (ne shqiperi) kemi lidh 4 pc pernjehere... vetem se me ato linje interneti qe ka shqiperia me shume se dy jane kot, mezi ecen!

Ky spliter qe thua ti, e kam parasysh, eshte si tip "prize" .... ka edhe nga ato ne dyqanet elektronike se i kam pare (ne tirane).
    Po e shikon qė mjafton ai router qė the ti,se ka 4 porta.Janė mėse tė mjaftueshme.Jo 22 porta qė ka switch ! Nejse...ti ēdo bleje ?
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Po e shikon qė mjafton ai router qė the ti,se ka 4 porta.Janė mėse tė mjaftueshme.Jo 22 porta qė ka switch ! Nejse...ti ēdo bleje ?
    Po e di qe mjafton router por ne mos gaboj kushton me shume se ai spiner-i. Une ne shpi i kam te dyja te them te drejten, por perdorim routerin.

Po e di qe mjafton router por ne mos gaboj kushton me shume se ai spiner-i. Une ne shpi i kam te dyja te them te drejten, por perdorim routerin.
    Ej,ti mė habit dita ditės mua !!! Nga ēfarė fushe nuk mer vesh ti ? Politike,po.Ēa janė kėto shkenca sociale,po.Ekonomi,po.Informatikė,po.Andej nga fiksultura,je e mirė ?

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    e kam une nje router qe nuk e perdor me .

ket muj do vij ne Tirane hajde merre nqs. pret dy jave.

mund te ma cosh ne privat nr. e cel

Ej,ti mė habit dita ditės mua !!! Nga ēfarė fushe nuk mer vesh ti ? Politike,po.Ēa janė kėto shkenca sociale,po.Ekonomi,po.Informatikė,po.Andej nga fiksultura,je e mirė ?
    haha, ka plot fusha qe s'marr vesh shume nga sporti psh di shume pak prandaj nuk komentoj asnjehere ne ato temat e sportit.

haha, ka plot fusha qe s'marr vesh shume nga sporti psh di shume pak prandaj nuk komentoj asnjehere ne ato temat e sportit.
    Ēke ti,tė mėsoj unė pėr sportin ty.Ēa sporti do tė mėsosh ? Notin ?

Ēke ti,tė mėsoj unė pėr sportin ty.Ēa sporti do tė mėsosh ? Notin ?
    hahaha, se po dalim nga tema! Notin e di shyqyr Lexoj here pas here ndonje lajm sporti por mbetet thjesht lexim, nuk jam e afte te bej komente si ato hartimet qe shkruani ju neper temat e sporteve

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anėtarėsuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

faleminderit te gjitheve qe kan dhene kontributin e tyre ne kete teme..

ky qe ke postuar ti i dashur blod nuk eshte spliteri ( ndares )qe kerkoja une..fjala spliter eshte ne anglisht..e mora si term nga fusha e transmetimeve televizive..aty perdoret me shume..ky qe thua ti eshte ndares telefoni..gropat e hyrjes dhe daljes jane te ndryshme me kokat e kabllove qe perdoren per internet..kabllot e internetit kan 8 fije dhe hyrese ndryshe nga ajo e telefonit..sapo e gjeta modelin ne google...quhet RJ45...nuk e di nese do gjej ne ndonje dyqan neper tirane..

flm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga _MALSORI_ : 09-07-2011 mė 03:29
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •