Un nuk po e gjeneralizoj popullin, populli musliman po vet-gjeneralizohet si i tillë. Nuk mater indeksi i demokracisë me teorira, por në praktikë. Populli Musliman nuk e dënon aktin makabër të tillë. Në perëndim një ti prekur ti bësh femrës shkon në burg, në lindje mund të bësh c'të duash e po të kërkoj femra drejtësi shkon ajo në burg. Un nuk kam parë ndonjë protestë masive për të drejtat e femrës në lindje të mesme apo botën Islame. Dhe arësyet janë të shumta, por një ndër kryesoret që nuk përmendet nga askush në media, por vec nëpër korridore ku përplasen idetë jo të shëndetshme për stabilitetin e publikut, më saktë status quonë, është se kudo ku femra është në një shoqeri me pozita jo-demokratike, pra kur trajtohet si inferiore, ato shoqëri kanë dhe rritje popullësie masive. Pra kjo është strategji me prapavija politike që femra në Islam të rri gjithmonë e kycur në shtëpi, të bëj cfarëdolloj gjëje që i thotë burri dhe si i thotë burri e vec të pjelli.
E pastaj ankoheni se ka varfëri, se Amerikani harxhon më shumë nga të gjithë per capita. Amerikani mezi e rrit dhe një fëmijë se kushton ore shoku kushton fëmija, duhet të punoj edhe femra edhe mashkulli nga mëngjesi deri në darkë vec për një kalama, e prap me këtë ritëm, ku nga dy del një, duhen emigrantë që të ketë një trend quasi-pozitiv. Aty pillet për shtat palë qejfe dhe resurset në botë janë të limituara. Edhe fajin e ka Amerika pse ka varfëri. Jo fajin e ka politika shoqërore që është e orientuar drejt ekspansionizmit me anë të shtimit të popullsisë, sepse
1) ndodhet në pozita shumë inferiore teknologjike
2) ka akoma ëndrrën e universalizimit të sharias dhe do ta arrijë me cdo kusht këtë plan.
Krijoni Kontakt