Close
Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 217
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    epo nese je e lumtur ti qe i beson, ashtu qofte.
    une jo vetem qe i besoj por ne menyre te natyrshme e ndiej komplet te panevojshme nevojes per t'i besuar dhe keshtu jam akoma dhe me e lumtur...

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Mund te thuhet qe ne jemi nje popull racist?
    Hajt shqipetare hajte !!

Sikur shqipetaret te kishin qene me tendenca racizmi , nuk do ti kishim humbur gjithe teritoret tona .

Shqipetaret simbas historise jane me tendeca percamje dhe frige . Per te jetuare ne gadishullin ballkanik duhet ti keshe kater sy .

Citim Postuar mė parė nga xfiles Lexo Postimin
    Nuk mund te gjesh dy njerez qe e mendojne njesoj per ēdo gje. Rendesi ka te mos perpiqemi te bindim te tjeret me ēdo kusht ti shohin gjerat ashtu si i shohim ne, dhe te mos i gjykojme per pikepamjet ne dukje ekstreme apo te cuditshme.
    Problemi lind kur ti ndihesh e mire brenda vetes meqe po te vjen keq se une quajta kopil nje femije hipotetik qe nuk egziston, e per rrjedhoje i keqi duhet te jem une, sepse qe te egzistoje e mira duhet qe te behet nje perballje me te keqen.

Tani me thuaj ti qe nuk je rraciste etj etj, ēfare ke bere ti ne jeten tende per te ndihmuar ndonje femije me ngjyre? Ke bere ndonje gje konkrete perveē ndjenjes se keqardhjes dhe luftes me fjale kunder rracizmit?

qe ta mbyll se e kam kohen te kufizuar, ti ne vend sa te lexosh ato mendimet e tjera me me vlere qe shkruajta shkon dhe perqendrohesh pikerisht tek fjala me e keqe, zere se po kerkon me cdo kusht debat te panevojshem. Nuk eshte ceshtja a kam une apo ti te drejte apo kush fiton, ceshtja eshte te shpetojme te gjithe nga kjo mani e tepruar qe kane disa per te etiketuar cdo gje si rracizem, dhe jo vetem, mania qe kane per te konsideruar rracizmin si problem madhor kur ne fakt bota ka mijra halle te tjera shume here me te rendesishme qe kerkojne zgjidhje.
    E mira do ishte me pak fjale dhe me shume vepra, ne te gjitha aspektet.
    Ne vend qe te rrish te thuash gjera jo te verteta ne lidhje me mua, ndoshta ben mire te shpjegosh pse-ne e asaj fjale.
    Te thashe edhe me lart, replikova vetem ate fjali pasi m'u duke shume negative. Ti thua nje femije qe nuk ekziston, por nuk merr parasysh qe trecereku shqiptareve kane te pakten nje te aferm, ose nje shok qe eshte i martuar me nje te huaj. Sipas kesaj llogjike i bie qe te gjithe ne paskemi niper e mbesa kopila.... ja, kjo nuk me pelqeu mua!

Ku e ke lexuar ti nga une qe nuk jam rraciste?? Mos me ngaterro me ndonje person tjeter.... une kam thene: shqiptaret jane rracista. E ne kete grup fus edhe veten time, perderisa jam shqiptare. Une jam rraciste, por ama jam kundrejt atij grupi njerezish me te cilet kam patur te bej, e eksperienca me to me ka derguar ne piken sa te them qe jam rraciste ndaj tyre, e jo kshu kot apriori.
    Nuk mundem kurre te them jam rraciste psh ndaj egjiptianeve kur ne jeten time nuk kam njohur asnje te tille. Nderkohe qe zezak kam njohur, kam patur edhe aq njohje sa per t'u ulur ne nje klub per te pire nje kafe pa pike problemi. Ndaj, nuk them dot jam rraciste ndaj zezakeve.... pasi me kane lene pershtypje pozitive. Nuk tregohet jo-rracizmi vetem duke u kujdesur posacerisht per nje rrace.
    Ne flasim keq veri - jug, ashtu sic edhe italia e veriut flet shume keq per ato te jugut.... e nje gje te tille une e quaj rracizem. Po ashtu sic quaj rracizem mos pelqimin e nje rrace apo komuniteti pa patur "prova", dmth pa patur nje eksperience pas kraheve.

Nuk kerkoj shkak per debat, pasi shyqyr Zotit ky forum te jep plot mundesi. U perqendrova te ajo fjali nderkohe qe pjesen tjeter t'a respektova sepse ishte mendimi yt, e si i tille nuk kam c'them.
    Nejse, me mire po e le me kaq se nuk dua qe te mendosh qe e bej kastile!

La vita non si spiega, si VIVE!

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anėtarėsuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    edhe nje her poju sqaroj nuk e di se a i plotcoj standartet qe tejem racist apo neo nacist por un i urej serbet shum ruset magjupt zezaket dhe njerzit nga lindja
    ju lus qe nese i plotsoj kushtet per neo nazist me trrgoni nese jo me thuani edhe qka te plotsoj kurse ju qe shum po mundoheni te shiteni tolerant un po ju them se kto bindje ikam marr ne berendim ne te ci,in kam jetu mbi 13 vjet bash ne shtetin gjerman edhe ne disa shtete skandinave ne danmark ku ne oppzit jan partia raciste edhe shum mir qe esht populli e ka votu

.................... Maska e iktuus
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Hajt shqipetare hajte !!

Sikur shqipetaret te kishin qene me tendenca racizmi , nuk do ti kishim humbur gjithe teritoret tona .

Shqipetaret simbas historise jane me tendeca percamje dhe frige . Per te jetuare ne gadishullin ballkanik duhet ti keshe kater sy .
    Sa te keqinj jane keta qe nuk te vendosin emrin ne ndonje lapidar. Deshmor ne jete.
    Me nje fjale ne humbem trojet tane sepse nuk ishim rracist?
    Jo jo ska si te jete ndryshe, ti duhesh dekoruar medeomos...
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga iktuus Lexo Postimin
    Sa te keqinj jane keta qe nuk te vendosin emrin ne ndonje lapidar. Deshmor ne jete.
    Me nje fjale ne humbem trojet tane sepse nuk ishim rracist?
    Jo jo ska si te jete ndryshe, ti duhesh dekoruar medeomos...
    Frigacaku nuk munde te jete rraciste !!

Po te ishin shqipetaret rracista nuk do te kishin lejuare qe ne udheheqesine shqipetare te instalohen multifrigacaka shqipefolesa (politikane me prejardhje samolie kazakistani etj.etj.)

Politikanet dhe disa parti shqipetare nuk jane biologjike , pore jane te klonuare nga amerika .

Kush i demtoi te drejtat e shqipetareve ne Maqedoni ???

Amerika bashkerishte me disa shqipefolesa jo biologjik shqipetare, jane shkaketaret kryesore qe shqipetaret e maqedonise kane mbetur minoritet me me pake te drejta ne evrope .

Kush e ka krijuare gjithe ate tollovi dhe pa siguri ne popullaten shqipetare ??

Amerika me disa te ashtuquajtur UCK.

Pse Shqiperia ,Kosova,dhe shqipetaret e Maqedonise nuk munde te anetaresohen ne BE ???

Amerika dhe disa politikane shqipefolesa me gjake te perziere nuk e lejojne ate .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-02-2011
    Vendndodhja
    Malaga (Espańa)
    Postime
    206
    Jam i sigurt qe jemi popullii me rracist n“bot ..

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar mė parė nga El_Culpable_ Lexo Postimin
    Jam i sigurt qe jemi popullii me rracist n“bot ..
    Mos u merakos per kete pune , se amerika me ne funde do te quaje edhe terroriste .

Personalishte nuk kame asgje kunder amerikes sai perket ndihmes ne luften e Kosoves , pore jame kategorishte kunder amerikes qe ne tokat shqiupetare ka intaluare udheheqesi si ne shtetet arabe . Politikane shqipefolesa si Sheikat arabe .

Kure do here kjo politik e amerikes ne bashkepunim me shqipefolesat (sheikat arabe ) do ta detyroje popullin shqipetare qe te radikalizohen ne islam .

Revolucion ne demokracine e dryshket te amerikes .

Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Jane dy rruge per ameriken dhe shqipetaret :

Amerika ose duhet te administroje shqipetaret vete ose te largoje gjithe shqipefolesat politikane qe e shkateruane shqiptarizmin,per ndryshe ne shqipetaret do te organizohemi vete dhe do te formojme parti islamike deri sa te shkaterohet okupatoret.

i/e regjistruar Maska e safinator
    Anėtarėsuar
    29-06-2011
    Postime
    711
    Citim Postuar mė parė nga TetovaMas Lexo Postimin
    Jane dy rruge per ameriken dhe shqipetaret :

Amerika ose duhet te administroje shqipetaret vete ose te largoje gjithe shqipefolesat politikane qe e shkateruane shqiptarizmin,per ndryshe ne shqipetaret do te organizohemi vete dhe do te formojme parti islamike deri sa te shkaterohet okupatoret.
    ................

Faqja 21 prej 22 FillimFillim ... 1119202122 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •