Jane bere te gjithe poet ketu ne forum.Doktor me lejohet edhe mu te postoje poezi te kjo tema jote?Meqe jemi ketu me pelqejne shume poezite.
Ps. vec ti Glori sduhet te lexosh poezite e mia se do te te gerditet te shkruash pergjithmone....
Jane bere te gjithe poet ketu ne forum.Doktor me lejohet edhe mu te postoje poezi te kjo tema jote?Meqe jemi ketu me pelqejne shume poezite.
Ps. vec ti Glori sduhet te lexosh poezite e mia se do te te gerditet te shkruash pergjithmone....
AUTOCHTHONOUS
Jo me mire... E konsideroj kete tufe poezish teper te bukur per te perzier edhe amatorllekun tim ketu...
Megjithate faleminderit! Ty tu shtofte frymezimi!
AUTOCHTHONOUS
Trokas nje dere, e gjeta mbyllur
e perse valle kush me thote ?
s`e gjej pergjigjen mes trishtimit
indiferente valle kjo bote?
S`ju futem me ne mesin tuaj
se poete s`jam aspak
keto ca vargje qe po shkruaj
mi nxori zemra jo pa shkak
Urime per talentin Denata.Kam pershtypjen se na ke keqkuptu.Ai postimi ishte per doktorin. Nuk e kisha me qellim te keq se tekefundit skam asnje te drejte. Po ketu shume nga anetaret(qe une i kam miq-shpresoj ti besh edhe ti)shkrujne. Te kenaqet shpirti kur lexon poezite e tyre. Une e kam provu te tema e Gloretes dhe i kam ra pishmanit se kur e kam krahasu me vone me ato te tjerat me eshte dukur e varfer. Per kete e thashe... Mbase nje dite do ta marr me seriozisht kete punen e poezive e do tu behem konkurrente.
Dua te them ishte keqkuptim per shkakun se une jam shprehe jo qarte.......
Shpresoj e sqaruam kete keqkuptim tani....
Te uroje te kalosh sa me mire ketu!
Ndryshuar për herë të fundit nga anita340 : 29-06-2011 më 14:58
AUTOCHTHONOUS
Pershendetje Denata!
Ne mesin e çdo poeti ka gjithnjë frymëzim
Të frymëzon dashuria* që brënda e gjejmë
Të frymezon shpirti, që ngazëllon pambarim
Vargëzon me gërmat drejt udhës, që ndjejmë.
Denata, ketu behet fjale per dashurine* e paster universale.
Nese ti ke deshire te shkruash per dashurine romantike je e mirepritur, te gjithe kemi diku ne vete dhuntine e nje poeti!
Dhe ti 2043))
Te pershendes serish.
mirmengjes gloreta, mirmengjes anita340
Nje gur i vura dikur zemres
Pastaj te tjere nje nga nje
Zmadhuar zemra dhe rrenduar,
Gjithe keta gure si i nxe?
Kerkoj nje gur per zemren time
Por ketej rrotull gure s`ka me
Kushdo qe vjen eshte i mirpritur
Nje gur me shume do shtoj ne te
Unë jam njeri i thjeshtë.