Close
Faqja 163 prej 206 FillimFillim ... 63113153161162163164165173 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,621 deri 1,630 prej 2056
    JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Enver Hoxha, një diktator, gjëja e parë që bëri është që vrau patriotat, zhduku pronën dhe qytetarët dhe hypi fshatarët analfabetë. Thaci po bën të njëjtën gjë. Klasën qytetare dhe elitare në Kosovë por dhe ajo që po kthehet nga diaspora as bëhet llaf të futet në Kosovë në jetën politike, vec ai dhe njerëzit e paaftë që e rrethojnë. Vec se di me gjujt me pushkë nuk do të thotë se je i aftë për me qeveris. Kosova sot është më e varfër se kurrë, e rrjepur nga asetet kombëtare, me komunitete 0.1% të përfaqësuara disproporcionalisht etj.
    Nga mungesa e argumenteve per nxjerr ne pah dic tjeter, ja fut kot keshtu me keto analogji kot se koti.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    tash eshte pak veshtir me vleresu te atin dhe te birin, i ati fitonte zgjedhjet me 56perqind e me 65 perqind kurse i biri mezi hyri ne parlament edhe at hyrje ne parlament ja ka borgje AAK se vet as pragun e parlamentit nuk do e shkelte kurr madje edhe gjat fushates zgjedhore duke mos patur ide as alternativ donte te fitonte vota duke permendur te atin se ai beri ket ai beri at total palidhje, tjetra qudi i ati skishte lidhe me diplomaci simbas dikuj por qudi ai shkeli te gjitha zyret e diplomacis boterore dhe u prit sikur nje burr shteti madje dua te kujto nje thenje te BERNARD KOUCHNER qe gjat kohes sa ishte ne kosov si administrator rugova kishte fjalen kryesore ai kur thoshte po ose jo ishte perfundimtare dhe nuk bisedohej me kurse me thaqin dhe ramushin veq jav leshojsha ka nje fjal dhe ata u benin vet nervoz dhe dalshin total prej taktit dhe vet vendosesha si doja ne fund u pajtojshin edhe ata

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    ama qudia me e madhe qe po ndodhe tashte ne kosove eshte qe hashimoviqi po shkon e po perkulet para varrit te RUGOVES kurse deri dje e quante tradhetare, si ka mundesi qe hashimovici te perkulet para varit te tradhetarit simbas tina qudi

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    ama qudia me e madhe qe po ndodhe tashte ne kosove eshte qe hashimoviqi po shkon e po perkulet para varrit te RUGOVES kurse deri dje e quante tradhetare, si ka mundesi qe hashimovici te perkulet para varit te tradhetarit simbas tina qudi
    budall i madh ishe bre,tregona vetem nje deklarat te Thacit ku ai e cileson Rugoven tradhetare?

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Asi budalle qe nuk don mu mbush mend.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Asi budalle qe nuk don mu mbush mend.
    un nuk jam budall si ti me shku mas budallenjeve si ahshimoviqi ama edhe ti je i ngjashem si ai njerz te pa shkolluar gjys kapuqa te drenices

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    budall i madh ishe bre,tregona vetem nje deklarat te Thacit ku ai e cileson Rugoven tradhetare?
    mir drenica ne te gjitha deklaratat e leshuara ne kohen e luftes nga drejtoria politike e UCK qe ka qen hashimovic kurva gjys kapuqi i drenices PRESIDENT RUGOVA eshte quajtur tradhetar direk e indirekt, normal mas luftes deshke me i hy ne bothe se pa pelqimin e rugoves sun e hugjke bothen kurkun hashimoviq kurva se ai bir i fitonte zgjedhjet me 65perqind

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    mir drenica ne te gjitha deklaratat e leshuara ne kohen e luftes nga drejtoria politike e UCK qe ka qen hashimovic kurva gjys kapuqi i drenices PRESIDENT RUGOVA eshte quajtur tradhetar direk e indirekt, normal mas luftes deshke me i hy ne bothe se pa pelqimin e rugoves sun e hugjke bothen kurkun hashimoviq kurva se ai bir i fitonte zgjedhjet me 65perqind
    kur flet per komunikata te UCK pse nuk e sjell nje nga ato komunikata ku Rugova cilesohet si tradhetare?
    ju te vetfundosjes jeni teper te paftyre,flisni per patriotizem,bashkim kombetar po veprimet e juaja jane ne kundershtim me interesin kombetare,veprimet vv jane te ngjashme me ato te qeverise serbe!
    ldk asnjehere pas lufte nuk i ka fitu 65% te votave ne zgjedhjet nacionale,Rugova eshte zgjedh kryetar i KOSOVES me votat e deputetve te pdk dhe aak ne mandatin e pare,me te cilet ishte ne koalicion,ne mandatin e dyte u zgjedh me votat e ldk dhe aak plus pakicat.ldk e vetme asnjehere nuk e ka pase shumicen ne kuvend,kjo edhe per shkak te vendeve te rezervuara te cilat ju dhan pakicave me kornizen kushtetuese te cilen Rugova dhe ldk e aak e paten miratu e pdk e pat kundershtu.
    ldk i ka fitu mbi 80% te votave para lufte kur nuk kishte zgjedhje te lira e demokratike,per inati te shkieve e votonim ldk dhe Rugoven.

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    [QUOTE=gjema;3141429]
    tash eshte pak veshtir me vleresu te atin dhe te birin,
    Pajtohem mendimit tuaj i nderuari gjema,mirepo une kam ni bindje se thmia sot,me shum po i ngjan kohes...dhe une kam kete bindje.
    Megjithate sa i perket djalit Dr Rugoves,i cili sot eshte kyqyr ne politik,por ne njefare menyre mendoi se akoma nuk eshte koha e duhur per t'dashur ta vlersoim ne kete drejtim,por si do qe te jete,une do theksoja qe t'ket parasyshe dhe idealin e babs vet,dhe mos behet vegez e PDK-es te cilet ia kan Injorua baben dhe qe akoma sot e injoroin..
    E kur pyesim se djali i Dr Rugoves a do behet si i Ati vet?apo s'do te behet fare,sa i perket mendimit tim,une do theksoja e para se nuk do behet si baba i vet.Arsyeja se pse e them nje gje te tille?vjen si rrjedhoi qe koha kalon,dhe gjerat ndryshoin per dite e me shum,dhe ska si ti ngja babs djali i Dr Rugoves, ne politik,per faktin se Ai ka qen ne nje tjeter kohe,dhe ky eshte ne nje tjeter sot,dhe nese ulemi e mendoim mire,e vrejm se nuk gabohemi ne kete drejtim,qe Ai ka per ti ngja kohes,dhe nese Ai vet e ndryshon kohen,Ai prap ka per ti ngja kohes..Te kemi parasysh,dua ndalem ketu rreth nje historie ne rrefim lidhur me ni Plak.Dhe Ai plak kishte pas ni djal te vetem,nje dite plaku kishte shkua ne nje t'pame (per kry shnosh) si q'themi ne treva e rugoves...ku mendoi se dhe disa vise neper vena te kosoves e kan kte shprehje,qe ka kuptim te fjales(ngushllime),dhe per mos dashur dalim prej teme,po rrefej fjalet e plakut,aty ne mesin e burrave te pranishem. E pyet njeri plakun? I thote plak a te ngjan djali Ty? Plaku pergjigjet,thote jo nuk me ngjan mua, i ngjan kohes...kshtuqe dhe une si ik kesaj fjale,per vet faktin qe dhe djali i Dr Rugoves i ngjan kohes.. e jo babs,bile dhe kohes ne te cilen jemi sot.
    Dhe si per qudi,koha ne te cilen jemi...eshte e kundershtarve te babs Tij VALLE.Dhe per kete e dim te gjithe,se Hashim Thaqi me partin e vet,gjithemon ka qen kundershtar i Dr Rugoves ne gjitha mjediset politike... e mos flasim per atentate qe ia ka bere (me njerzit e vete)...disa here me radhe!!!
    Po Zoti se donte te vrar nga dore e kriminelit,por e donte vet te merr me caktimin e Tij.
    Se Ai ka qen njeri i mire ne gjitha rrethanat,dhe ato jen ne qdo mendnje te shendoshkoknjeriu...NdajVepres,Historis,Shkences,F ilozofis,Kulturs,Demokracis,Maturis,Durimit,Inteli gjences,dhe gjitha qe duhet ti kete ni njeri me profesion te larte Ai i ka pas...Dhe me fjalen e fundit ishte gjeni...IKON E ATDHEDASHURIS...PERGJITHEMON LAVDI

Dhe pergjithemon nderime dhe respekt
    Do kete nga bije rugovase...

Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Thumbs down

Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Me vet faktin se eshte nen ombrellen e Thacit, ati nuk i del keq. Une mendoj qe eshte ne rrugen e duhur te bej karrier politike.

Nuk ka nevoj te ndjek rrugen e babes se vet te te berit politik fare, sepse I. Rugova ka pas fatin te jet ne kohen e duhur te te berit politike, perndryshe dy lidhje me diplomaci nuk i ka pas.
    Qenke tu fole (jerem)...ti larte,zgjohu prej gjumit o njeri s'po shihni se ju ka marr lumi koheve te fundit!,,me habitni kur thuani ska pas lidhje per diplomaci,pse spo pranoni se ai ju ka nxerr nga balta..dhe sikur te kishe vazhduar rrugen e tij,besoi se nuk kishi ra kaqe nivel te ult,me thuaj qka bat me shum qe kur ju la Rugova?Te vetmin ni neshkrim figuratimi qe keni ba,shum mire dihet se ajo ishte hazder prej Dr.Rugovs.
    Dhe sa per t'dhen ni nenshkrim s'ka qen dhe pun e madhe...nje gje e tille ishte ne pritje kete e dim te gjithe...dhe ju e muret mi vete,asnihere su erdhi keq per humbjen dhe mundin e Tij,dhe me gjitha perpjekjet u munduat qe mos figuroi Emri i Tij.
    Por kote u munduat dhe mundoheni..se Ai ishte njeriu me divizion te larte i njohur ne gjitha pikepamjet diplomatike dhe te asaj politike ne mos te ardht keq,por ju s'keni karakter njerzor ne asnipikpamje,e veqmas ne ate VETQEVERISESE...Ju punoni vetem per interesa personale te juajat..dhe asnigje ne te SHERBIM te vendit e as te POPULLIT...Dje as Sot!

DHEE PO TA DINI,SE KURR MA KEQ SKA SHKRUA HISTORIA PER SHQIPTARET,SA PER JU SOT!
    KJO VEQ PO SHIHET...MRENDA DHE JASHTE VENDIT!!!
    MA KEQ SKA SI BAHET PERZOTE

Ps,Se di dhe per qka lavdoheni?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 29-06-2011 më 12:43
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •