Close
Faqja 162 prej 206 FillimFillim ... 62112152160161162163164172 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,611 deri 1,620 prej 2056
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kandy*
    Ne jemi shtet si cdo shtet tjeter ne fillim te lindjes se tij. Ca prite ti qe ne diten qe shpallem pavaresine t'na njihte tere bota?
    Cdo shtet qe eshte ndare nga Jugoslavia eshte dashur te perballet me pritje te tilla, e lere me Kosova qe s'ka qene kurre e njohur si Republike. Ne me Greqine apriori kishim mardhenie te mira?? Sot ajo njeh dokumentacionet e Kosoves dhe nje ruge te tille i eshte futur edhe vete Serbia.
    Cdo shtet tjetër lindte kur kishte luftë botërore jo stabilitet botëror. Me gjithë këtë stabilitet në botë dhe sidomos në Europë ju prap nuk po ju njeh njëri. Eshtë vec diplomacia Anglo-Amerikane dhe deri diku tek tuk ajo Kosovare me disa shtete Islamike që po e mban gjallë platformën e njohjeve. Sot duhet të ishin tejkalu gjysma, as 100 nuk janë mbushur.

Tash nese miremi me nese, kemi nese pa mbarim. E cka nese vete Amerika e shqyrton njohjen e Kosoves? Duhet t'i leni konspiracite e te beheni racional. Kosova eshte shtet dhe u kry. Energjite duhet t'i shpenzojme ne zhvillimin e shtetit, e jo ta lodhim koken me konspiracione. Jo per gje, po s'e kemi kete lluks ne tani.
    Nuk ka nëse apo konspirime, ka PLAN, planifikim, jo kuturu. Italia vetë si orientim po mbahet sot e kësaj dite me shpenzime Amerikane, që kanë investuar që nga krijimi i "Gladios" e deri tek vetë Berluskoni, përndryshe Italia interesat e saja shumë të gjëra gjeopolitike i ka me sllavët, sic i ka patur para 5 shekujsh me Turqit. Ky nuk është aspak lluks, është përgatitje.
    Konspiracionet i bëni ju, që me një të shtrënguar dore, keni bërë një propagandë të fëlliqtë anti-Rugoviane, por populli dhe klasa intelektuale Kosovare dhe Perëndimore Botërore mendon NDRYSHE. Hallin ju e keni tek kthimi i fesë, aty ju dhëmb dhëmbi.

Kosoves nga keto bisedime vetem i forcohet imazhi i saj si shtet. Si mendon ti se mund te normalizohen mardheniet pa patur biseda fare? Ne me teper se kerkim falja na duhen kthimi i eshtrave te shqiptareve, kthimi i dokumentacioneve, levizja e lire e kosovareve ne Serbi, levizja e mallerave, pranimi i Kosoves shtet dhe heqja dore nga strukturat paralele. Tek pas ketyre ne do t'ua pranonim kerkim faljen, se krimet qe kane bere ata nuk lahen me nje fjale goje, por duhen veprime fillimisht.
    Jo prisja më tepër nga një luftëtar për liri me pushkë, jo të ulet në tavolina me kriminela aq më tepër që Pavarësia tani sic po e pranon ti qënka fakt i kryer. Pse duhet të ulem unë me këta njerëz që nuk kanë kërkuar falje ?

PS: Mos na krahaso me Slloveni, Kroaci etj. Janë disa qindra vjet para ata.

Nejse se e zgjata shume (e s'e kam kete zakon) por mos t'ua degjoi askush ate fjale qe Kosova nuk eshte shtet, se po na iritoni.
    Cfarë është ky kërcënim ? Jo për gjë se janë disa gango intelektualë në forum.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Cdo shtet tjetër lindte kur kishte luftë botërore jo stabilitet botëror. Me gjithë këtë stabilitet në botë dhe sidomos në Europë ju prap nuk po ju njeh njëri. Eshtë vec diplomacia Anglo-Amerikane dhe deri diku tek tuk ajo Kosovare me disa shtete Islamike që po e mban gjallë platformën e njohjeve. Sot duhet të ishin tejkalu gjysma, as 100 nuk janë mbushur.

Nuk ka nëse apo konspirime, ka PLAN, planifikim, jo kuturu. Italia vetë si orientim po mbahet sot e kësaj dite me shpenzime Amerikane, që kanë investuar që nga krijimi i "Gladios" e deri tek vetë Berluskoni, përndryshe Italia interesat e saja shumë të gjëra gjeopolitike i ka me sllavët, sic i ka patur para 5 shekujsh me Turqit. Ky nuk është aspak lluks, është përgatitje.
    Konspiracionet i bëni ju, që me një të shtrënguar dore, keni bërë një propagandë të fëlliqtë anti-Rugoviane, por populli dhe klasa intelektuale Kosovare dhe Perëndimore Botërore mendon NDRYSHE. Hallin ju e keni tek kthimi i fesë, aty ju dhëmb dhëmbi.

Jo prisja më tepër nga një luftëtar për liri me pushkë, jo të ulet në tavolina me kriminela aq më tepër që Pavarësia tani sic po e pranon ti qënka fakt i kryer. Pse duhet të ulem unë me këta njerëz që nuk kanë kërkuar falje ?

PS: Mos na krahaso me Slloveni, Kroaci etj. Janë disa qindra vjet para ata.

Cfarë është ky kërcënim ? Jo për gjë se janë disa gango intelektualë në forum.
    I qmoi shum te tillet,dhe ni nder ata qenkeni ju i nderuar,me pelqein ata njerez e kur gjerat i thon shtruar e jo vetem ka fryn era..si shum te tjere...

respekt juve

Hajla,
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Ende po merreni me nje pacifist,tradhetar,servile,injorat siq ka qen Rugoviqi?!!!
    Si nuk po ju dhimbsen minutat ti hargjoni per kete njeri?!

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Obama Lexo Postimin
    Ende po merreni me nje pacifist,tradhetar,servile,injorat siq ka qen Rugoviqi?!!!
    Si nuk po ju dhimbsen minutat ti hargjoni per kete njeri?!
    Ende futesh me emra të tjerë edhe pse të kanë përjashtuar për fëlliqësirat që shkruan ? Kaq merak e paske propagandën që kryen ?
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Me te meqem e ka djalin se sa ka qene vet.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    Citim Postuar më parë nga Gogi Lexo Postimin
    Me te meqem e ka djalin se sa ka qene vet.
    Sa per djal,eshte shum heret per t'dhen doni shej per te z.Gogi.Ai po sa ka fillua me politiken e tij te re,prandaj si per fillim i duhet kohe perderi sa t'ua meson raportet mes atyre qe jen para Tij,megjithate une besoi qe Ai din shum mire ne cilen drras duhet t'shkel

Ps,por mos u genjeni ju PDK-esat,qe mund luani me te;(

kaqe ishte, sa per ta bere me dije ku kishe qellimin,por nuk eshte krejt ajo qka ju mendoni Jo.

Hajla!
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Citim Postuar më parë nga hajla Lexo Postimin
    Sa per djal,eshte shum heret per t'dhen doni shej per te z.Gogi.Ai po sa ka fillua me politiken e tij te re,prandaj si per fillim i duhet kohe perderi sa t'ua meson raportet mes atyre qe jen para Tij,megjithate une besoi qe Ai din shum mire ne cilen drras duhet t'shkel

Ps,por mos u genjeni ju PDK-esat,qe mund luani me te;(

kaqe ishte, sa per ta bere me dije ku kishe qellimin,por nuk eshte krejt ajo qka ju mendoni Jo.

Hajla!
    Me vet faktin se eshte nen ombrellen e Thacit, ati nuk i del keq. Une mendoj qe eshte ne rrugen e duhur te bej karrier politike.

Nuk ka nevoj te ndjek rrugen e babes se vet te te berit politik fare, sepse I. Rugova ka pas fatin te jet ne kohen e duhur te te berit politike, perndryshe dy lidhje me diplomaci nuk i ka pas.
    “Kush është prej jush pa mëkat, le ta gjuajë i pari gurin në të!”

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Eh mer Gogi, Ibrahim Rugova ishte ai qe filloi levizjen anti-serbi. Ndersa ti, Thaçi dhe Edita, po i hiqni emrin Republike.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Eh mer Gogi, Ibrahim Rugova ishte ai qe filloi levizjen anti-serbi. Ndersa ti, Thaçi dhe Edita, po i hiqni emrin Republike.
    Enver Hoxha, një diktator, gjëja e parë që bëri është që vrau patriotat, zhduku pronën dhe qytetarët dhe hypi fshatarët analfabetë. Thaci po bën të njëjtën gjë. Klasën qytetare dhe elitare në Kosovë por dhe ajo që po kthehet nga diaspora as bëhet llaf të futet në Kosovë në jetën politike, vec ai dhe njerëzit e paaftë që e rrethojnë. Vec se di me gjujt me pushkë nuk do të thotë se je i aftë për me qeveris. Kosova sot është më e varfër se kurrë, e rrjepur nga asetet kombëtare, me komunitete 0.1% të përfaqësuara disproporcionalisht etj.

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •