Close
Faqja 164 prej 206 FillimFillim ... 64114154162163164165166174 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,631 deri 1,640 prej 2056
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    kur flet per komunikata te UCK pse nuk e sjell nje nga ato komunikata ku Rugova cilesohet si tradhetare?
    ju te vetfundosjes jeni teper te paftyre,flisni per patriotizem,bashkim kombetar po veprimet e juaja jane ne kundershtim me interesin kombetare,veprimet vv jane te ngjashme me ato te qeverise serbe!
    ldk asnjehere pas lufte nuk i ka fitu 65% te votave ne zgjedhjet nacionale,Rugova eshte zgjedh kryetar i KOSOVES me votat e deputetve te pdk dhe aak ne mandatin e pare,me te cilet ishte ne koalicion,ne mandatin e dyte u zgjedh me votat e ldk dhe aak plus pakicat.ldk e vetme asnjehere nuk e ka pase shumicen ne kuvend,kjo edhe per shkak te vendeve te rezervuara te cilat ju dhan pakicave me kornizen kushtetuese te cilen Rugova dhe ldk e aak e paten miratu e pdk e pat kundershtu.
    ldk i ka fitu mbi 80% te votave para lufte kur nuk kishte zgjedhje te lira e demokratike,per inati te shkieve e votonim ldk dhe Rugoven.
    te gjitha deklaratat e leshuara nga drejtoria politike e uck kan permbajtje thyese ndaj presidentit te atehershem te republikes se kosoves secia me shum se tjetra dhe udheheqes i kesaj drejtorie ka qem pikrisht hashim kurva qe tash shkon e i perkulet para varrit te rugoves dhe ldk pas lufte ka fituar 65perqind te votave te qytetareve te republikes kosoves d,m,th 47ulse ne parlament me 120ulse 20rezerve tash hiqi keto rezerve 20 ulse perpjestoi 47ulse ne 100 ulse do del 65perqind qe d,m,th 80perqind e votave te shqiptareve. dhe un nuk jam i vv megjithe at mjaft simpatike me duken ata djelmoshat e vv se po ja qesin ne drit tradhetit e hashimoviceve

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    kurse sa i perket kornizes kushtetuese ajo u pranua se ishte hapi i par juridik me pelqim nderkombetar drejt pavaresis, per ket president RUGOVA u pat lutur edhe nga diplomat amerikan miq te medhenj te kosoves qe te pranohet se pavaresia eshte e pashmangeshme e garantuan amerikanet rugoven

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    Formula e njohur e presidentit Ibrahim Rugova ishte: “Kosova e pavarur, e hapur ndaj Shqipërisë dhe Serbisë”. Ajo kishte meritën e kërkesës për pavarësi.
    Dejtonit, Presidenti Sali Berisha në vitin 1995 deklaronte se, përkrahte “hapësirë demokratike për shqiptarët”, një formulë që realisht mund të pajtohej edhe me autonominë e vitit 1974.
    Një vit më vonë ai bënte thirrje që partitë shqiptare të bashkoheshin me opozitën serbe të udhëhequr nga Drashkoviçi, d.m.th., me “serbët e mirë” kundër Millosheviçit, duke e reduktuar çështjen kombëtare shqiptare në një problem të demokracisë brenda Serbisë.
    Keto ishin goditje politike drejperdrejt ndaj,PRESIDENTI IBRAHIM RUGOVA
    High Voltage , Power Supply

i/e regjistruar Maska e fegi
    Anëtarësuar
    29-05-2009
    Postime
    5,767
    Ibrahim Rugova nuk është i një partie politike por i gjithë Kosovës
    Rexhep Rifati, Cyrih
    U promovua libri i Enver Bytyçit, “Filozofia politike dhe nacionale e Ibrahim Rugovës”
    Kështu u tha në këtë tubim , ku po ashtu u përmend se gazeta”Bota sot” ishte e para që nxori fotografinë e Ibrahim Rugovës me Adem Jasharin.
    Kryesisë Degës së LDK-së në Zvicër në bashkëpunim me nëndegën e Wilisaut, në qytetin Surse më 23 tetor, bëri promovimin e librit “Filozofia politike dhe nacionale e Ibrahim Rugovës” të autorit Enver Bytyçi.
    Rugova, mishërim dhe ideator i aspiratave për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës
    Që në fillim të fjalës së tij Haki Latifi përshëndeti nismën e veprimtarit Xhafer Leci, që ky libër të me vlerë të madhe të promovohej edhe në mesin e mërgimtarëve në Zvicër. Ndërsa që librin e publicistit Bytyçi , e vlerësoi se një hulumtim thuktë të veprës së Rugovës, duke shtuar se autori në veprën e tij i shërben kujtesës historike, dhe na jep një pikëpamje të filozofisë, të cilat afirmuan vlerat më sublime të popullit të Kosovës. Më pastaj potencoi se e tërë filozofia politike e Dr. Rugovës ishte e ndërtuar në ruajtjen e qenies shqiptare në Kosovë, që me vizionin e tij largpamës, me këmbëngulje, me guxim dhe me trimëri bëri që Kosova të jetë emër i njohur në institucionet më të larta ndërkombëtare. Shtoi , se Doktor Ibrahim Rugova duke udhëhequr për afro dy dekada qëndresën e qytetarëve të Kosovës për liri, pavarësi, dinjitet u shndërrua në mishërimin e aspiratave, shpresave dhe idealeve më fisnike të qytetarëve të Kosovës, të cilat i mbrojti me një përkushtim të jashtëzakonshëm dhe me një qëndresë epike. Më tej Haki Latifi , potencoi se Ibrahim Rugova e Adem Jashari janë dy figura të rëndësishme të rezistencës së popullit të Kosovës për liri dhe pavarësi duke kombinuar me sukses rezistencën paqësore dhe luftën çlirimtare të Kosovës. Ndërsa që Presidenti Rugova ishte burrështetasi i parë i Kosovës i cili krijoi miqësi të përhershme me vendet demokratike të Evropës e botës, e në veçanti me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, si dhe lideri i parë i shqiptarëve i cili vuri themelet e shtetit të Pavarur të Kosovës. Më pastaj aktivisti, Xhafer Leci, që banon dhe vepron në Gjermani lexoi një biografi e shkurtër, të autorit të veprës, Enver Bytyçi . Kurse shkrimtari Shefqet Dibrani në fjalën me titull : “Kontrata e Ibrahim Rugovës ishte vetëm me Kosovën dhe lirinë e demokracinë e saj”, kushtuar librit të Enver Bytyçit: “Filozofia politike dhe nacionale e Ibrahim Rugovës” i bëri një vështrim tejet analitike e përmbajtëse, kësaj vepre. Në pamundësi , për shkaqe vendi, po japim vetëm disa fragmente nga ky vështrim.
    Shkrimin e plotë mund ta lexoni në numrin e nesërm të gazëtës “Bota sot’

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553

Prijësi më i madh i kombit shqiptar ishte Dr Rugova

Prijësi më i madh i kombit shqiptar
    Nga Frank Shkreli
    Pesë vjet pa presidentin legjendar të Kosovës

Këtë javë përkujtojmë pesë vjetorin e ndarjes nga kjo jetë të ikonës së pavarësisë dhe udhëheqësin e Dardanisë antike, Presidentin Ibrahim Rugova, prijësin e madh te kombit shqiptar dhe udhëheqësin e parë antikomunist në Evropën Juglindore.

Deri ne vdekje, Dr. Rugova mbeti mik i Amerikës dhe i udhëheqësve të saj. Prandaj nuk është e çuditshme që në letrën dërguar familjes Rugova dhe popullit te Kosovës, me rastin e vdekjes së të ndjerit, Presidenti i atëhershëm, George Bush tha se “Shtetet e Bashkuara, me vdekjen e Presidentit Rugova, humbën një mik me të vërtetë të madh, i cili siguroi gjithashtu edhe respektin e të gjithë botës për qëndrimet e tija parimore kundër dhunës”. Ai admirohej nga Shtetet e Bashkuara dhe nga e gjithë bota. Për cilin udhëheqës tjetër mund të themi ne shqiptarët një gjë të tillë? Duke pasur një krenari atdhedashurie si asnjë udhëheqës tjetër shqiptar i kohëve moderne, Presidenti Rugova me bashkëbiseduesit e tij, qofshin ata shqiptarë apo ndërkombëtarë, ofroi gjithmonë urtësinë, miqësinë e qëndresën, që gjatë shekujve kanë përberë qenien shqiptare se bashku me besën, nderin e burrërinë. Presidenti Rugova besonte se bota do të kishte respekt më të madh për ne u përmbahemi këtyre vlerave bazë të qenies arbnore. I frymëzuar nga këto virtyte, ai me durim, guxim e besim filloj të rikthejë dinjitetin tonë kombëtar të nëpërkëmbur gjatë 50 vjetëve nga një ideologji krejt e huaj për qenen tonë. Me një ndërgjegje të thellë kombëtare, ai na vuri përsëri, aty ku e kemi vendin, në radhë me popujt dhe aleancat perëndimore. Fjala e jonë popullore thotë: “Burri i mirë me shokë shumë”. Mesazhi i tij bëri që e gjithë bota të mësonte për hallet tona, dhe jo vetëm kaq. Presidenti Rugova bëri që e gjithë bota të jetë me ne. Siç ka thënë edhe Presidenti amerikan Bill Clinton, nuk kishte avokat që të shpjegonte më mirë hallet e kombit shqiptar dhe të drejtat e tija.

Presidenti Rugova i përket pra një grupi të vogël njerëzish, që duke punuar për popullin e vet dhe për vlerat njerëzore, në të mirë të atdheut e të njerëzimit – lartësohen në atmosferat e universit e që nuk mund të maten as nga koha e as nga hapësira. Në këtë pesëvjetor të ndarjes nga kjo jetë, Presidenti Rugova qëndron si një dëshmitar i punës dhe veprave të mëdha, pasi sot megjithëse e lirë dhe e pavarur, Kosova, ndoshta si asnjëherë tjetër, ka nevojë për urtësi e fuqi mendore rugoviane dhe për frymëzim të vazhdueshëm, për ditë më të mira për Kosovën dhe kombin shqiptar. I lutemi Zotit që në këtë përvjetor të kësaj humbjeje kaq të madhe, Kosova dhe udhëheqësit e saj, në bashkëpunim me njëri tjetrin dhe duke pasur parasysh interesat e larta kombëtare, të shënojnë fitore të mëtejshme historike në avancimin e lirisë dhe demokracisë brenda vendit, por edhe njohje te mëtejshme në fushën ndërkombëtare.

Presidentin Rugova e njoha fillimisht gjatë vizitës së tij të parë në Uashington, në vjeshtën e vitit 1989, kur ai edhe filloi veprimtarinë e tij politike e diplomatike për të siguruar përkrahjen e Shteteve të Bashkuara për popullin e tij shumë të vuajtur. Më pas kishim pasur takime, vizita e konsultime të shuma, vizita e tij në shtëpinë time atë vit nuk do të harrohet kurrë nga unë e as nga familja ime. Ishte tetori i vitit 1989. Dr. Ibrahim Rugova ishte ftuar së bashku me Prof. Dr. Engjëll Sedajn nga Kisha Katolike "Zoja e Këshillit të Mirë", në Bronx, Nju-Jork, për të marrë pjesë në seminarin kushtuar 300-vjetorit të vdekjes së Imzot Pjetër Bogdanit, që u mbajt në Universitetin katolik Fordham.

Disa ditë pas përfundimit të seminarit në universitetin Fordham, Dr. Ibrahim Rugova dhe Dr. Engjell Sedaj vijnë me një mik timin, Z. Simon Simolacaj në Uashington. Në atë kohë unë punoja si këshilltar i programeve radiofonike drejtuar botës komuniste, në Dikasterin Evropian të Zërit të Amerikës. Atëherë unë nuk dija shumë as për njërin as për tjetrin, përveç faktit se ishin dy intelektualë të dalluar nga Kosova, të ftuar nga Kisha Katolike Shqiptare në Nju-Jork për të folur me rastin e 300-vjetorit të vdekjes së Imzot Pjetër Bogdanit. Por e prita mirë vizitën e tyre pasi ishte një privilegj për të pasur në shtëpinë time dy mysafirë të tillë, e për më tepër, vizita e tyre solli mundësinë për të biseduar mbi gjendjen e atëhershme në Kosovë, pasi megjithëse punoja në qendër të informatave e lajmeve, lajmet nga Kosova ishin të pakta dhe ato që na vinin në redaksi ishin pothuaj, pa përjashtim, të ngjyrosura nga propaganda serbe, e cila ia paraqiste botës çështjen shqiptare në Kosovë si donte vetë. Zëri i shqiptarëve në Kosovë nuk dëgjohej dhe bota e jashtme nuk ishte aspak në dijeni të vuajtjeve e torturave që diktatura serbe bënte ndaj popullatës shqiptare. Ishte jetike që të krijohej një kundërbalancë ndaj shpifjeve të Beogradit dhe të njoftohej bota, e sidomos Uashingtoni rreth instalimit të një regjimi diktatorial policor e ushtarak serb në Kosovë, që kishte në plan shfarosjen e shqiptarëve nga Dardania antike. Siç e tregoi edhe koha, zëdhënës më të mirë të shqiptarëve nuk do të kishte se Dr. Ibrahim Rugova.

Nuk do ta harroj kurrë atë vizitë si dhe bisedat me dr. Rugovën, që më binden se sa rëndësi kishte sensibilizimi i çështjes shqiptare në arenën ndërkombëtare, sidomos në Uashington. Si studiues i historisë dhe si atdhetar i vërtetë-- që i dallonte mirë miqtë nga armiqtë e kombit shqiptar, dr Ibrahim Rugova, ishte i bindur se në SSBA do të gjente mikun dhe përkrahësen e të drejtave të shqiptarëve, ashtu si ka ndodhur prej përkrahjes së pavarësisë së Shqipërisë nga Presidenti Uilson e këtej. Prandaj, unë e konsideroj vizitën e parë të Dr. Ibrahim Rugovës në Nju-Jork dhe në Uashington si fillimin e diplomacisë moderne të Kosovës, si fillimin e ndërkombëtarizimit të çështjes së Kosovës. Koha e dëshmoi se Dr. Rugova u kthye në Kosove nga ShBA i frymëzuar dhe me një sens misioni personal. Jo vetëm Kosova, por i mbare kombi shqiptar tashti kishte një zëdhënës ndryshe. Kosova, në rrethana gjithnjë shumë të vështira, kishte një zë të urtë që dëgjohej e respektohej nga të gjithë bashkëbiseduesit. Ishte një zë që fliste për të drejta të shqiptarëve në trojet e tyre, për liri e demokraci për popullin e vet, dhe si asnjë person tjetër, siç thotë edhe ish-presidenti Klinton, e shpjegonte çështjen shqiptare nga pikëpamja historike dhe njerëzore. Si askush tjetër, Dr. Ibrahim Rugova i paraqiti botës përdhunimin historik të kombit shqiptar dhe bota më në fund e dëgjoi dhe filloi te interesohej për tragjedinë në Kosovë. Me urtësinë e tij të madhe, Dr. Ibrahim Rugova luftoi kundër pohimeve antishqiptare të të gjithë atyre që i paraqisnin shqiptarët si te egër, dhe si njerëz jo të zotët për vetëqeverisje.

Atë vizitë mbetet e paharruar për mua dhe familjes time. Ai takim krijoj mes nesh një miqësi të gjatë, derisa ai ndërroi jetë, dritë i bëftë shpirti. Respekti im për Dr. Rugovën e ka zanafillën në atë vizitë, pasi si asnjë udhëheqës tjetër shqiptar, ai kishte një vizion të qartë për Kosovën dhe për kombin shqiptar. Si asnjë tjetër, ai ishte i bindur në rrugën që duhej të ndiqte kombi shqiptar për tu radhitë ndershëm në radhën e kombeve të përparuara të Perëndimit. Ai ishte i bindur në përkrahjen e perëndimit, e sidomos të ShBA-ve për në rrugën e bashkimit dhe integrimit të kombit shqiptar me këto vende. E respektoja për bindjen e tij se komunizmi qe rreziku më i madh që i kishte ndodhur kombit shqiptar në shekullin XX dhe për faktin se besonte që kombi shqiptar duhej të ndërtonte bazat e ekzistencës së tij mbi vlerat dhe trashëgiminë shpirtërore dhe patriotike të rilindasve. Ai nuk mburrej me retorikë të zbrazët, por me ide e vizione për një të ardhme më të mirë të kombit te vet duke i dhënë një emër të nderuar gjakut shqiptar.

Ni Artikull i para viteve qe permban peshen e miqesive te perjetshme qe nga njohjet e para te Tij e deri ne frymen e fundit.Jen vazhdimesi te pandara ne kujtes per te nga burra te medhenj "Intelektual" e gjitha vendeve Kombetar/Nderkombetar si gjithemon dhe kurdohere per vizionin e Tij te ndritur si burr shtetas i par i Kosoves Dardane.kushtuar te madhit Dr.Rugoves LAVDI

Me nderime dhe RESPEKT te pandashem per Ty
    O i madh i Kombit GJENI ishe Ti President Ibrahim Rugova
    Qofsh i paharruar ne ZEMREN e shqiptarit LAVDI

Hajla Rugovase.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 25-10-2011 më 23:37
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    [QUOTE=hajla;3142698]
    Citim Postuar më parë nga gjema Lexo Postimin
    Pajtohem mendimit tuaj i nderuari gjema,mirepo une kam ni bindje se thmia sot,me shum po i ngjan kohes...dhe une kam kete bindje.
    Megjithate sa i perket djalit Dr Rugoves,i cili sot eshte kyqyr ne politik,por ne njefare menyre mendoi se akoma nuk eshte koha e duhur per t'dashur ta vlersoim ne kete drejtim,por si do qe te jete,une do theksoja qe t'ket parasyshe dhe idealin e babs vet,dhe mos behet vegez e PDK-es te cilet ia kan Injorua baben dhe qe akoma sot e injoroin..
    E kur pyesim se djali i Dr Rugoves a do behet si i Ati vet?apo s'do te behet fare,sa i perket mendimit tim,une do theksoja e para se nuk do behet si baba i vet.Arsyeja se pse e them nje gje te tille?vjen si rrjedhoi qe koha kalon,dhe gjerat ndryshoin per dite e me shum,dhe ska si ti ngja babs djali i Dr Rugoves, ne politik,per faktin se Ai ka qen ne nje tjeter kohe,dhe ky eshte ne nje tjeter sot,dhe nese ulemi e mendoim mire,e vrejm se nuk gabohemi ne kete drejtim,qe Ai ka per ti ngja kohes,dhe nese Ai vet e ndryshon kohen,Ai prap ka per ti ngja kohes..Te kemi parasysh,dua ndalem ketu rreth nje historie ne rrefim lidhur me ni Plak.Dhe Ai plak kishte pas ni djal te vetem,nje dite plaku kishte shkua ne nje t'pame (per kry shnosh) si q'themi ne treva e rugoves...ku mendoi se dhe disa vise neper vena te kosoves e kan kte shprehje,qe ka kuptim te fjales(ngushllime),dhe per mos dashur dalim prej teme,po rrefej fjalet e plakut,aty ne mesin e burrave te pranishem. E pyet njeri plakun? I thote plak a te ngjan djali Ty? Plaku pergjigjet,thote jo nuk me ngjan mua, i ngjan kohes...kshtuqe dhe une si ik kesaj fjale,per vet faktin qe dhe djali i Dr Rugoves i ngjan kohes.. e jo babs,bile dhe kohes ne te cilen jemi sot.
    Dhe si per qudi,koha ne te cilen jemi...eshte e kundershtarve te babs Tij VALLE.Dhe per kete e dim te gjithe,se Hashim Thaqi me partin e vet,gjithemon ka qen kundershtar i Dr Rugoves ne gjitha mjediset politike... e mos flasim per atentate qe ia ka bere (me njerzit e vete)...disa here me radhe!!!
    Po Zoti se donte te vrar nga dore e kriminelit,por e donte vet te merr me caktimin e Tij.
    Se Ai ka qen njeri i mire ne gjitha rrethanat,dhe ato jen ne qdo mendnje te shendoshkoknjeriu...NdajVepres,Historis,Shkences,F ilozofis,Kulturs,Demokracis,Maturis,Durimit,Inteli gjences,dhe gjitha qe duhet ti kete ni njeri me profesion te larte Ai i ka pas...Dhe me fjalen e fundit ishte gjeni...IKON E ATDHEDASHURIS...PERGJITHEMON LAVDI

Dhe pergjithemon nderime dhe respekt
    Do kete nga bije rugovase...

Hajla!
    me fjal tjera ai ishte kemal ataturku shqiptare qe formoi shtetin modern te dyt shqiptar ai ishte georg washingtoni shqiptar konrad adenauer e qka te dush, ai ishte ikona shqiptare, ai nuk lekundi kurr mendimin e tina ne as nje rast ne as nje koh, jam i bindur se po te beheshin te gjitha partin politike ne nje an se bashku dhe president RUGOVA vet ne anen tjeter ai do fitonte qfardo zgjedhjesh, madje ai fitonte me 65perqind qe eshte suitgeneris ne ket bot, pershendetje nderimet e mia

i/e regjistruar Maska e hajla
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    1,553
    gjema:
    me fjal tjera ai ishte kemal ataturku shqiptare qe formoi shtetin modern te dyt shqiptar ai ishte georg washingtoni shqiptar konrad adenauer e qka te dush, ai ishte ikona shqiptare, ai nuk lekundi kurr mendimin e tina ne as nje rast ne as nje koh, jam i bindur se po te beheshin te gjitha partin politike ne nje an se bashku dhe president RUGOVA vet ne anen tjeter ai do fitonte qfardo zgjedhjesh, madje ai fitonte me 65perqind qe eshte suitgeneris ne ket bot, pershendetje nderimet e mia
    Pershendetje I nderuari Gjema.ne kete raste,ke nderua veten dhe gjithe Kombin Shqiptar...Perderisa din te ruash moralin dhe vlerat i Figurave me te shquara te kombit tend.me padyshim s'do je i humbur ti e as qdonjeri si ti.

P.s.Me te vertet,po ndjehem e humbur,(ne mesin e te humburve) sepse ata nuk din te krijoun Drite?!

Hajla.
    Ndryshuar për herë të fundit nga hajla : 30-10-2011 më 03:29
    Ju qe sollet lirin,(flini te qet)Ju trasuat udhen e pavarsise...per te gjithe LAVDIIIIIII

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Skëndobeu na doli prapa liste se në fillim Heronj kemi Bërishën, pastaj Birishën pastaj Brahon, pastaj Rugovën, pastaj Esat Toptanin, pastaj Hamzën, pastaj Haxhi Qamilin e në fund kemi edhe gamorët që u shkojnë pas këtyre,
    -

Heavy Metall Maska e trestenik
    Anëtarësuar
    18-10-2010
    Postime
    353
    interesant edhe kryministri thaqi thot para krejt deputetve se duhet ndjekur politiken e presidentit rugova,thaqi thojke se ka ber rival politik ndaj rugoves menyr partiake ,por politiken nuk mundem tja kundershtoj rugoves
    High Voltage , Power Supply

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga Kavir Lexo Postimin
    Skëndobeu na doli prapa liste se në fillim Heronj kemi Bërishën, pastaj Birishën pastaj Brahon, pastaj Rugovën, pastaj Esat Toptanin, pastaj Hamzën, pastaj Haxhi Qamilin e në fund kemi edhe gamorët që u shkojnë pas këtyre,
    Rugova ka qenë dhe do mbetet një figurë e rrespektuar e qytetarisë së lartë dhe vlerave Shqiptare. Nuk ka absolutisht asgjë të bëj Rugova me ata të tjerët që i ke ngjitur nga pas. Nuk është e njëjta kategori.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Tema të Ngjashme

1. Kështu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Tahiraj: Rrefime mbi luften ne Kosove
    Nga Kuksjan_forever në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 22
    Postimi i Fundit: 09-11-2010, 14:42
  3. Vrasja e Kolonel Ahmet Krasniqit..
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 04-10-2010, 04:41
  4. Kushtetuta e Republikës së Kosovës
    Nga YlliRiaN në forumin Kulturë demokratike
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 01-04-2009, 19:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •