Pajtohem mendimit tuaj i nderuari gjema,mirepo une kam ni bindje se thmia sot,me shum po i ngjan kohes...dhe une kam kete bindje.
Megjithate sa i perket djalit Dr Rugoves,i cili sot eshte kyqyr ne politik,por ne njefare menyre mendoi se akoma nuk eshte koha e duhur per t'dashur ta vlersoim ne kete drejtim,por si do qe te jete,une do theksoja qe t'ket parasyshe dhe idealin e babs vet,dhe mos behet vegez e PDK-es te cilet ia kan Injorua baben dhe qe akoma sot e injoroin..
E kur pyesim se djali i Dr Rugoves a do behet si i Ati vet?apo s'do te behet fare,sa i perket mendimit tim,une do theksoja e para se nuk do behet si baba i vet.Arsyeja se pse e them nje gje te tille?vjen si rrjedhoi qe koha kalon,dhe gjerat ndryshoin per dite e me shum,dhe ska si ti ngja babs djali i Dr Rugoves, ne politik,per faktin se Ai ka qen ne nje tjeter kohe,dhe ky eshte ne nje tjeter sot,dhe nese ulemi e mendoim mire,e vrejm se nuk gabohemi ne kete drejtim,qe Ai ka per ti ngja kohes,dhe nese Ai vet e ndryshon kohen,Ai prap ka per ti ngja kohes..Te kemi parasysh,dua ndalem ketu rreth nje historie ne rrefim lidhur me ni Plak.Dhe Ai plak kishte pas ni djal te vetem,nje dite plaku kishte shkua ne nje t'pame (per kry shnosh) si q'themi ne treva e rugoves...ku mendoi se dhe disa vise neper vena te kosoves e kan kte shprehje,qe ka kuptim te fjales(ngushllime),dhe per mos dashur dalim prej teme,po rrefej fjalet e plakut,aty ne mesin e burrave te pranishem. E pyet njeri plakun? I thote plak a te ngjan djali Ty? Plaku pergjigjet,thote jo nuk me ngjan mua, i ngjan kohes...kshtuqe dhe une si ik kesaj fjale,per vet faktin qe dhe djali i Dr Rugoves i ngjan kohes.. e jo babs,bile dhe kohes ne te cilen jemi sot.
Dhe si per qudi,koha ne te cilen jemi...eshte e kundershtarve te babs Tij VALLE.Dhe per kete e dim te gjithe,se Hashim Thaqi me partin e vet,gjithemon ka qen kundershtar i Dr Rugoves ne gjitha mjediset politike... e mos flasim per atentate qe ia ka bere (me njerzit e vete)...disa here me radhe!!!
Po Zoti se donte te vrar nga dore e kriminelit,por e donte vet te merr me caktimin e Tij.
Se Ai ka qen njeri i mire ne gjitha rrethanat,dhe ato jen ne qdo mendnje te shendoshkoknjeriu...NdajVepres,Historis,Shkences,F ilozofis,Kulturs,Demokracis,Maturis,Durimit,Inteli gjences,dhe gjitha qe duhet ti kete ni njeri me profesion te larte Ai i ka pas...Dhe me fjalen e fundit ishte gjeni...IKON E ATDHEDASHURIS...PERGJITHEMON LAVDI
Dhe pergjithemon nderime dhe respekt
Do kete nga bije rugovase...
Hajla!
Krijoni Kontakt