Close
Faqja 53 prej 80 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 521 deri 530 prej 799
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    O ai shqipen e din spr, po me ty qysh ka mu merr vesh kur ti veq serbisht fol he nonen e shkaut ta q*fsha. Ngo mos leh si qen llaskuc ktu, urdhno i hapun jom ne privat, ku dush dalum e i qerojm hesapet.
    Mos u merzit se pari kam pune me ate baxhellen (shyqyr qe e paska mesuar shqipen), pastaj me kopilin e felliqur te saj me ideologji serbe dhe harape i cili qe njollos kulturen dhe historine shqiptare. Ti flej qete njehere nuk ke pse merzitesh.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Serbet dijne te bejne politike,andaj ruhuni ore te mjere,se serbija ka doren e gjate....
    ...Popullit tone i duhet DRITE per ta mudur erresiren,ne keto kohe duhet te jemi sy hapur,sepse,
    te vrasesh veten,nuk mund te kerkosh gjak nga te tjeret.Keta mjekerr cjaper talebane,kane lidhje me mjekerr cijapet serb(ashtu edhe siq kan patur gjithmone)prandaj,mos shkeni mbi derrase te kalbur,se do fundoseni keq,bashke me gjithe kombin tone qe e ruajten te PARET TANE ME GJAK E DJERS NEPER SHEKUJ....

...Ne e doni ATEDHEUN,lutuni ne GJUHEN ARBERORE PER TE....

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    Serbet dijne te bejne politike,andaj ruhuni ore te mjere,se serbija ka doren e gjate....
    ...Popullit tone i duhet DRITE per ta mudur erresiren,ne keto kohe duhet te jemi sy hapur,sepse,
    te vrasesh veten,nuk mund te kerkosh gjak nga te tjeret.Keta mjekerr cjaper talebane,kane lidhje me mjekerr cijapet serb(ashtu edhe siq kan patur gjithmone)prandaj,mos shkeni mbi derrase te kalbur,se do fundoseni keq,bashke me gjithe kombin tone qe e ruajten te PARET TANE ME GJAK E DJERS NEPER SHEKUJ....

...Ne e doni ATEDHEUN,lutuni ne GJUHEN ARBERORE PER TE....
    Po e duam atdheun dhe luftojmë për të kundër kryqit siç kemi luftuar gjithëherë.
    Kombi mbi të gjitha

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Po e duam atdheun dhe luftojmë për të kundër kryqit siç kemi luftuar gjithëherë.
    Kete mund ta thote nje turk, nje harap, por jo nje Shqiptar qe njeh historine e tij!! Ti ne cilen kategori ben pjese, efendi?
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    "ilirian king",nuk ja paske qelluar fare me ate fotografine"tende",sepse nuk po te shkon ne asnje menyre me rreshtin tend shterpe,qe e solle se fundmi,hahah..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464
    Shpata e GJERGJIT KA PRE turq,nuk pret SHQIPTAR,prandaj mos e mbaj SHPATEN E HUAJ,se e huaj eshte per ty,hahah....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    29-11-2010
    Postime
    607
    Citim Postuar më parë nga Opake Opinga Lexo Postimin
    Pak s'jane. Shikoje ne rruge.

Kur jane aq te trashe sa te degjojne Mehgjyp Uvejsin me shoke, c'pret?
    mir mir por edhe shum per tu shqetesuar nuk jan natyrisht se duhet te mbahen nen kontroll dhe te mbikshyren levizjet e tyre e kam fjalen te vehabisteve, por kjo puna e xhamis ka mberri kulmin e vet derisa ne amsterdam ne berlin me munich ne zurich ne genev lejohet ndertimi i xhamive dhe kryebashkiaket e ketyre qendrave krenohen me ato ne prishtin nuk lejohet te ndertohet xhami kjo vetem sa e radikalizon gjendjen dhe i ben me agresiv njerzit, dhe diqka ne kot se koti ju themi nderkombetareve se jemi laik e tolerant etj etj ata edin se ne jemi me shumic absolute muslimane pavaresishte se a e praktikojm fen apo jo, bile bile disa miq te medhenje nderkombetar sidomos amerikan disa her e kan then se shqiptaret nuk kan nevoj ta fshehin identitetin e tyre fetar se ne edim se ciles fe i takojn prandaj eshte e kot edhe mendimi se feja jon po pengojka intergrimin e vendit ne strukturat evroatlantike bie posht si argument se turkia edhe shqiperia jan shumic muslimane por jan mbrenda natos dhe nuk i pengoi feja

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Kete mund ta thote nje turk, nje harap, por jo nje Shqiptar qe njeh historine e tij!! Ti ne cilen kategori ben pjese, efendi?
    Sinjorita une bej pjesë tek shqiptarët që luftam kryqin ortodoks në luftën e fundit
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    200.000 Shqiptarë që duan Xhaminë e madhe midis Prishtinës ! Bashkohu

http://www.facebook.com/#!/pages/200...28198753866978

A JENI PER XHAMI TE MADHE MIDIS PRISHTINE ? (Politikan kshyrne rezultatin)

http://www.facebook.com/#!/home.php?...27061000648838
    Kombi mbi të gjitha

Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    200.000 Shqiptarë që duan Xhaminë e madhe midis Prishtinës ! Bashkohu

http://www.facebook.com/#!/pages/200...28198753866978

A JENI PER XHAMI TE MADHE MIDIS PRISHTINE ? (Politikan kshyrne rezultatin)

http://www.facebook.com/#!/home.php?...27061000648838
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 53 prej 80 FillimFillim ... 343515253545563 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •