Close
Faqja 52 prej 80 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 511 deri 520 prej 799
    i/e regjistruar Maska e Fishtani1
    Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Edhe tek familja ime perpos 3 vetave, te tjeret jane regjistruar si myslimane. Po sa e di une familjaret e mi nuk e zbatojne fene islame.
    Mos shko me larg, me ke mua qe me kane deklaruar si musliman ne kete regjistrimin e fundit (sa dukem une musliman? ), sepse per momentin nuk isha ne Kosove dhe kryefamiljari eshte deklaruar per gjithe antaret e familjes si musliman, me idene si shumica e shqiptareve qe duhet te deklarosh patjeter ne nje fe.

ʚϊɞSabr is Sweetʚϊɞ
    Anëtarësuar
    10-04-2011
    Vendndodhja
    In my thoughts free from the world
    Postime
    534
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Mos shko me larg, me ke mua qe me kane deklaruar si musliman ne kete regjistrimin e fundit (sa dukem une musliman? ), sepse per momentin nuk isha ne Kosove dhe kryefamiljari eshte deklaruar per gjithe antaret e familjes si musliman, me idene si shumica e shqiptareve qe duhet te deklarosh patjeter ne nje fe.
    Familjet e ju te dyve na kane shperuar ne si komunitet, se kem ka shkojme posht.

U knaqt t'u rejt e hajt.
    I feel Kosovereign!

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga Kandy* Lexo Postimin
    Familjet e ju te dyve na kane shperuar ne si komunitet, se kem ka shkojme posht.

U knaqt t'u rejt e hajt.
    Cfare interesi kena me rejt moj bukuroshe?, nuk jemi te edukuar per me genjy . Dil dhe shetit realitetin shqiptar dhe e sheh vet pergjigjen, nuk ke pse ta genjesh veten me bindjeve te reme se nuk fiton gje.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    Ilirian, kur isa mustafa mbylli klubet e nates ne pr, sheshi nena tereza ishte stermbushur me te ri,duke protestuar qe ato te hapen perseri, dhe perparsia eshte qe ishin te gjithe nga 20tat e deri te 35tat,pra lirisht mund te themi qe klubet e nates qe jane te mbytura ne alkohol dhe me haram sipas islamit kane 3-4 here me shume "xhemat" se xhamiat dhe ate 3-4x ne jave.
    Mafi,

Jom kan pjesë e atyre qe protestun per klube nate, definitivisht shprehi keqardhje. Gradualisht ajo çështje po zgjidhet. Sa i perket xhamiave personalisht nuk i vizitoj po veç muj met tregu shembuj personal kur kom kalu asajde.
    Në Gazeten Express kena pas rast disa here me lexu mbi xhaminë e Dardanisë se qysh xhemati e bllokon trotuarin, në xhaminë e Madhe oborri gjithëmonë osht i mbushur, në Kodren e Trimave ku jetoj nuk diskutohet oborri por edhe jasht tij. Prishtina i ka 40 xhamia, llogarite ti sa njerez brenda e sa jashtë pastaj arrinë numri. Nuk e di sa je i informum edhe në Bibloteken kombëtare osht nda ni pjesë për studentat me u fal po du me than ka shum shum teper rini qe falen, nuk e mohoj se ne mesin e studenteve mund te jenë edhe të qyteteve tjera fakt! Klubet e nates kanë rini mirpo ne krahasim me xhamitë jo. Nuk jom per me vlersu ku me dit mbase ka prej atyre qe edhe shkojn ne klube nate, e edhe ne xhami si dihet. Sepse e premtja osht diçka javore.
    Kombi mbi të gjitha

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Citim Postuar më parë nga Marduk Lexo Postimin
    Tash ishin tu lyp Xhami midis Prishtine balistat

Se me demek na jeten e sigurt, kejt t'mirat i kena, me buk, me pare, me tonat bre tash thjesht me u knaq tu shku mu fal s'kena tjera pune veq me u fal...
    Jo more shoki ne kemi,buke.uje,rryme,ne e kemi Mitrovicen e bashkuar ne te gjitha i kemi pas qe i kem te gjitha duhet te protestojm me na ndertuar nje qender islamike.
    Ku bazohem qe i them keto fjale?! bazohem ne ate se kur VV organizoj demonstrat me moton "kunder hajnis" shqiptaret nuk ju pergjigjen kesaj demonstrate,pra kjo te jem me kuptu qe ne kem buk.,uj,lek,punsim,dhe nuk jemi kunder hajnis apo?!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-09-2009
    Postime
    142
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    Un as nje dite nuk e kam te mesuar te hoxha,të gjitha i kam mesuar ne univerzitete ne disa vende te botes ,dhe kam mesua edhe nga pr ,te fes krishtere ,

Shum esht e sakte qe nuk ta ka hjek turku8 ,sepse ti nuk ke qen fare ateher ..a mos po harron se sa vjet ti i ke!!!!?

edhe nuk besoj se ta ka pallue turku nenen tu sepse nena jote nuk ka egzistu nate kohe ...hhahahklm katili .
    Ti ne universitete?? phiiiiiiii , po ti paske probleme mendore o cuni.
    Ne universitet ne Siri , Libi, Kairo ose te gjyshi yt turk ne Anadoll e per profesor paske pas ndonje vella te Shefqt Krasniqit .
    RRAC E FLLIQT JE nuk kam cka te shtoj as te mungoj .
    kap sa te mundesh

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Fishtani1!!!
    Illyrian King!!
    A nuk po ju duket se e keni tepruar mjaft, duke detyruar edh ne te tjeret, e edhe shume zonnj qe marrin pjese ne forumin e Shqiptareve, te lexojme ndyresira fjalori jevgjish te perdorur per fyerjen e nej shqiptari tjeter??!!
    Behuni burra dhe mus bini me ne te tilla nivele te ulta....diskutoni per temen ne qofshi te zot, pa perfshire ketu personin apo familjen, perndryshe heshtni....!
    Ju ngjat'te jeta dhe ju rrit'te mendja!!!
    Jarigas

Anëtarësuar
    09-12-2009
    Postime
    1,334
    Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Fishtani1!!!
    Illyrian King!!
    A nuk po ju duket se e keni tepruar mjaft, duke detyruar edh ne te tjeret, e edhe shume zonnj qe marrin pjese ne forumin e Shqiptareve, te lexojme ndyresira fjalori jevgjish te perdorur per fyerjen e nej shqiptari tjeter??!!
    Behuni burra dhe mus bini me ne te tilla nivele te ulta....diskutoni per temen ne qofshi te zot, pa perfshire ketu personin apo familjen, perndryshe heshtni....!
    Ju ngjat'te jeta dhe ju rrit'te mendja!!!
    E di o Jarigas, bile edhe ti vet ke share ne forum sa ke mundur por kur diskutosh me njerez te semure dhe qe nuk hajne pyke, nuk ke cfare ti besh perndryshe ky me kishte share dje dhe moderatoret nuk kane marr masa, e din edhe ti vet prandaj besoj qe me mirekupton.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Postime
    56
    Edhe une pajtohem me "Jarigas" eshte shum turp ti lexoni komente e juaja shum ofenduse qe ja adresoni njeri tjeterit.
    Ne qofetese doni te debatoni debatoni si njerez te edukuar,civilizuar,e jo duke e fyre njeri tjeterin.

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    E kopilin gabelerian si nuk merr vesh, do te takoj sonte ate baxhellen qe te ka pjelle ty e do i them me te qortu, ishalla pakten shqipen e ka mesu e te ja shpjegoj simptomat e tua.
    O ai shqipen e din spr, po me ty qysh ka mu merr vesh kur ti veq serbisht fol he nonen e shkaut ta q*fsha. Ngo mos leh si qen llaskuc ktu, urdhno i hapun jom ne privat, ku dush dalum e i qerojm hesapet.
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 52 prej 80 FillimFillim ... 242505152535462 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •